ya bi süpürge tut,sanki evi çok temizmiş gibi gösteriyoooo,bi sen biliyosun aslında ne kadar pis olduğunu,ben çok üşendimmi öle yapıyorum valla kaydirigubbakcemile3
cnm baştan beri hep çok az bulantım vardı ama 2 haftadır çok arttı,hatta 2-3 gündür kusmayada başladım cnm,dr. 14. hafta biter dedi ozamanda hafif hafif kilo almaya başlarız dedi bakalım,1kilo verdim şimdiliksende bulantı falan var mı cnm,nsl durumun?
hehe bazen acil durumlarda yapıyorum
ama senin evin çok kirlenmiyordur zaten
evde çocuk olunca başetmek zor oluyorgamyoncuiremsu
cnm baştan beri hep çok az bulantım vardı ama 2 haftadır çok arttı,hatta 2-3 gündür kusmayada başladım cnm,dr. 14. hafta biter dedi ozamanda hafif hafif kilo almaya başlarız dedi bakalım,1kilo verdim şimdilik
evet cnm ya yeni evliyiz zaten eşim hep işte bende haftaiçi okuldayım kirlenmiyor çok,bende genelde yaparım baya temizlik ama elim ermiyosa bi süpürüyorum temiz gözüküyo :)))çocuğun var demi cnm senin kaç yaşında,sen ister istemez çok temiz tutmak zorundasın cnm
slm kızlarr gülpembe belki hamişsindir boşver iş yapmayı
cnm senden ne haber ,gelmedi demi kırmızılar
günaydın toprakceylin,
ayy çok minik ama tam zamanı çok iyi olur arasındaki yaş farkı,kızmı erkekmi,adı ne,anlamaz cnm o daha temizlikten ya çok minikkmiş daha
yok canım bende daha gelen giden
hoşbuldum sinemcim banada öle gelio sanki alcaz kesin haberlerinihoşgeldin burcumm,napıyosun,yok kimse test yapmamış cnm,pazartesi salıya alırız haberlerini,bakalım bana 1-2 tane bebiş haberi çıkcakmış gibi geliyor ama :))
ben dün yaptım silik çizgi çıktı ama emin değilim
başka testte alamadımfisfisfis
ben dün yaptım silik çizgi çıktı ama emin değilim
başka testte alamadımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?