2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

problemler konusunu geçmeye karar verdik eşimle
boşa zaman kaybediyoruz 1 haftadır uğraşıyorum daha 2 soru çözebildim anca
sınavda da problem sorularını yapmiicam.
diğer matematik konularına ağırlık vericez. geometriyye başliicaz hafta sonu.eksiği geometriden telafi edicem

günaydın şekerim.eşin de mi giricek ki? bu arada bakkal hesabı yapmayı denedin mi?38 sorudan kaç tane yapabiliosun canımcım?

günaydın canım
eşim de girecekti vazgeçti lisanstan girecekti girseydi
matematiği çok iyi o anlatıyodu ama oda zorlanıyo problemlerde
çözdüğüm denemelerde geometri ve problem harici çözüyorum geri kalan 20 sorudan 4-5 yanlışım çıkıyo

fena diilmiş valla canım yaa:) inşalla kazanırız yaff:)nese ben kahvaltımı yapim hemen başlıcam derse tatlım..kocaman öpüyorum seni ve bebişini...:)

fena diilmiş valla canım yaa:) inşalla kazanırız yaff:)nese ben kahvaltımı yapim hemen başlıcam derse tatlım..kocaman öpüyorum seni ve bebişini...:)

değilde problemler çok sıkıyo beni yapamıyorum.
bizde seni öptük canım, hava güzel bugün çıkar gezerim belki birazdan çalışmam
gece tarih çalıştım 2 ye kadar bugün tatil :::)

değilde problemler çok sıkıyo beni yapamıyorum.
bizde seni öptük canım, hava güzel bugün çıkar gezerim belki birazdan çalışmam
gece tarih çalıştım 2 ye kadar bugün tatil :::)

hayatım daha 6 ay var halledcez merak etme:) hakikaten haketmişsin tatili:zemuszemus size ii gezmeler:CüvCüv:

slm kızlar bende kpss dershanesine yazılmayı düşünüyorum ne dersiniz ya biraz cesaretim yok açıkcası başarbilirmiyim ki ir dershaneyle konuştum bu ayın 23 de başlıyo ama boşunamı para vermiş olurum acaba diyorum

bence dersaneye gerek yok evde de çalışarak yapabilcek şeyler.benim fikrim buaklinialirimsmile

yok bacım ben evde kendi kendime çalışamıyorum ill biri yol gösterecek :1no2: üstelik işe başladım iş çıkışı akşamları giderim kursa diye düşünüyorum bari gireceğim kpss ye tam olarak hazırlanıp gireyim diyorum matemetik desen 0 bende hiç yok -tatlicadiarzu-

kendin çalışmadıktan sonra dersanenin bir faydası yok kesinlikle...dersane yardımcı kaynak ve motivasyonu sağlıyor...

canım bende zaten motivasyon ve biligi edinme amacıyla dershaneye gitmeyi düünüyorum yoksa ben çalışmıyım dershenede ba abir sihirli çubuk dokunurda bilgiler kafama yüklenir gb bişey beklemiyorumkaydirigubbakcemile3

gecen sınava girmiştim çok kötü geçmişti benim için ama dersane de 1.olmuşum:hooray: ay çok mutluyum yaaaaa:teytey:

TBRKLER CNM YA BENDE Bİ DENEMYE GIREYIM DIYORUM AMA PEK CALISMADIM ACABA SIMDI GİRSEM Bİ CNM SIKILIRMIakannehir

bence kendini denemen de fayda var tatlım.ben dersaneye gitmiorum ama her zaman sınavlara giriom ve hep ilk 5 te oldum bu seferde 1. olmuşum.çok motlu oldum acayip motive oldum şuan anlatamamzemuszemusguclubacismile

evet canım ben de önlisans mezunuyum.bu sınav baya zordu 80 net anca çıkardım ama herkesten fazla çıkarmışım:ecrin_bebek:90 dan fazla yapmak lazım tabi ki gercek sınavda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…