2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ne kadar daha bekleyeyimki doktor için...o zaman bu haftasonunuda geçireyim gelmezse mecbur gidicem

2010 MAYIS AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...

BEKLEMEDEKıLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq:
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme :Saruboceq:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq:
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq:

bari bu haftayı çıkarırsan 6 haftalık olursun eğer hamileysen cnm bebişide görürsün, eğer sorun yoksa dr. 1 ay sonra gel der,ama şimdi gidersen bebişle ilgili bişey göremezsin dr. bebişi görmek için 2 hafta sonra gel der,haftaya pazartesi git cnm olmazsa,salıda sonucuna göre dr. muayeneye alır seni yaklaşık 6 haftalık olur cnm bebişinide görürsün kalp atışınıda inşallah varsa cnm,yoksada durumunu öğrenirsin enazından,ama yolunun üstündeyse ara ara idrar testi yap belki daha erken sonucu görürüz,idrara geç geliyor ya varsa görürüz belki biara :)))))

burcubiriktir canım biraz daha bekle bakalım en azından adet olana kadar umut var senin baya belirtinde vardı demi canımn

var derken mide bulantım var fakat ben onu çok kahve içmeme bağlıyorum baş ağrım fazla oda migren için uykum ve yorgunluğum çok onuda çok yoğun çalışmama bağlıyorum kasık ve bacaklarım çok ağrıyo onuda adet belirtisi olaak düşünüyorum bi göğüslerimde anormallik var şişler ve acıyolar çok fazla normalde adette olacak olsam olmaz karnım şiş akıntımda hala var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne güzel anlattım

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ne güzel düşünceler bunlar ya

süper bağlamışsın belirtilerini canım yansırnaşık şey hepsinin yeri var o zaman göğüş şişmesi boş kalmış oda bebiş olur inşallah

kan testi yaptırdıktan sonra 3-4 kez gene ilişki oldu... ondan sonra benim adet 12 gün gecikti. ayrıca bu süre içinde benim kasıklarım karnım hep ağrıyodu ve şuan bile çok ağrıyo. . idrar testini daha öncede çok yaptım. ama hiçbirinde 1 saat bile geçse silik iz bile çıkamıştı. şuan dar pantlon var üztümde ve karnımı çok ağrıtıo. düğmesini açtığımda ağrı geçio..

süper bağlamışsın belirtilerini canım yansırnaşık şey hepsinin yeri var o zaman göğüş şişmesi boş kalmış oda bebiş olur inşallah

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah...napim ya çokta umutlanmayayım die ekliyorum habire :) sen ne yaptın yapmadınmı daha test

kaydirigubbakcemile3 kaç gün var adetine cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…