gunaydin kizlar test yapmadim ama 30 gunde bir adet oldugum icin bugun adet olmam lazimdi hayirlisi biraz sonra gebelik testi alirim ama bugun yapmam pazartesi gunune kadar beklerim
gunaydin kizlar test yapmadim ama 30 gunde bir adet oldugum icin bugun adet olmam lazimdi hayirlisi biraz sonra gebelik testi alirim ama bugun yapmam pazartesi gunune kadar beklerim
yarın yap ozaman :)))kaydirigubbakcemile3 biz dayanamıcazkaydirigubbakcemile3
toprak yuzde yuz yapti onun kinde ciktiysa bende belki bugun yaparim
ay biz meraktan çatladık sen iyi dayanıyon :)))
sizler ne zaman yapmisdinz? siz ne zaman yapmistiniz
toprak nerdeki cnm,hala olmadıysan yapsana:dance:
sen oldun mu canim cikmaya bilir diye korkuyorum
ayy bende cnm ya bende ikizlerim ama sanırım ikizlerde var bu gizli gizli :))) off yoldaki çocuklara kedi köpeklere böle sıkıyorum kendimi ama akıyo gözlerimden ya,çok sertimdir aslında tavır olarak ama çok sulu gözlüyümde,nefret ediyorum bundan ama,film bile izleyemiyorum kalabalıkta,o babam ve oğlum filmine 3kere gittik sinemaya 3ünde de kıpkırmızı gözlerle çıktım yani,salondan çıkmaya utanmıştım :))))
KILZAR SIMDI BISEY SORUCAM SIZE..DIYELIMKI DOLLENME OLDU NE ZAMAN ADETIN TAHMINEN KACINCI GUNUE DENK GELIYO VE HANI LEKELENME OLUYOMUS YA O NE ZAMAN OLUYO YADA NEDEN OLUYO ..AY BENDE TAM OLARAK NE SORUCAMI ANLATAMADIM AMA SIZ ANLADIYSANIZ CEVAP VERIN:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?