bulantın mı varr kıyamammm ama süperrrrrrr bulanmak bile güsellllllllll:sm_cool:
Oyy en taze kuzular gelmiş sağ salim alırsınız inşallah kızlar kucağınıza hayırlı olsun hepinizin hamişliği
evet bulanmak bile güzel kaydirigubbakcemile2
bütün gün kreker yiyiyorum :roflol:
oyy canım benimmm benim sat 30 mart ben göremem ozaman yarınn tühh bananeee görmek istiommmmmmmmmlaelaelaelaelae
evet bulanmak bile güzel kaydirigubbakcemile2
bütün gün kreker yiyiyorum :roflol:
LEBLEBİ ÇOK İYİ GELİYOR CANIM BEYAZ LEBLEBİ AKLINIZDA BULUNSUN KREKERDEN SIKILIRSAN ONU DENE :CüvCüv:
selam sen kaç haftalıksın benim bulantılarım çok az hatta hemen hemen hiç yok bende bulanmak istiyorum
canım öncelikle rabbim hepimizin meleğini kucağımıza almayı nasip etsin..hayırlı olsun kızlar hepinize..
ndk canım bende pko hastasıyım..iki tane kimyasal gebelik geçirdim..sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyordu fakat doktorum bana şeker hastalarının kullandığı glucophage isimli bir ilaç kullandırdı ve ikinci ayımda hamile kaldım..inan çok korktum buda gidicek diye..çünkü diğerleri adet kanaması gibi gidiyordu..ama kızım şimdi 19 haftalık teyzesi..yani kısacası size söylemek istediğim hiç stres yapma bebeğin tutunmuş allhın izniyle..baksana annesi değeri gittikçe yükseliyor..ayy bu telaşlar ilk gittiğinde aceba keseyi görecekmiyim sonrakinde aceba kalp atışını duyacakmıyım..kızlar allahın izniyle hepsi oluyor..tek yapıcağınız kendinize dikkat edin..veeee mide bulantılarına hazır olun...:jeyyar:
kızlar sayı artıyo ne güzel
tekecen tebrik ederim seni allah devamına erdirsin
mehaycım tatlum nasılsın yeğenim nasıl
Canlarım,
Benim SAT 5 Nisan.
Adetim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım ve değerim 63.81 çıktı.
Değer iyi mi ne dersiniz?
Doktorum bebek 4 haftalık var dedi,keseyi görmek için 13 Mayıs da gideceğim.
İnş. keseyi görüp,kalp atışlarını duyarız.
Beni de Listeye eklermisiniz?
ndk;
sayfanıza sürekli girmediğim için görmedim bana yazdığın cevabı. Kaç gün sonra tekrarladığımı sormuşsun, ben tekrarlamadım, 1 hafta - 10 gün sonra doktora lekelenme şikayeti ile gidip kesemi görmüştüm :)
Bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?