2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ıyıyım sazıscım valla benımde yemek yıyememekle sorunum baska da bır sorunum yok Allah'a şükür.iki gece önce çok fena çıkardım yedıklerımı dun cok halsızdım bugun hıc bırseyım yok.aç kalmadıkca içim bulanmıyo.öyle çok ağır geçmiyo hamileliğim:))))) Allah zor hamişlik geçirenlere sabır versin valla bir kere çıkardım mahvoldum hergünü kötü geçenlere de sabır dıledım çok kötü çünkü

canım inşallah sende hamişsindir bu ay :)))))) hadı bakalım beklıyorum

ınsallah canım ya ama hic umudum yok. dün koltukları felan kaldırdım eşim işten gelınce kızdı benı nıye beklemedın hadı bebegimiz varsa dıye. bende yoktur yoktur dedım oda öyle dedım dıye uzuldu :çok üzgünüm: , ama hıc bı belırtım yok napım :Saruboceq:

öyle bir hasret ki tarifi yok :1hug::asigim:

anlarım canım. ben senede ıkı kez yurtdısına ailemi gormeye gıdıyorum eşimsiz ıkı hafta. cok zor gelıyoooor gunler gecmıyor. seninkı daha beter. bol bol calısma yapın tamammı ıns senınde dönüşte bebişin senınle olur. opuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah hamiş olarak döneceğim :Saruboceq: inşallah sende hamişsindir bugün gününmüş neden test yapmıyorsun

inşallah canım inşallah hamiş olarak döneceğim :Saruboceq: inşallah sende hamişsindir bugün gününmüş neden test yapmıyorsun

bılıyosun benımkı hep gecıkıyo cuma gunune kadar gelmezse ozaaman yapcam test canım , bıkac gun bekleyeyım dedım. boshayallersmile

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: ıkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZıRAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: ıkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKıLER

ŞAZıYE canım okuduğuma göre senin günün bugünmüş...Testi 30 mı yapacaksın...Bence acele etme ogün yap net sonucu al...

toprak cnm hadi gözünaydın kavuşuyosun eşine ben önce 1 ay kayınvalidemlerde kalıcam sonra kayseriye annemlere gidicem orda net var orda girerim
ayy inşş ikimizde tatil dönüşü bebişlerimizide getiririz yanımızda:)

TOPRAKCEYLıN ve BSBıRKıN ikinizede hayırlı yolculuklar kızlar...ıyice gezin eğlenin hasret giderin ve dönüşte meleklerinizle gelin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…