2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ayy bende cnm ya bende ikizlerim ama sanırım ikizlerde var bu gizli gizli :))) off yoldaki çocuklara kedi köpeklere böle sıkıyorum kendimi ama akıyo gözlerimden ya,çok sertimdir aslında tavır olarak ama çok sulu gözlüyümde,nefret ediyorum bundan ama,film bile izleyemiyorum kalabalıkta,o babam ve oğlum filmine 3kere gittik sinemaya 3ünde de kıpkırmızı gözlerle çıktım yani,salondan çıkmaya utanmıştım :))))

gunaydin kizlar test yapmadim ama 30 gunde bir adet oldugum icin bugun adet olmam lazimdi hayirlisi biraz sonra gebelik testi alirim ama bugun yapmam pazartesi gunune kadar beklerim

çok teşekkür ederim cnm,yarın sabah erkenden yap ben erken açıyorum hep zate,gerçi bugün adet olmazsan biraz biraz anlarız aslında,inşallah pozitif çıkar,toprakta girse onuda merak ettik çok

cnm ben 4 gün önce erken gebelik testi alıp yapmıştım çıkmamıştı,bigün önce hastanede idrar testi yaptırmıştım pozitifti ama hemşire belirsiz dedi yani silikmiş sanırım,günüm geldiğinde de kan testinde öğrenmiştim,hemde geç döllenme falan değil bende idrarda çok net sonuçlar vermedi yani

ay alemsin.aynı ben gibisin..aynen yolda bile vuruyo o duygusallık...bende sertimdir hatta dışardan tanımayanlar burnu havada der ta ki tanıyana kadar...karamsarlıkda var.var.

bu kış bizim balkona guvercinler yuva yaptı.kıyamadık soğukda bozmadık.anam guvercin o kadar doğurğan cıktıki.biri buyudu bakdık diğerleri geliyor.azamanlar hamilelik yok bende.diyorum ki içimden Allah'ım bizi sınıyomusun.neyse artık evin yanındaki ağaç yeşermeye başlayınca dedik ki yuvayı ağaca taşırlar havalarda ısındı.artık balkonu temizlemekden gına gelmişdi yani.tam biz onların evini taşıyacakken.:)))) bakyık ki bi tane daha.butun hepsi uçmayı öğrenmiş gitmiş yuvadan bi tanesi kalmış.meğer gözleri gormuyomuş....kuş kombi dolabının üstündeki yuvadan yere duşmuş yuvayada cıkamıyo.napsak napsak derken eşim kuşu aldı bi kutunun içine koyup ağaçlık bi yere götürdü....(o sırada hamileliğim çıktı piyasaya)balkonu temizledi.ama bir pislenmişki.minik minik pireler vardı.iyiki temizledik dedi.ama ben ne zaman balkona cıksam o kuş aklıma gelir huzunlenirim.gecende de eşime dedimki yanlışmı yaptık kördü diye.ya bizim bebeğimize bişey olursa diye. oda dediki bi başkası olsa yumurta halinde atardı biz yine iyi bakdık.kaldırmasaydık birlenecekdik artık....ben ben hala uzuluyorum o kuşaa(masal gibi bişey oldu buda::))))bilmiyorumkismile

KILZAR SIMDI BISEY SORUCAM SIZE..DIYELIMKI DOLLENME OLDU NE ZAMAN ADETIN TAHMINEN KACINCI GUNUE DENK GELIYO VE HANI LEKELENME OLUYOMUS YA O NE ZAMAN OLUYO YADA NEDEN OLUYO ..AY BENDE TAM OLARAK NE SORUCAMI ANLATAMADIM AMA SIZ ANLADIYSANIZ CEVAP VERIN:kedi:

canım bence sorun biraz saçma olmuş laelaelaelaelae döllenme siperm yumurtaya kavuştuktan sonra oluyor mesala benim kiler iicene tanışmışlar yumurtam baya ağırdan almış kendini geç döllenmişler delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…