bnm okula gitmek için hazırlanmam gerekiyo artık burcu ve toprak inş sizdende güzel haberler alırız..size ii sohbtlerr byeee
dün yaptığımda akşamdı
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben ağlıyorum canımm inşallah allahım bizede nasip eder
cnm ağlama ya
önceden böyle geciktiği oluyor muydu?
bazen testte çıkmayabilir cnm ya hayırlısı dua edelim:Saruboceq:
bu kadar deil...bi defa başıma geldi ocak ayında ilaçla adet olmak zorunda kaldım ondada çok sevdiğim birini kaybetmiştim üstelik korunuyodum çokta üstünde durmadım doktorda bişi demedi...bu ilk böle gecikme
günaydın arkadaşlar nasılsınızzz,inşallah hamilesindir kadriyecim,az kalmış zaten bakalım bizde merakla bekliyoruz,ezouygun nasıl gidiyor cnm hamilelik,ben dün bulantıdan bunaldım cnm ya,çok sıktım kendimi çıkarmamak için yattım uyudum artık,bugün iyi gibi şimdilik ama zaten akşama artıyor inanılmaz yani
nehir bugün test yapıcaktı ya,gircektide erkenden hala yok,çok merak ettim ne çıktı acaba
sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...
hayırlısı olsun cnm günün ne gündü,ben bu idrar testlerine pek güvenmiyorum cnm ümitlendirmek istemem ama ben erken gebelik testi alıp yapmıştım 4 gün önce çıkmamıştı sonra günümde kan testinde öğrendim yani,sen yinede günün geçince dr. git öyle kesinleştir derim
--------------------------------------------------------------------------------
12 GÜN ADETİM GECİKTİ. KARNIMDA HEP AĞRI VAR. 2 HAFTA ÖNCE KAN TESTİM NEGATİF ÇIKMIŞTI.HAMİŞ DEĞİLSİN DEMİŞTİ DOKTOR. KİST VARDI BENDE İLAÇLA YOK OLMUŞ.BU SABAH 6 BUÇUKTA KALKTIM TEST YAPTIM . YAPAR YAPMAZ 1 DAKİKA BEKLEDİM BİŞE ÇIKMAYINCA YATTIM. 7BUÇUKTA TEKRAR KALKTIM BAKTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK Bİ ŞEKİLDE VAR. O KADAR TEST YAPTIM DAHA ÖNCE HİÇ İKİNCİ ÇİZGİ SİLİKTE OLSA ÇIKMAMIŞTI. SİZCE HAMİLEMİYİM..bilmiyorumkismile arkadaşlar lütfen cevaplayın ölüyorum meraktan sabah doktora gidene kadar çatlarım ben akannehir
herkese selamlar
cnm ben dün tekrar idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.
aminnnnnnnnnn
kılar aranızda klomen kullanan oldumu
eer olduysa klomenden sonraki dr kontrolunde yani adetin 10. gününde yumurtanın boyutu ne kdr olmalı??
sırnaşık şey çok karışma adamcağaza sonra çalışmaları yapamazsın bak. şaka bi yana da erkekler hep öyle işte zorlar.benim eşimde hiç yardımcı olmaz üstelik ben çalışym.beraber giriyrz eve yinede yok padişah takılır.sofra kurulunca çağırırım.yer yemez kalkar içeri geçer.
herkese selamlar
cnm ben dün tekrar idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.
o zaman dr a git istersen,yada kan tahlili yaptır hıı?
selam kızlar hafta sonu düğün telaşı dünde beyanname son günü diye girip okuyamadım güzel haberler var mıı
selam kızlar hafta sonu düğün telaşı dünde beyanname son günü diye girip okuyamadım güzel haberler var mıı
nehir ve gülpembe listeden gördüm şimdi hayırlı olsun çok sevindim hihoyyytopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?