2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar ebn geldim bitirdim dersimi ama bugun çok çalıştım sanırım :)
şuan felaket birşekilde canım sıkıldı evde :) birde alışmışım akşamları ders çalışamaya şuan boş boş oturmak sıktı benı sizler ne yaptınız kızlar
tmm kızlar yavaşlıyorum :) birazzzz:)

Bence okadar para sayma derim dershaneye tabi senin kararın
Neden böyle bi tavsiyede bulunduğuma gelince
Ben de 1 hafta önce ani bi kararla başladım kpssye çalışmaya daha çok yeni
Ve ben umutluyum sende umutlu ol
Çünkü önlisans konuları kolay
Zorlandığın tek bi dersmiş zaten sınava 4 ay var 4 ayda yalayıp yutarsın baştan yazarsın matematiği
Zaten çok az konu var kpss de başarırsın

tavsiyen için teşekkürler ama hala kafamda bi netlik kazanamadı bu olay.

matematik konusunda aynı sıkıntı bende de var cnm o zaman dershaneden destek al mutlaka.
ama konuş 750 lira çok fazla zaten 4 ay kaldı sınava indirsinler biraza.s.

ewet cnm biraz parada kafama takıldı.konuşacağım bakalım tekrar.sen dersaneye falan gidiyormusun?yada ne tür bi yardım alıyorsun?

Durucum çok az konu var demişsin ben daha önceden de sormuştum burada mesela tarihten hiç konu ayrımı yok dediler hepsi dahilmiş türkçeden de öyle ben de üniversite sınavına çalışır gibi hepsine çalışıyorum çok zor oluyor acaba yanlış mı yapıyorum?

merhaba kızlar dün fazla çalışmanın etkisi sanırım rahatsızlandım akşam :)
yok yok fazla çalışma değil rutin bir rahatsızlık benım kı
bugun dinlencem çalışmıcam sanırım
siz neler yapıyorsunuz bakalım hepinize bol şans
başvurularınızı yaptınız mı burada :?

Durucum çok az konu var demişsin ben daha önceden de sormuştum burada mesela tarihten hiç konu ayrımı yok dediler hepsi dahilmiş türkçeden de öyle ben de üniversite sınavına çalışır gibi hepsine çalışıyorum çok zor oluyor acaba yanlış mı yapıyorum?

Hepsi dahil derken neyi kast ettiğini anlamadım:uhm:
Elimde bir tane bütün önlisans kpss derslerini içeren kitap var
Orda hangi konular varsa onları çalışıyorum ben
Össyle aynı konular kesinlikle değil zaten öss nerdeee kpss nerdeee :emir_bebek:
Konular az derken össden daha az demek istemiştim

Kızlar ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kpssye başlamadan önce bir iş başvurusu yapmıştım
Bugün aradılar beni
Hemde kpss ye tam gaz çalışırken iş görüşmesine çağrıldım yarın sabaha
Çok ama çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Annem ikisinide yürütebilirsin dedi
Ne yapmalıyım bilmiyorum mafoldumben

Bugün aradılar beni

ahh cnm zor bi karar olacak senin için ama yine sen bi görüşmeye git.aklına yatarsa ve yapabiliceğine inanıyorsan işe başla annende yapabileceğie inanıyorsa bence yaparsın.iş nasıl bi iş bilmiyorum ama masa başı falansa hiç boş vakit geçirme hep bişeyler yapmaya çalış derim.

Bugün aradılar beni

ikisinide yürütürsün bence git görüş hatta işe başla derim kpss ye çalışmaya devam et:) bol şams

ewet cnm biraz parada kafama takıldı.konuşacağım bakalım tekrar.sen dersaneye falan gidiyormusun?yada ne tür bi yardım alıyorsun?

yok cnm dershaneye gitmiyorum.eşim çalıştırmıştı beni matematiğe.askerde şimdi gitmeden bitirdik matematiği.ama problemleri yapamıyorum.dershaneye gideyim diye düşündüm vazgeçtim. bulunduğum ilçede sadece 1 dershane var kpss kursu veren ondan da memnun değilim sadece denemelerine giriyorum.
şimdilik tek başıma çalışıyorum ama eşim izne gelecek, 10 güniçinde baştan alcaz matematiği

