2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

nehir çok sevindim. inşallah bende senin gibi hamişimdir bende de aynı. artık yarın sabah doktorun yanına gidince öğrenicem. ümitlenmek istemiyorum. Allah hayırlısı neyse onu versin... ama ya hamişsem boshayallersmile

cnm ağlama ya
önceden böyle geciktiği oluyor muydu?
bazen testte çıkmayabilir cnm ya hayırlısı dua edelim:Saruboceq:

bu kadar deil...bi defa başıma geldi ocak ayında ilaçla adet olmak zorunda kaldım ondada çok sevdiğim birini kaybetmiştim üstelik korunuyodum çokta üstünde durmadım doktorda bişi demedi...bu ilk böle gecikme

ay kılzar uyuyakalmısım ben cıkmısım cok guzel haberler gelmıs.sınemcım guzel dıleklerın ıcın cok saol canım.ıc bulantıların da hemencık gecer ınsallah:)))

sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...

ay canım saol ınsallah bende guzel haberler verebılırım sızlere

canım o dedıgın erken gebelık testı nasıl bısı normal ıdrar testı mı

canım %90 hamılesın dıcem ama umutlandırmak ıstemıyorum..çünkü benimde ılkınde ole olmustu sabah 7,30 da yapıp cıkmadı dıye sınır olup yatmıstım.sonra bır uyandım 11 gıbı ıkı tane cızgı ama ben aman 10 dakıka gectı yanlıstır deyıp atmıstım ogun 7 gun gecmıstı benım sonra 12. gun tkr yapınca cımıstı anında tkr yap hemen testını canım

herkese selamlar

cnm ben dün tekrar idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.

canım ınankı gorunce bagırmısım sevıncten..cooookkk tebrııııkkkk edıyoooorum darısı bızlerınde basına:)

aminnnnnnnnnn

kılar aranızda klomen kullanan oldumu
eer olduysa klomenden sonraki dr kontrolunde yani adetin 10. gününde yumurtanın boyutu ne kdr olmalı??

canım ben kullandım 11.gun cagırdı dr yumosun boyutu 19*17 dedı cok ıyı dedı ama kısıden kısye degısıyomus canım ve tek yumos olması daha ıyı dedı bana

hazırlandım birazdan çıkıcam okula gitmek için ama hiç içimden gelmiyo yaa şu yaz tatili bi gelseee bide yaz tatilinde ben hamiş olsammm...neyse bu güzel hayallerle okuluma doğru yol alayım ben:)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Vallah canım onu ilişki konusundan hariç neyle kızdırırsam kızdırayım hayatta yaramazlığa hayır demez...Zaten bugünlerde kaçmaya asıl ben yer arıyorum ama nafile...Akşam diyorum canım her harafım ağrıyor ovsana beni...Canım ben susadım diyor...Duymamazlıktan geliyor sinir ediyor beni...En sonunda dedim ki kızcağınıda bilsem...Ya dedim ben hamile olsam doğum yapsam ben senden su istesem aşkım banada getirsene dersin dedim...Sen bir tarafım ağrıyor dediğinde ben hemen ovayım diyorum dedim sen konuyu değiştiriyorsun dedim...Sen hele bir hamile olda görürsün nasıl olurum diyor...

Ya ben size bayılıyorum ya...Anne kız nekadar tatlısınız...

herkese selamlar

cnm ben dün tekrar idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.

Ohh ooohhhhh ne güzel...Tebrikler kuşum...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

canım bu testler güya döllenmeden bikaç gün sonra gösteriyor diyorlar nette araştırdım 4gün önce gösteriyor dediler erken gebelik testi idrar testinin aynısı ama daha öncesinide anlayanı yani :))) neyse bende tam 4gün önce yaptım ve çok emindim hamileyim diye 10 gün önceden göğüslerim şişmişti akıntım çoktu falan normalde hiç olmayan şeyler çünkü bi baktım 2. çizgi yok eşime bile sölememiştim yaptığım gün testi ,sonra kan verdim günüm gelince hamileyim,ve büyük bi eczaneden iyi bişy almıştım 20 liraydı yani kız dediki normal testler 3 lira falan diye bende bunu verin diye 20 lira olanı almıştım erkenden öğreneyim diye ama o yüzden güvenmiyorum pek o testlere negatif çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…