2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

programlı çalışın çok rahat oluyor
kafanız rahat oluyor acaba yetişcek mi derdi yok .... bence

ben de ılk calısmaya basladığımda program yapmıstım ama 17 mayısta bı koptum daha yenı bağlanabıldım aradakı o kadar gunun planı yalan oldu sımdı koşsam yakalayamam o planı oyuzden yenıden yapıcam plan ama bu sefer 1-2 gun boşluk bırakcam gerıde kalırsam falan dıe,hergun calısma yalan sımdılık benım ıcın:(

günaydın kızlar hani nerdesiniz bugun neler yapıcaksınız anlattın bakalım .. ben yapacaklarımı yazayım
vatandaşlığa başlıyorum bugun hukuka giriş- milli mücadele anayasa ya adar özet çıkarcam çalışcam snr geometriden açı kenar bag. - özel üçgenler - açı ortay kenarortay çalışcam ... snr ingizlice çalışmam gerek çok boşladım önce kpss için çalışmam gerek hadi sizlerde programlarıınızı yazın ama ....

sen özelde çalşabiliyorsun ne kadar güzel en azından ben özelde yapamadım 1 ay önce girdim işten 1.5 aylık bir çalışma sonucu çıktım. dahada iş bulamadım yanı bu snv kazanamam şart .
yanı yaklaşık bir senedir evde oturyorum
deli gibi kpss ye çalşıyorum kazanamam ve ilk atamadaa atanamam gerek bu yüzden kazanamıcam dıye birşey asla düşünmüyorum .
hayırlısı olsun şimdi ben ders çalışayım biraz

kızlar selamlar

bugün 5 :30 da kalktım tarihten inkilapları tekrar ettim 80 soru çözdüm

antalım bozukluklarından 120 soru çözdüm:teytey:

ne iyi oldu erken kalkmak

kızlar selamlar

süper hakkatten why_be sin :)
bende yenı başladım şimdi ara verdim .. 5 dk snr tekrar devam edicem vatandaşlık çalşıyorum .... sorudan ziyade ben konu çalşıyorum

slm kızlar bende çalışamıyorum iki gündür proğramımıda bu şekilde ayarlamıştım zaten yolculuğa çıkıyorum istanbul'a gidiyorum ama kitaplarım yanımda olucak
proğram yaparken ben pazar günlerini boş bıraktım o gün istediğimi yapıyorum konu yekrarı test falan eski konulardan bu şekilde yaparsanız konu kaçmaz

süper hakkatten why_be sin :)
bende yenı başladım şimdi ara verdim .. 5 dk snr tekrar devam edicem vatandaşlık çalşıyorum .... sorudan ziyade ben konu çalşıyorum

saol canım

ben bitirdim sayılır o yüzden soru ağırlıklı çalışmalarım

bi vatandaşlığa da başlayabilsem çok iyi olacak ama içimden gelmiyo

Kızlar daha öncede sormuştum yine soruyorum arada kaynadı sanırım
Ben önlisans turizm mezunuyum sizler ne mezunusunuz ve ne kadar net yapmanız gerekiyor
Gördüğüm kadarıyla benim bölümden dolayı en az 90 almam gerekiyormuş
Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar daha öncede sormuştum yine soruyorum arada kaynadı sanırım
Ben önlisans turizm mezunuyum sizler ne mezunusunuz ve ne kadar net yapmanız gerekiyor
Gördüğüm kadarıyla benim bölümden dolayı en az 90 almam gerekiyormuş
Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

cnm bölümüne hangi atamalar yapılıyor bilmiyorum ama memurluk istiyorsan ilk atamalarda 90 üstü diye biliyorum sonra 85' kadar hatta 80'e bile düşüyor.
ben muhasebe mezununyum ilk atamalr için 90 üstü alamam gerekiyor istanbulda istiyorum hatta 94-6 falan almayım :Saruboceq:

cnm bölümüne hangi atamalar yapılıyor bilmiyorum ama memurluk istiyorsan ilk atamalarda 90 üstü diye biliyorum sonra 85' kadar hatta 80'e bile düşüyor.
ben muhasebe mezununyum ilk atamalr için 90 üstü alamam gerekiyor istanbulda istiyorum hatta 94-6 falan almayım :Saruboceq:

Çook teşekkür ederim cnm yardımcı olduğun için şimdi herşey belirdi kafamda az çok
Seninde benimde almamız gereken puan 90 ve üstü
Çünkü benim bölümümden turizm bakanlığı kadro açarsa alıyormuş
Oda bakanlık turizm mezunlarını değil fen edebiyat mezunlarını alıyormuş nasıl oluyorsakaydirigubbakcemile3
En iyisi her halukarda bizim 90larda almamız lazım sanırım kaydirigubbakcemile4

Şimdi düşündüm de kısaca tüm soruları fullemek gibi bişi bu akannehir

kızlar dün yediiklimin 2010 kpss hazırlık kitabını aldım konu anlatımlı falan..
birazdan başlıyorum çalışmalara:)
hakkımızda hayırlısı

kızlar selamlar

ben uyumusum sen uyanmıssın:) ben sbh erken kalkmayı cok sevıyorum o gunu değerlendırmek acısından,baya bısı yapabılıyosun,ama henuz uyku duzenımı ayarlayamadım,valla super olmus senın ıcın eğer devam ettırebılırsen super olur senın ıcın...

Back
X