canım bu testler güya döllenmeden bikaç gün sonra gösteriyor diyorlar nette araştırdım 4gün önce gösteriyor dediler erken gebelik testi idrar testinin aynısı ama daha öncesinide anlayanı yani :))) neyse bende tam 4gün önce yaptım ve çok emindim hamileyim diye 10 gün önceden göğüslerim şişmişti akıntım çoktu falan normalde hiç olmayan şeyler çünkü bi baktım 2. çizgi yok eşime bile sölememiştim yaptığım gün testi ,sonra kan verdim günüm gelince hamileyim,ve büyük bi eczaneden iyi bişy almıştım 20 liraydı yani kız dediki normal testler 3 lira falan diye bende bunu verin diye 20 lira olanı almıştım erkenden öğreneyim diye ama o yüzden güvenmiyorum pek o testlere negatif çıkınca
is yerinden izin aldim esimde sewinsin cunku biraz sonra ise gidecek
evet aslında çokta güvenilir deil başka yerlerdende araştırdım ben en az 7-10 gün geçince gösteriyor oda net deil...bi arkadaşım gecikmesinden bi hafta sonra baktı çıkmadı yani negatifti bi hafta daha üzerine geçti öle gösterdi pozitifi :) benim birde cuma günü doğum günümçok isterim eşime süpriz yapmayı böle bigünde....
NEHİR25 canım tebrik ederim seni...Sevinsin tabi canım ya...Eşlerimizde bizim kadar çok seviniyorlar artık...
Benimkide ona o güzel haberi vereceğim günü dört gözle bekliyor ama 14 ay nasip olmadı inşallah 15. ayda olur...
ayy inşallah cnm ya ne güzel olur ,imkanın varsa kan testini yaptır olmazsa yakınsa falan
nehircim avatarın yok ya
Allah'ım banada ve tum ısteyenleree bu mutlulugu yasatsın ınsallah..canım cooook tebrık ederım senı..Allah daha güzel günlerinide göstersin:Saruboceq::Saruboceq:
sagol cnm tum isteyenlere yasatsin :Saruboceq:
insallah canim sende bu duyguyu yasarsin avatarimda resim gozukuyor mu
2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
BEKLEMEDEKİLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
kizlar is yerindeyim fazla konusamiycam ikinci cizgi fotografta koydugum gibi cikti tam kipkirmizi degil ama kirmiziya yakin
kadriye uyuyakaldın demek bende est yaptırmaya gitmişsindir diye dusundum.
NEHİR25 yaşasın çift çizgi...Gördüm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok canım cumaya kadar daha cıkmaz heralde cuma gıdıcem:))) sen deılmıydın acele yok dıyenkaydirigubbakcemile3
ay doğruya cuma gunu 13. yada 14. gunuydu.evet acele yok.gelecek bebişler teker teker.cuma gunu mubarek gun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?