2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

her ıkısı de onemlı..:hulya:
ama aldıgınız puan yuksekse bolumunuzden alım yoksa dahı 3001 den tercıh yapablırsınız..:1closedeyes:
yanı aslolan ıyı bır puan alabılmek..
kendı bolumunden yerlesmenın avantajı maas konusunda olucaktır tahmınen..

arkadaşlar önlisans mezunları lise olarakmı giriyo yoksa önlsansmı

adı ustunde canm onlısans..kaydirigubbakcemile3
lıse mezunu olanlar lıse olarak gırıyor..mirmirmirmir

Bende girmek istiyorum sınava ama çalışmaya zamanım yokki
Şimdi birde evlilik hazırlıklarım var
2006da sınava girdim 80 aldım ama atanamadım..
Bu yılda girecem ama çalışabilirmiyim bilmiyorum

nice 15 önlisans mı okuyorsun ben varım :)
buraya kımse uğramıyor çok aslında uğrasalar çok iyi olur
gün içinde neler yaptımızı yazsak

hafta ıcı carsamba persembe dershaneye gıdıyorum ben haftada 9 saat dersımız 3 saat matematıgımız var..
gelecek haftadan ıtıbaren haftanın bır gunu soru gunlerımız olucak her hafta donusumlu olarak tum derslerden takıldıgımız sorular uzerınde calısıcaz bu tamamen dershanenın takvıyesı olucak bızım ıcın.
ılk deneme sınavımızı olduk bıle 81 almısım
bır kac hafta sonra ıkıncısını de olucaz...
matematık faktorıyellerı ısledık onun testlerını cozucem bu aksam..

arkadaşlar bana tarih konu başlıklarını söyleyebilirmisiniz

kpss tarıh kıtaplarında konu baslıkları var zaten :)
acıkcası yazmak cok uzun surebılır sen bır kıtaptan bakmayı dene ..yerimseniben
yana netten arat bulabılırsın ..

bende önlisansdan gircem ama dağıttım iyice kendimi
4 aylık kızım var kayınvalidem ona bakıcak ben kpss ye hazırkanıcam da nasıl?
motive olmam lazım.. zira çok soğumuşum herşeyden

kızlar bende lise mezunuyumticaret lisesi.üniv.açıköğretim 1. sınıftayım bu sene kpss ye girmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum
nereye başvurmam gerek
hangi dersler var
nerden çalışabilirim vs. vs.

arkadaşlar ben de önlisanstan giriyorum fakat dershaneye gitmiyorum deneme sınavları olduğu zaman bilgilendirebilirseniz çok sevinirima.s.

arkadaşlar ben yargının genel kültür genel yetenek çıkmış sorular kitabını aldım 2001-20009a kadar bütün yılların soruları war hemde çözümlü hem kendi kapasitemi ölçüyorum çözemedıklerımdede çözümlemeler çok açıklayıcı yardımcı oluyor...
zaten kpssde yargıın kitapları tavsiye edilior

nice 15 önlisans mı okuyorsun ben varım :)
buraya kımse uğramıyor çok aslında uğrasalar çok iyi olur
gün içinde neler yaptımızı yazsak

canım çok haklısın ama kimse yok ben dersaneye başladım
şimdilik iyi gidiyor
ugra ikimiz birlite çalışırız
:1hug: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

h.g nice15 nasılsın ben çalşıyorum nasıl gidiyor senın çalışamlar dershanede nereye geldiniz:)

h.g nice15 nasılsın ben çalşıyorum nasıl gidiyor senın çalışamlar dershanede nereye geldiniz:)

iyiyim canım teşekkürler çalışmalar kötü matematik konu izleyeyim dedim ama nerde uyku bastı yatacagım yarın dersane var mat. bölme ye geldik,ço zorlanıorum matemetikten ya sorma

az gayret canım bende evde kendıme program yaptım daha oturtamamıştım çalışmayı tam ama
şimdi yavaş oturuyor çalışmalarım çok şükür .................

az gayret canım bende evde kendıme program yaptım daha oturtamamıştım çalışmayı tam ama
şimdi yavaş oturuyor çalışmalarım çok şükür .................

canım sen dersaneye gidiyormusun ayrıca ne mezunusun ben halkla ilişkiler mezunuyum matemetik sıfır ama ugraşıyorum inşallah başaracagız ben yediiklim dersanesine gidiyorum aralıkta başladı eylule kadar devam edecek haftada 2 gün pazartesi çarşambahihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım nasıl bir program yaptın nerdesin konularda günlük kaç saat çalışıyorsun sen kaç soru çözüyorsun paylaşalım birbirimizi motive edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…