2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

sinemmmmmmm doğum gününmüş bugün

doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmmm eşinle,bebişinlee daha nice uzun ve mutlu yıllaraaaaaaaaahihoyyyt

ooo öğle yemeğine gittim doluşmuşsunuz maşallah
toprakceylin üzülme sakın daha adet olmadığından hala şansın var hayırlısı ne ise o olsun

bende öyle dusunuyorum bu ay olmazsa öteki aylarda mutlaka olur cunku sen hamile kalmis bi annesin bence hemen hamile kalirsin uzme kendini toprak yarina kadar dua edelimde adet olmayalim insallah

:Saruboceq: inşallah canım beni boşver umarım sen hamişsindir allah bana şanlıurfada bebek vermeyecek zaten bebeğimin burada olmasını benden başka isteyen yok demekki burada bana hayırlı değil

sinemmmmmmm doğum gününmüş bugün

doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmmm eşinle,bebişinlee daha nice uzun ve mutlu yıllaraaaaaaaaahihoyyyt

burcummm canım çok teşekkür ederim,amin inşallah sağlıklı yıllar geçirirz ailecek,inşallah sizde cnm,nasıl gidiyor,ben 2 gündür çıkarmaya başladım cnm ya her saniye içim bulanıyorbilmiyorumkismile

sinem canım ya herkesin doğum gününü kutlamadığını okuyorum ama öyle dalgınım ki yazmak yeni aklıma geli MUTLU YILLAR CANIM EŞıN VE BEBEĞıNLE HUZUR MUTLULUK DOLU SENELERE

valla ewlendikleri gunde hamile kalan kadinlara hayret ediyorum ne yumurtlama donemlerini biliyorlar nede baska birsey ama oluyor sans iste

yaa bnde bulantu yoktaa saat başı acıkıorum artık meyceyle yoğrtla falan geçiştirorum bide çok tuvalete gidiorumm..

kızlar bnm forum açık kalsın biyandanda yazarım eşim gelcek akşama yemek falan koyayım arada yazarım

sinem canım ya herkesin doğum gününü kutladığını okuyorum ama öyle dalgınım ki yazmak yeni aklıma geli MUTLU YILLAR CANIM EŞİN VE BEBEĞİNLE HUZUR MUTLULUK DOLU SENELERE

canım rica ederim ne demek, çok teşekkür ederim cnm çok saol inşallah hepimiz ailecek sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçiririz,allah inşallah sana dünyalar güzeli bi bebiş nasip eder :Saruboceq: burdaki bütün arkadaşlarıma :Saruboceq:

yaa bnde bulantu yoktaa saat başı acıkıorum artık meyceyle yoğrtla falan geçiştirorum bide çok tuvalete gidiorumm..
ya ne acıkması hiç bişey yemesem sanki daha rahat etçekmişim gibi cnm zorla yiyorum offff,tuvalet olayı benimde öyle ama sanki azaldı biraz o 3-5 dk.da gitmeler,bakalım bulantılar geçer inşallah
kızlar bnm forum açık kalsın biyandanda yazarım eşim gelcek akşama yemek falan koyayım arada yazarım

benimde aynen cnm biraz işe koyulayım bende yemek yapayım bi yandan arada gelir bakarım,açık kalsın topik sayfam,öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…