2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

evet aslında çokta güvenilir deil başka yerlerdende araştırdım ben en az 7-10 gün geçince gösteriyor oda net deil...bi arkadaşım gecikmesinden bi hafta sonra baktı çıkmadı yani negatifti bi hafta daha üzerine geçti öle gösterdi pozitifi :) benim birde cuma günü doğum günüm çok isterim eşime süpriz yapmayı böle bigünde....

NEHıR25 canım tebrik ederim seni...Sevinsin tabi canım ya...Eşlerimizde bizim kadar çok seviniyorlar artık...
Benimkide ona o güzel haberi vereceğim günü dört gözle bekliyor ama 14 ay nasip olmadı inşallah 15. ayda olur...

ayy inşallah cnm ya ne güzel olur ,imkanın varsa kan testini yaptır olmazsa yakınsa falan

nehircim avatarın yok ya

insallah canim sende bu duyguyu yasarsin avatarimda resim gozukuyor mu

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kızlaarrrrr bugun cok guzel bır gun yaaaaaaa:))) cok mutlu oldum ben baksanıza ıkı tane cooookk guzel hamılemız daha oldu:lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım cumaya kadar daha cıkmaz heralde cuma gıdıcem:))) sen deılmıydın acele yok dıyenkaydirigubbakcemile3

ay doğruya cuma gunu 13. yada 14. gunuydu.evet acele yok.gelecek bebişler teker teker.cuma gunu mubarek gun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…