2010 ocak anneleri doğum şekli

bala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
50
0
86
48
Antalya
ben 32 haftalık hamileyim.doktorunuzla hiç doğum şekli hakkında konuştunuzmu.ve siz doğum şekliniz hakkında ne düşünüyosunuz.

normal dogum istiyorum ama sanki korkuyorumda biraz....doktorum sorun cıkmazsa normal olur dedi bakalım.insallah hayirlisi olur bizim ve bebeklerimiz icin.

şu anda sezeryan düşünüyorum ama yinede emin degilim
ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin

ben normal doğum istiyorum ama

son anda ne olacağı hiç belli olmaz

eğer sezeryan olmam gerekirse epiduralli istiyorum.

herkese hayırlı doğumlar.

bir aksilik çıkmaz ise inşallah :Saruboceq:
tabi herşeyden önemlisi bizim oğlan dönerse :Saruboceq: normal doğum istiyorum
bide gebelik şekerim var benneyaptımki
oğlan dönmezse falan sezeryan olmam gerekirsede spinal sezeryan istiyorum bi şekilde oğlumun doğumuna mucizeme tanıklık etmek istiyorum :Saruboceq:
Allahım sağlıcakla hepimize o günleri göstersin inşallah :Saruboceq:

valla biz daha bişi konuşmadık ama bende doktorumda normal doğumdan yanayız ama tabiiki bebeğin şekli de önemli inşallah normal doğum olur :))

innşallah normal doğuracağım kızımı...
Allahım hepimize yardım etsin...

normal dogum dusunuyorum.bır aksılık olursa epıdural sezeryan olacagım...

merhabalar hanımlar,, 2009 ocak annesiyim size nacizane tavsiyem, şimdiden doğumu düşünüp strese girmeyin hamileliğin tadını çıkartın. bebeğinizin içiniizzde olduğu son haftalar. bence çok kıymetli. doğumum yaklaştıkca bir veda havasında hüzünlenmiştim ben... sizi tekmeleyen ayaklarını karnınızdan sevin,, midenizi sıkıştıran koca kafasını okşayın:))
sonuçta bir şekilde dünyaya gelicek. siz keyfinize bakın..

benim fıstık kızımı normal doğurmak istiyorum .ben narkozdan çok korkuyorum

normal istiyorum beynimi de öyle hazırlamaya çalışıyorum ama son dakika tırsıp sezeryan istersem de şaşırmam:)))

sizin için hangi yöntem doğruysa doktorunuz yönlendirecektir zaten.kafaya takmayın şimdiden,sağlıklı doğumlar hepinize...

Ben kesinlikle sezeryan istiycem
Normal doğuracağıma inanmıyorum,kendimi kandırmakta istemiyorum bu konuda
Normal doğum yapacak cesaret yok bende

:) aynen öyle bence de.

ben şimdi yeni bir haftaya başladım.. 29. haftamıza girdik bugün kızımla.. ve kızımla her gün anlaşma yapıyoruz.
''ben senin içimde olmanı çok seviyorum annecim, o minik ayaklarını göğsümde hissetmek dünyalara bedel... ellerinin aşağılara yaptığı baskı, canımı tatlı tatlı acıtıyor.. zevkle izliyorum karnımın üstündeki hareketlerini... aman nolursun vaktinde gel kucağıma, erken erken davranma sakın... üzme beni'' diyorum. Begüm bana tepki veriyor, '''tamam anecim, anlaştık''' diyor sanki.

Şu haftalarda büyük keyif almaya başladım ben bu hamilelikten. Bazen hiç bitmeyecek gibi hissediyorum ama, bazen de gerçekten hiç bitmesin istiyorum sanki :)

Doğum meselesine gelince.... Normal doğum istiyorum, muhtemelen epidural kullanmak isterim heralde.
O anı yaşamak istiyorum, muhteşem finalin tadını çıkartmak istiyorum. Bebeğimle birlikte, hem karıniçi hayatla vedalaşmak, hem de dünya hayatına merhaba derken... her şeyi tek tek hissetmek istiyorum.
Kızım mutlaka belli bir sıkıntı ve stres yaşayacak, bu kesin.. Mutlu bahtiyar büyüdüğü ortamdan ayrılacak çünkü.. O, minnnacık bedeninde yaşayacak o sıkıntıyı.. Ben annesi olarak, ona eşlik etmezsem, kendimi kötü hissederim.
Çok büyük bir mecburiyet olmazsa, ameliyat falan düşünmüyorm kısaca :)

ben de bebişimle ilk karşılaşma anını yaşamak istiyorum. bir de adı üstünde normal doğum. bakalım bi terslik çıkmazsa normal olsun isterim . am son anda çok korkmazsam. okuldan bir arkadaş epidural normal doğum olmuş. çok memnun kalmış öyle d eolabilir. hepimizin hakkında hayırlısı.

benim de lise arkadaşım yüreklendirdi beni geçen gün.
oğlu 2 aylık oldu şimdi.
çatır çatır.. 4-5 saat içinde doğurmuş bebeğini... epidural mepidural olmadan yani :) çok da kolay olmuş...

Doktorumla henüz konuşmadık ama eğer bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum.Ama olur da sezeryan ile doğum yapmak zorunda kalırsam spinal sezeryanı tercih edicem. Çünkü mucizemin dünyaya gelişine anı anına tanık olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…