2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar dün benden kanama geldi. dr bende geç döllenme olduğunu bilmediği için düşük yapıosun hemen seni kürtaja alıcam dedi. ben kabul etmedim. aama inşallah düşük yapmıyorumdurr moralim çok bozuk....

kızlar benim bulantılar çokkkkkkkkkkkkkkkkkk fene birşey yiyemiyorum sadece ekmek yoğurt mısır bisküvü meyve suyu ama sanırım ilk 3 ay bebek kendini besleyebiliyormuş öyle yazıyor sizde durumlar nasıl

bende de bulantılar var. sabah yemek yemeden geldim işe miğdem çok fena bulandı. bide minibüste pis koku aldım afedersiniz az kalsın kusacaktım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Nasılsınız...Ben çok yorgunum her taraflarım ağrıyor...Annem artık ev sahibi oldu çok mutlu kiradan kurtuldu gittim dün ona temizlik yapmaya...Allah herkesi birer ev sahibi etsin...Kirada oturmak çok zor...Oturanlarada yardım etsin Rabbim...

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

saziye19-----------------------------30 Haziran---------------3. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 TEMMUZ AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822----------------------------06 Temmuz---------------6. deneme
erginsena-----------------------------07 Temmuz---------------5. deneme
nurmeh--------------------------------07 Temmuz---------------6. deneme
suur--------------------------------------08 Temmuz---------------4. deneme
welcome------------------------------10 Temmuz---------------16.deneme
bsbirkin---------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme
aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme
sevdalinka06------------------------?? Temmuz---------------? deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: ıkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZıRAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: ıkiz bebekler geliyor...

BEKLEMEDEKıLER

ayy yoruldum kızlar yaaaa. koltukları felan kaldırdım altını sildim , hava kararıncada camları gözden gecırcem :) çarşının ıcınde oturdugumdan gündüz sılınce bakıyolar hep görgüsüzlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…