2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

aynen katılıyorum canım... o evlendikleri gün hamile kalanlardan benim çevremde o kadar çok ki.. sülalemin tamamı nerdeyse... ama bizde yok.. ben kime çektim acaba.... benim ablam 2,5 yıl hapla korundu. herkes çocugun olmaz diye korkuttu ablamı, hapı bıraktığı ay hamile kaldı.. kuzenlerin filanda hep aynı.
teyzemin eşi hapise girdi bi dönem, orda belli aralıklarla 2-3 ayda bir galivba eşle görüşme izni var. o arada hamile kaldı benim teyzem.. düşün artık

offf iste biz ugrasiyoruz cok kafamiza taktigimiz icin olabilir mi?

kızlar benim hamile kalmam biraz zor olduğu için ben herşeyi araştırmışdım .kurler yemekler dualar falan filan.soğan kuru yaptığım ay enfeksiyon oldum.vırakdım dahada yapmadım.ateşle ölçmeyi denedim.gelen akıntının durumuna bakıyordum.sonrada dualara yoneldim.sağolsun ozamanlar hamile olan arkadaşlarında cok duasını aldım biliyorum.ben de kendimce bişeyler yaptım.meryem duasını okudum ve hamile kaldım.cok dua ettim.hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat diye.ben aşılama ile hamile kaldım bide ihtimali normal bir gebelik kadardı yani.halada internetten okunması gereken dua varsa bakıp okuyorum.bununda cok faydası olacağını duşunuyourm ben.

ben kafamada takmıyodum açıkçası hiç ama iki aydır tam bir panik halindeyim... etrafın bunlatmalarından da bıktım iyice... bide çevrem hep böyle insanlardan oluştugu için iyice krizlere girmeye başladım artık...

ayy listeye baktım bi, rekor bendeymiş diğer arkadaşların 5-6. denemeleri, biz 11 olduk, açık ara fark atmışım herkese..

[/QUOTE]

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Senı gÖrmemıŞım o zaman soryy... AÇık ara fark atmıŞız dıyeyım o zaman dÜzelteyım:) bız evlenelı 15 ay oldu ama 4 ay kadar korunduk bız... Sankı ısteyınce hemen olacak ya:)
doktora fılan gıttın mı sen, nasıl bı yol ızlıyosun

Vallah denemediğimiz pozisyon kalmadı canım...Ewet dr. gittik...Eşimdede bendede hiçbir sorun yokmuş...Martta bütün tahlillerimizi yaptırdık hatta rahim filmide çekildim ama hala olmadı...Nisan dada yumurta takibi yaptırdım olmadı...Bende saldım çayıra...Him uğraşmıyorum artık...

Bızde kasıma gıtmıŞtık, eŞımde hıÇ bı sorun Çıkmadı. Bnada Öyle Çok tetkıklı bı muaene olmadı aslında, yumurtalıklrda bı sorun yok ılan dedı ılaÇ verdı yolladı..
Bende geÇen hafta hormon tahlıllerımı yaptırdım, tahlıl sonuÇlarımla beraber bu hafta bı daha doktora gıdıcem bakalım... GerÇı tahlıllerde herŞey normal gÖrÜnÜyo ama..

cnm hangi dualar var bizede söyler misin,şimdi okudukların neler?

cnm hangi dualar var bizede söyler misin,şimdi okudukların neler?

meryem duasını okudum sadece canım.hamile kaldıkdan sonra da 4 ay boyunca subhanaallahi bi hamdihi yi okuyacam 4 ay boyunca toplam 70 bin adet.hamile kalmak isteyenler için meryem suresini biliyorum.bide 7 gun aruç tutuyorsun .suya 7ser defa bişeyler okuyosun o su ile orucunu açıyosun.tam hatırlamıyorum internette bulursun canım onu heryerde aynı sey yazıyor.allahın isimleri ile ilgiyli sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…