- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
teşekkürlr canım.evet değerlendirecem.bu ay hergün çalıştık ama olmadı.bu ay öyle yapmıyacam 2-3 günde bir.bakalım olck mı?sen nasıl yapmıştım canım?gün aşırı mı?
ayy cnm çok teşekkür edertim amin inşallah,sen nasılsın iyisin demi cnm
canım biz adetim biter biitmez başladık her gün yaptığımızda oldu gün aşırı yaptığımızda ama biz genelde canımız istedi diye yaptık malum yeni evliyiz ama hiç bir ay bu kadar çok ilişkiye girmemişizdir kaydirigubbakcemile3
olma olma.test yapmadın dimi?
aslında bizde hem isteyerek hem bebiş için yapmıştık ama kısmet heralde inş bu ay olur.
ıyıyım canım allaha sukurler olsun kanamam yok denılecek kadar azaldı artık cok mutlu oluyorum sımdı bebısımın halasına gıdıyorum kahvaltıya sonrada azcık cıkıp alısverıs yapıcaz valla ıkı parca bırsey almassam artık catlıycam bebıse sınemcım ya senın mıyde bulantıları nasıl ya sankı benım her gecen gun dahada cok artıyor ya ıgrec bırsey bu
ayy cnm çok şükür ne güzel bitiyo kanaman,çok sevindim,bende ilk defa 2 gün önce aldım bebişime 3parça bişey birinde dear mom happy mothers day yazıyo onu kendime hitaben almışım gerçi kaydirigubbakcemile3 benimde bulantılarım arttı cnm ya hatta 2 gündür çıkarıyorum artık dr. dün 14. haftada kesilir dedi bakalım evet iğrenç bi durum ya kilo alcağıma veriyorum 1 kilo vermişim dr. hiç üzülme 14. haftadan sonra hafif hafif almaya başlıcaz artık dedi ya bakalım
canım ılk belırtını ne zaman yasamaya basladın
kızlar slm bu saate kadar yazacaktım ama internet yoktu test yaptım ama sonuç negatifmafoldumben
kızlar slm bu saate kadar yazacaktım ama internet yoktu test yaptım ama sonuç negatifmafoldumben
evet cnm inşallah en hayırlı en uygun zamanda gelir bebişin bakalım ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş adetin gelene kadar bekliyoruz daha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?