evet benimde öyle 4 gün önce gelirdi ama hiç geç kalmazdı,idrarda geç gözüküyor işte cnm o yüzden 2 sonuçtanda emin olamayız,sen birara fırsat bulunca dr.a git bence en garantisi,belkide hamilesindir cnm ona göre kendine daha bi dikkat edersin
burcubiriktir canım biraz daha bekle bakalım en azından adet olana kadar umut var senin baya belirtinde vardı demi canımn
bari bu haftayı çıkarırsan 6 haftalık olursun eğer hamileysen cnm bebişide görürsün, eğer sorun yoksa dr. 1 ay sonra gel der,ama şimdi gidersen bebişle ilgili bişey göremezsin dr. bebişi görmek için 2 hafta sonra gel der,haftaya pazartesi git cnm olmazsa,salıda sonucuna göre dr. muayeneye alır seni yaklaşık 6 haftalık olur cnm bebişinide görürsün kalp atışınıda inşallah varsa cnm,yoksada durumunu öğrenirsin enazından,ama yolunun üstündeyse ara ara idrar testi yap belki daha erken sonucu görürüz,idrara geç geliyor ya varsa görürüz belki biara :)))))
var derken mide bulantım var fakat ben onu çok kahve içmeme bağlıyorumbaş ağrım fazla oda migren için uykum ve yorgunluğum çok onuda çok yoğun çalışmama bağlıyorum kasık ve bacaklarım çok ağrıyo onuda adet belirtisi olaak düşünüyorum bi göğüslerimde anormallik var şişler ve acıyolar çok fazla normalde adette olacak olsam olmaz karnım şiş akıntımda hala var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne güzel anlattım
sağol canım sen nasılsın.bu kızlar bizi merakdan catlatacaklar zaten gulpembe ,toprakceylin,nehir,şidi kadriyeyide ekliyorum ben.bian once sonucları alsak merakdan catlıcam.ben eminim ki hamile cıkacak...
süper bağlamışsın belirtilerini canım yansırnaşık şey hepsinin yeri var o zaman göğüş şişmesi boş kalmış oda bebiş olur inşallah
herkese selamlar
cnm ben dün tekrar idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.
var derken mide bulantım var fakat ben onu çok kahve içmeme bağlıyorumbaş ağrım fazla oda migren için uykum ve yorgunluğum çok onuda çok yoğun çalışmama bağlıyorum kasık ve bacaklarım çok ağrıyo onuda adet belirtisi olaak düşünüyorum bi göğüslerimde anormallik var şişler ve acıyolar çok fazla normalde adette olacak olsam olmaz karnım şiş akıntımda hala var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne güzel anlattım
süper bağlamışsın belirtilerini canım yansırnaşık şey hepsinin yeri var o zaman göğüş şişmesi boş kalmış oda bebiş olur inşallah
ay maaşallah,hayırlı olsun canım.darısı diğer kızların başına.hadi kızlar sıra sizdea.s.
herkese selamlar
kaydirigubbakcemile3 kaç gün var adetine cnm?
cnmmm tebrik ederimmmmmmmmmmm:CüvCüv:
sağol cnm darısı başınıza..
herkese selamlar
tebrik ederiiiiiimmmmmmm allah bizede nasip etsin...geçti canım benim 21 nisandı sat kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?