2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

teşekkürlr canım.evet değerlendirecem.bu ay hergün çalıştık ama olmadı.bu ay öyle yapmıyacam 2-3 günde bir.bakalım olck mı?sen nasıl yapmıştım canım?gün aşırı mı?

canım biz adetim biter biitmez başladık her gün yaptığımızda oldu gün aşırı yaptığımızda ama biz genelde canımız istedi diye yaptık malum yeni evliyiz ama hiç bir ay bu kadar çok ilişkiye girmemişizdir kaydirigubbakcemile3

ayy cnm çok teşekkür edertim amin inşallah,sen nasılsın iyisin demi cnm

ıyıyım canım allaha sukurler olsun kanamam yok denılecek kadar azaldı artık cok mutlu oluyorum sımdı bebısımın halasına gıdıyorum kahvaltıya sonrada azcık cıkıp alısverıs yapıcaz valla ıkı parca bırsey almassam artık catlıycam bebıse sınemcım ya senın mıyde bulantıları nasıl ya sankı benım her gecen gun dahada cok artıyor ya ıgrec bırsey bu

aslında bizde hem isteyerek hem bebiş için yapmıştık ama kısmet heralde inş bu ay olur.

canım ılk belırtını ne zaman yasamaya basladın[/QUOTE]

canım ben hamile gibi değilde adet olucakmışım gibiydim.hamile olduğumuda adetim 1 gun gecince kan testi yaptırıp öğrendim.ondan sonra bi iki hafta içinde belirtiler başladı adet 10 gun geçince yani.gerci ben tam olarak hala belirti yaşamıyorum.aşerme falan saadece midem yanıyo belim ağrıyo.gögüslerim ağrıyo adet sancısı gibi sancılar oluyor kasıklarım ağrıyor yanıyor.mide bulantısı cok hafif.yemeklere karşı tiksintim gecende tavuğa oldu.arabaya binince midem kötü oluyor

ayy cnm çok şükür ne güzel bitiyo kanaman,çok sevindim,bende ilk defa 2 gün önce aldım bebişime 3parça bişey birinde dear mom happy mothers day yazıyo onu kendime hitaben almışım gerçi kaydirigubbakcemile3 benimde bulantılarım arttı cnm ya hatta 2 gündür çıkarıyorum artık dr. dün 14. haftada kesilir dedi bakalım evet iğrenç bi durum ya kilo alcağıma veriyorum 1 kilo vermişim dr. hiç üzülme 14. haftadan sonra hafif hafif almaya başlıcaz artık dedi ya bakalım

ay canım ya ınsallah 14 hafta son olur ya artık ıcımde hıc bırsey kalmıyor yemek bıle yıyemıyorum korkudan ya yeterkı bıtsınde ben kılo vermeye razıyım

canım ılk belırtını ne zaman yasamaya basladın

canım ben hamile gibi değilde adet olucakmışım gibiydim.hamile olduğumuda adetim 1 gun gecince kan testi yaptırıp öğrendim.ondan sonra bi iki hafta içinde belirtiler başladı adet 10 gun geçince yani.gerci ben tam olarak hala belirti yaşamıyorum.aşerme falan saadece midem yanıyo belim ağrıyo.gögüslerim ağrıyo adet sancısı gibi sancılar oluyor kasıklarım ağrıyor yanıyor.mide bulantısı cok hafif.yemeklere karşı tiksintim gecende tavuğa oldu.arabaya binince midem kötü oluyor[/QUOTE]

ay canım 3 aydan sonra gecer ınsllah..tamam o zaman bende beklemeye gırdım sımdıden cok dusunmıyım en ıyısı belırtım olursa sorarım sıze..hos bende mıde kazınması bulantı falan var ama ben onların ustune hıc dusmuyorum baska seylere yoruyorum ınsallah sonra fazlalasır belırtıler de hamıs olurum:)))

inşallah cnm bende razıyım yeterki bitsin bugün gece uykumun arasında uyandım bi uykumda bile midem bulanıyo ya bukadar olur,hemen kapadım gözümü uyuyım diye,tost falan iyi diyorlardı bisüre iyi geldi ama oda kesmiyor artık offf çok kötü artık,valla bitçekse 2-3 hafta daha dayanırım yeterki bitsin,en çok bu hafta arttı benimde 8de başladı artmaya ama 2 gün önceden beri kusmayada başladım artık,inşallah biter

ya sabaha kadar rüyamda test çubuğu gördüm hepsindede 1. çizgi var 2. çizgi bebek resmiyle beraber soru işareti şeklinde çıkıyo neyse bakalım hayır diyelim hayır olsun kısmet temmuz ağustosa artık

ya sabaha kadar rüyamda test çubuğu gördüm hepsindede 1. çizgi var 2. çizgi bebek resmiyle beraber soru işareti şeklinde çıkıyo neyse bakalım hayır diyelim hayır olsun kısmet temmuz ağustosa artık

evet cnm inşallah en hayırlı en uygun zamanda gelir bebişin bakalım ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş adetin gelene kadar bekliyoruz daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…