ya milletin iştahı kapanıyor benim maşallahım var ben böle gidersem ayı gibi bir şey olup çıkaacamm cokacimcoook
Yarasın kız meleğine...Sen ne kiloyu düşünüyorsun...Kilo vermek kolay iş...
kizlar kusmaya basladim
kizlar kusmaya basladim
Canım rahat ol...Kendini sıkma...Stres yapma...İstersen git dr...Hem kan testi yaptırırsın hemde muayene olursun...
bugun randevü alicam ne gunu verirse artik bu haftaya verirlerse iyi olcak bendeki kirmizi kipkirmizi oldu
bu neeee bismillahh,daha yeni haberi aldın,inşallah böle erkenden devam etmez cnm tuzlu bişeyler ye,ben daha bikaçgün öne kustum ilkdefa ama bulantılarım çok yakizlar kusmaya basladim
bugüne kadar hiç kilo vermek aklımdan geçmezdi şimdi doğumdan sonra bebek emzirme işim bitsin hemen başlayacam planları yapmaya başladım
ya ben cok hassasim en ufacik seyden kusarim bilmiyorum esim hamile oldugumu duyunca yedirmedik sey birakmadi ceviz kiriyor sut iciriyor cilek yediriyor daha simdidenn boyle olursa bilmiyorum artik 9 ay ben naparim bide bugun isede gitmedi yanimda kalcakmis
nehirrrr hayırlı olsun
:))))
ne güzellllll
darısısı başımıza
kaçıncı denemendi
ay ne guzel canım ya benımkıde hep der sen bıle hamıle ol sana ıs bıle yasak ben yapıcam senınkıde ustune tıtrıyo ne guzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?