2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay kızlar bırı gelse fena basılcam sabahtan berı burdayım 1 saat ara verdım onda da uyudum evın halı perısan ben en ıyısı azcık toplayım su evı:))))

Kızlar aklıma gelmişken yazayım...Geçen gün öyle gezerken bir yazıya denk geldim...Hani şu doğum yaptıktan sonra başımıza lohusa kurdelesi takıyoruz ya o muhakkak kırmızı olmalıymış...Bazıları yok lohusa pijamasına göre veyada bebeğin cinsiyetine göre mavi pembe filan takıyorlar ya yanlışmış...Kırmızıdan hariç kurdele takılsada lohusa kadını hiçbir şeye karşı korumuyormuş...

kizlar kusmaya basladim
bu neeee bismillahh,daha yeni haberi aldın,inşallah böle erkenden devam etmez cnm tuzlu bişeyler ye,ben daha bikaçgün öne kustum ilkdefa ama bulantılarım çok ya
bugüne kadar hiç kilo vermek aklımdan geçmezdi şimdi doğumdan sonra bebek emzirme işim bitsin hemen başlayacam planları yapmaya başladım

evet cnm hiç sıkma kendini sadece sağlığın için gerekiyorsa ver kilo,yoksa emzircende iyi beslenmen lazım yani,boşverr kiloları zararı yoksa sana

ya ben cok hassasim en ufacik seyden kusarim bilmiyorum esim hamile oldugumu duyunca yedirmedik sey birakmadi ceviz kiriyor sut iciriyor cilek yediriyor daha simdidenn boyle olursa bilmiyorum artik 9 ay ben naparim bide bugun isede gitmedi yanimda kalcakmis

nehirrrr hayırlı olsun
:))))
ne güzellllll
darısısı başımıza
kaçıncı denemendi

ay ne guzel canım ya benımkıde hep der sen bıle hamıle ol sana ıs bıle yasak ben yapıcam senınkıde ustune tıtrıyo ne guzelll

nehirrrr hayırlı olsun
:))))
ne güzellllll
darısısı başımıza
kaçıncı denemendi

ben vajinusmus hasatasiydim yaklasik 3 ay once yendim 2 ay once korunmadik ama cocuk istiyoruz diye degil ve yumurtlama donemlerinde´de yapip yapmadigimizi bilmiyorum orda 2. yaziyor amá ben tecrubeli sekilde bu ay denedim ve hamile kaldim Allah sanada yasatsin canim

nezaketcım ya bısı dıcem kızlar sızde cvp verın bana.. daha cok erken ama belırtıler ıcın bende sureklı bole ıc bulantıları oluyo bıkac gundur hafıf hafıf gecıyo ama suanda yıne oluyo ..bıde aksamları ıkı gundur acayıp bı sekılde basım donuyo yataga gıtmek ıcın bıle zor kalkıyorum bıde cok gaz var bende sureklı bır sıskınlık var ama hıc akıntım falan yok bu kadar kuru olmak normalmı ya kızlar offf su 10 gun bı gecse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…