TOPRAKCEYLİN yanlış okumadıysam test yapmışın ama 2. çizgiyi görmemişin...Canım daha üzülme 1 günde neler değişiyor...Daha 1 günün var...
canım üzülme adet olmamışsın daha bellimi olur..sağlık olsun sen sıkma canını bu ay olmazsa diğer aylar olucak inşallahhh :Saruboceq:
Canım adetken 36.1 ise adetin 36.6 çıkması ümüt verici...Dediğim gibi düzenli bir tablon olsaydı neticeyi koyabilirdik...
bende öyle dusunuyorum bu ay olmazsa öteki aylarda mutlaka olur cunku sen hamile kalmis bi annesin bence hemen hamile kalirsin uzme kendini toprak yarina kadar dua edelimde adet olmayalim insallah
bu ay hamile olmazsam adet oldugum zaman zarfinda ölcerim
sinemmmmmmm doğum gününmüş bugün
doğum günün kutlu olsunnnnnnn canımmmmm eşinle,bebişinlee daha nice uzun ve mutlu yıllaraaaaaaaaahihoyyyt
ooo öğle yemeğine gittim doluşmuşsunuz maşallah
toprakceylin üzülme sakın daha adet olmadığından hala şansın var hayırlısı ne ise o olsun
ooo öğle yemeğine gittim doluşmuşsunuz maşallah
toprakceylin üzülme sakın daha adet olmadığından hala şansın var hayırlısı ne ise o olsun
Canım sen adet olursan *inşallah tabi gerek kalmaz* ben sana yardım ederim canım o konuda...
burcummm canım çok teşekkür ederim,amin inşallah sağlıklı yıllar geçirirz ailecek,inşallah sizde cnm,nasıl gidiyor,ben 2 gündür çıkarmaya başladım cnm ya her saniye içim bulanıyorbilmiyorumkismile
sinem canım ya herkesin doğum gününü kutladığını okuyorum ama öyle dalgınım ki yazmak yeni aklıma geli MUTLU YILLAR CANIM EŞİN VE BEBEĞİNLE HUZUR MUTLULUK DOLU SENELERE
ya ne acıkması hiç bişey yemesem sanki daha rahat etçekmişim gibi cnm zorla yiyorum offff,tuvalet olayı benimde öyle ama sanki azaldı biraz o 3-5 dk.da gitmeler,bakalım bulantılar geçer inşallahyaa bnde bulantu yoktaa saat başı acıkıorum artık meyceyle yoğrtla falan geçiştirorum bide çok tuvalete gidiorumm..
kızlar bnm forum açık kalsın biyandanda yazarım eşim gelcek akşama yemek falan koyayım arada yazarım
selam kızlarrr sporstar dogumgunun kutlu olsun canın nıce nıce yıllara ınsalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?