2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım bide kahverengi akıntı kanamaya dönüşmeden doktora git bence eğer bebek canlı ise düşüğü engellemek için ilaç veriyorlar

canım bay tırstım doğruyu sölemek gerekrise ama benim bebeğim daha canlanmaeı. kalbi atmaya başlamadı daha bu haftalarda ufak kanamalar ve ufak kahverengi akıntılar olabilir dio dr. bilmiorm ama çocuk canlanmadan kalbi durmuş olabilir die korkuorm. hafiften akarın ağrılarımda var. ama beklemek istiyorum. hemen kürtaj dio doktorlar.

kızlar merhaba tatildeyim 10 gündür giremedim okuyamadım. şimdi başlıyacağım geçmişi okumaya bakalım yeni hamişler varmı. bebişlerimiz ne alemde cinsiyetler belli oldumu? çok merak ediyorum...

benimde bilgisayarımda kadınlar kulübü ve facebok açılmışyor ((
giremiyorum
bir yönden de ii
hamillelik düşününce burası beni sitrese sokuyor okudukça kötü oluyorum (
bir çok şeyi buradan öğrendim faydası çok ama kafanın boş olması açısından az girmeliyim
bozulması belki hayırlı olmuştur

bu arada çatlatma iğnesi vuruldum bu ay bakalım işe yarayacak mı??

Bende evde rahat rahat internete gireyim diye cepten interneti bedava yaptım ama benimki kızacak telefonu elimden düşürmüyorum diye:)

kızlar ben yrn malatyaya gidiyorum ve orda bilg yok bir ay giremicem nete inş dönüşümde güzel haber getirir ve güzel haberler alırım kendinize ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…