Son düzenleme:
naber kızlar
walker canım maşallah, bir döndün, pir döndün olumunekankayizsmile

tarihten ilkeleri de bitirdim bugün,
112 tane soru çözdüm. böylelikle tarih bitmiş oldu.:teytey:

coğrafyayı unutmuşum,laelaelaelaelae onu baştan almam lazım, bitmişti o da aslında. keşke sık tekrar yapsaydım-tatlicadiarzu-

Bugün aradılar beni

gıdıp gorus bence sartları falan uyarsa her ıkısını de ıdare edersın,sonucta tek bıseye odaklanıpta ondan ıstedığın sonuc olmazsa daha kotu olur en azından boyle elınde bır ısın olur ki bence daha da motıve edebılır senı,baktın olmuyosa yurutemıyosan ona gore bı karar verırsın ama bence bır ılk dene denemeden bılemezsın,bol şans,hakkında hayırlısı olsun...

ben baktım doğru duzgun ılerleyemıyorum,okulda fınaller bıtene kadar calısmamaya karar verdım 2 haftada tatılımı yapıp gelıcem sonra baslıcam calısmaya,planımı da yaptım elımdekı 1 kıtaptan genel kultur ve yetenekten tum konuları bıtırmem eylul basında mumkun oluyo artık sadece konuları bıtırıp gırcem:(cunku oncelıklı olarak okulum ve kpds sınavı var,valla konuları bıtırıp tekrara başlayanlara bravo dıyorum,ii çalışmıssınız umarım hakkını da alırsınız...

walker selam siteyi okurken ilgimi çekti..ıkimizde büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyuz.Bende giricem ilk kez sınava daha kitap bile almadım öle bi anda düşündüm yani ...Neyse , senin puan hedefin nedir ? Ve bölüm olarak şansımız yüksek mi ? sonucunda ne olabiliriz mesela biraz yazarsan sevinirim ...Şimdiden tesekkürler.

naber kızlar
walker canım maşallah, bir döndün, pir döndün olumunekankayizsmile

tarihten ilkeleri de bitirdim bugün,
112 tane soru çözdüm. böylelikle tarih bitmiş oldu.:teytey:

coğrafyayı unutmuşum,laelaelaelaelae onu baştan almam lazım, bitmişti o da aslında. keşke sık tekrar yapsaydım-tatlicadiarzu-

tebrikler canım :) ben dün çalışamadım bugun tekrar başlıyorum dun rahatsızlandım :) tam gaz devam :) süpersin

ben baktım doğru duzgun ılerleyemıyorum,okulda fınaller bıtene kadar calısmamaya karar verdım 2 haftada tatılımı yapıp gelıcem sonra baslıcam calısmaya,planımı da yaptım elımdekı 1 kıtaptan genel kultur ve yetenekten tum konuları bıtırmem eylul basında mumkun oluyo artık sadece konuları bıtırıp gırcem:(cunku oncelıklı olarak okulum ve kpds sınavı var,valla konuları bıtırıp tekrara başlayanlara bravo dıyorum,ii çalışmıssınız umarım hakkını da alırsınız...

merhaba bölüm nedir? önlisanslar kpds girebiliyor mu? bende inglizce kursuna gidiyorum girebiliyorsak bende gireyim...

walker selam siteyi okurken ilgimi çekti..İkimizde büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyuz.Bende giricem ilk kez sınava daha kitap bile almadım öle bi anda düşündüm yani ...Neyse , senin puan hedefin nedir ? Ve bölüm olarak şansımız yüksek mi ? sonucunda ne olabiliriz mesela biraz yazarsan sevinirim ...Şimdiden tesekkürler.

merhaba canım h.g
eet bende büro yönetimi mezunuyum
araştırdım kadarıyla bölümümüzden alım çok tabii hedefim 90 ve üstü
ilk atamada atanmak istiyorum ... inş...
memurlar.net sitesine bak istersen biraz ordan araştır tatlım ... bol şans iyi çalışmalar
kitap olarak yargı yediiklim ihtiyaç data ve pegemi alabilirsin...

Back
X