fena diilmiş valla canım yaa:) inşalla kazanırız yaff:)nese ben kahvaltımı yapim hemen başlıcam derse tatlım..kocaman öpüyorum seni ve bebişini...:)
değilde problemler çok sıkıyo beni yapamıyorum.
bizde seni öptük canım, hava güzel bugün çıkar gezerim belki birazdan çalışmam
gece tarih çalıştım 2 ye kadar bugün tatil :::)
slm kızlar bende kpss dershanesine yazılmayı düşünüyorum ne dersiniz ya biraz cesaretim yok açıkcası başarbilirmiyim kiir dershaneyle konuştum bu ayın 23 de başlıyo ama boşunamı para vermiş olurum acaba diyorum
gecen sınava girmiştim çok kötü geçmişti benim için ama dersane de 1.olmuşum:hooray: ay çok mutluyum yaaaaa:teytey:
TBRKLER CNM YA BENDE Bİ DENEMYE GIREYIM DIYORUM AMA PEK CALISMADIM ACABA SIMDI GİRSEM Bİ CNM SIKILIRMIakannehir
gecen sınava girmiştim çok kötü geçmişti benim için ama dersane de 1.olmuşum:hooray: ay çok mutluyum yaaaaa:teytey:
tebrikler canımmopuyorumnanaktan
bence kendini denemen de fayda var tatlım.ben dersaneye gitmiorum ama her zaman sınavlara giriom ve hep ilk 5 te oldum bu seferde 1. Olmuşum.çok motlu oldum acayip motive oldum şuan anlatamamzemuszemusguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?