aynen katılıyorum canım... o evlendikleri gün hamile kalanlardan benim çevremde o kadar çok ki.. sülalemin tamamı nerdeyse... ama bizde yok.. ben kime çektim acaba.... benim ablam 2,5 yıl hapla korundu. herkes çocugun olmaz diye korkuttu ablamı, hapı bıraktığı ay hamile kaldı.. kuzenlerin filanda hep aynı.
teyzemin eşi hapise girdi bi dönem, orda belli aralıklarla 2-3 ayda bir galivba eşle görüşme izni var. o arada hamile kaldı benim teyzem.. düşün artık
neyse kizlar ben cikiyorum topragim uzulme daha yarin belli olcak hepinizi kocaman öptümmmmm
ayy listeye baktım bi, rekor bendeymişdiğer arkadaşların 5-6. denemeleri, biz 11 olduk, açık ara fark atmışım herkese..
[/QUOTE]2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme:Saruboceq:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
BEKLEMEDEKİLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:uhm:
Senİ gÖrmemİŞİm o zaman soryy... AÇık ara fark atmıŞız dİyeyİm o zaman dÜzelteyİm:) bİz evlenelİ 15 ay oldu ama 4 ay kadar korunduk bİz... Sankİ İsteyİnce hemen olacak ya:)
doktora fİlan gİttİn mİ sen, nasıl bİ yol İzlİyosun
kızlar benim hamile kalmam biraz zor olduğu için ben herşeyi araştırmışdım .kurler yemekler dualar falan filan.soğan kuru yaptığım ay enfeksiyon oldum.vırakdım dahada yapmadım.ateşle ölçmeyi denedim.gelen akıntının durumuna bakıyordum.sonrada dualara yoneldim.sağolsun ozamanlar hamile olan arkadaşlarında cok duasını aldım biliyorum.ben de kendimce bişeyler yaptım.meryem duasını okudum ve hamile kaldım.cok dua ettim.hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat diye.ben aşılama ile hamile kaldım bide ihtimali normal bir gebelik kadardı yani.halada internetten okunması gereken dua varsa bakıp okuyorum.bununda cok faydası olacağını duşunuyourm ben.
toprakceylin cnm regl gelene kadar belli olmaz
hayılısı olur inş hakkında
cnm hangi dualar var bizede söyler misin,şimdi okudukların neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?