2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy demet ne güldüm hiç mi kokuyu duymadın mı ?nasıl daldın öyle esmer varya heryerde bi olay yaratıyosun sen blog yüzünden yanmış bakkaydirigubbakcemile3

demet cnm nasıl gelmedi kokular...sempatiksalakcinni
allahtan hatırlamışsın...
ben ecenin biberonunu emziğini kaynamış suyun içinde bekletiyorum hep...kaynatmıyorum tencerede...
yanlış mı bu acep:uhm:

hee kapatıp gidem bloğu hee
ne o şaşkın demet biberon eritti diye :roflol:

valla duymadım koku falan.esmer ayaz ın emzikli fotolarını koymuş onun hakkındada bişeyler yazmış öyle hatırladım yoksa hatırlamazdım .aman napım ya akşam babası aldı geldi bi emzikle bi biberon.delikafaduldenkafamçokkarıştı

bu arada kızlar benim dilimde siyahlık oluşmuş sizdede oldumu böyle bişey?

valla duymadım koku falan.esmer ayaz ın emzikli fotolarını koymuş onun hakkındada bişeyler yazmış öyle hatırladım yoksa hatırlamazdım .aman napım ya akşam babası aldı geldi bi emzikle bi biberon.delikafaduldenkafamçokkarıştı

bu arada kızlar benim dilimde siyahlık oluşmuş sizdede oldumu böyle bişey?

allahtan yazmışım hee. yoksa mutfak tutuşunca farkedecekmişin :roflol:

canım uçakla gidicez ben de yazı bekleyelim dedim ama eşim gösterecekmiş bebeği abisine ablasına olmazmış...

onlar geleydi bebek görmeye...
benim 4 saatlik yol eşim hiç demedi gidelim gösterelim die...gitmem yaz gelene kadar. zaten...kaynanaya kırkınım ... eşimde bunu biliyo seslenmıyo sanırım...

evet ama daha ağzıma almadımm:olmaz:aklinialirimsmile

bizim kayınbabada kendi ismi olsun istedi oglu koymadı..ben istese verecek kayınbabanın adı senin gibi 2 isim vercektim mehmet eren olcaktı..

eşim alperen istedi..onlarda bize kırıldılar ohaoldumsmile

[QUOTE=demet_;12824393]valla esmer kitap yazsan okunur hee.öyle akıcı bir dil kullanmışsın ki.[/QUOTE]

sağol canım.
bakma burda konuşma ağzıyla yazdığıma, aslında dikkat ederim düzgün yazmaya, imlaya falan

he valla iki dakika yarıldım burdan hemen çamuru yemişim :)

napem bacım çok uyumuşum gece ondan oldu :kedi:

bende haziranda ankaraya gidicim ama kayınpedere uğraşmıyciim.
akşam koceye de dedim babana gitmiycim, çok isterse gelsin görsün diye.
gelirse de gösterme zaten dedi.
karı-koca birbirimizden hainiz sanırım :roflol:

[QUOTE=demet_;12824393]valla esmer kitap yazsan okunur hee.öyle akıcı bir dil kullanmışsın ki.

sağol canım.
bakma burda konuşma ağzıyla yazdığıma, aslında dikkat ederim düzgün yazmaya, imlaya falan

[/QUOTE]

çook uyumuş hanımefendi.
.:kızgın:sengözlerimebaksanab:dilcikar:

[QUOTE=demet_;12824393]valla esmer kitap yazsan okunur hee.öyle akıcı bir dil kullanmışsın ki.

sağol canım.

[/QUOTE]

ooohhhh bi de uyudum diye nispet yapıyo karıya bak. ne yapalım biz de 1 de yattık 5ten sonra 2 saatte bir kalktık,hıhh:dilcikar:

ne kadar kalcan ankara da ben de temmuzda geliyorummm...:lepi:

ayy o isim konusuna bende sinir oluyorum.yiğit efe çirkin bi isim mi?neredeyse her gittigimizde ismini niye öyle koydunuz diyorlar.bize karışamadılar isim konusunda ama böyle sinir ediyorlar.kaynana efe yigit diyor deli oluyorum ulennnn.evde 85 yaşında dede var.digerlerinin ismini o koymuşta.o yüzden yapıyorlar sanırım

ESMER sana arkadaşlık talebi yolladım cnm kabul et...face de...
şimdi ocak annleri nasıl arayacam...2010 ocak anneleri diyemi nasıl tam yazılışı?

ayazın bloğunu okuyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,mendilimde yok zaten,salya sümük kaldım buralarda,leen esmer bi mendil gönder ordan:gitme:

ayy o isim konusuna bende sinir oluyorum.yiğit efe çirkin bi isim mi?neredeyse her gittigimizde ismini niye öyle koydunuz diyorlar.bize karışamadılar isim konusunda ama böyle sinir ediyorlar.kaynana efe yigit diyor deli oluyorum ulennnn.evde 85 yaşında dede var.digerlerinin ismini o koymuşta.o yüzden yapıyorlar sanırım

Bizde de eşim bile inatla yiğit idris diyor ben de yiğit diyorum. ama çocuğumla en çok vakit geçiren benim. ve eminim o da idris ismini kullanmak istemeyecek...

:roflol::roflol::roflol::roflol

Back
X