2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar esmer hakkaten bekçi gibim bu ne ya o patronun var ya tam sopalık

ayyy canuuum:teselli: Allah patronunu bildiği gibi yapsın:mymeka:
ben de dinlenmek istiyom sonunda temizliği bitirdim ben de bittim ama tam uyuyacam derken nur yine 2 den sonra uyudu sabah da 7 de dikildi ayağaalsanaalsanasmile

günaydın demet

bizim şirketin resmi tatillerde çalışabilir belgesi var. gerçi yoğun olmasa getirmezdi ama çok karışık bugün bizim işler. :1no2:

Hoya senin kız hiperaktif olcak ben sana diyim delikafadulden

günaydın kızlara.s.
esmer bugün bitmez artık sana..allah yardımcın olsun canmolumunekankayizsmile

off havada çok güzel işn kötüsü.

çalışmasam caddebostan'a gidip bir sürü anneyle yürüyüş yapacaktım.
bi etkinlik var ona katılacaktım.
sinir oldum yaa mafoldumben

off havada çok güzel işn kötüsü.

çalışmasam caddebostan'a gidip bir sürü anneyle yürüyüş yapacaktım.
bi etkinlik var ona katılacaktım.
sinir oldum yaa mafoldumben

allah razı gelmedi bak bizden başkasıyla buluşmana..ne karşıya gidebildin ne bu buluşmaya..yaşasın kötülük hehehe:lepi:aklinialirimsmile

günaydın kızlar....
ohhh eceyi anneme sattım bir güzel kuaföre gidip saşımı boyattım ohhh süper oldum yaaabayanssulusmile
çok rahatladım valla...
havada mis gibi burda sıcacık günlük güneşlik...zemuszemus
babamızda öğlene kadar çalışacak....sonra gezecez ailecek...yaşasınopuyorumnanaktan

günaydın kızlar a.s.
pek tadım tuzum yok
heriflen hala konusmuyoz
işe gitti bizde ablamla dısarı cıkcaz birazdan
ama yatsam bütün gün uyurum herhal
pek bi bitkinim neden se :1no2:

acil cevap lütfen
simdi uzun süre sonra sütümü sagdim önce beyaz sonra acik yesil renkte geldi bulanik su gibi onu bebege versem mi?

günaydın culi.
barışın olm yaa, insan huzursuz oluyo kuceyle küs olunca.
bak hava pırıl pırıl kızınla gezcen ne güzel, yerine gelsin keyfin. :1hug:

posi; açık yeşil hiç duyamdım. bilmiyorum ki

günaydın kızlar....
ohhh eceyi anneme sattım bir güzel kuaföre gidip saşımı boyattım ohhh süper oldum yaaabayanssulusmile
çok rahatladım valla...
havada mis gibi burda sıcacık günlük güneşlik...zemuszemus
babamızda öğlene kadar çalışacak....sonra gezecez ailecek...yaşasınopuyorumnanaktan
ohh sefan olsun..benim koce çalışıyo tam gün..haftasonu evde diye takmıyom bende.
günaydın kızlar a.s.
pek tadım tuzum yok
heriflen hala konusmuyoz
işe gitti bizde ablamla dısarı cıkcaz birazdan
ama yatsam bütün gün uyurum herhal
pek bi bitkinim neden se :1no2:
bu herifler böyle napcan canım..
benimkide dün akşam önce tersledi sonra cıvıdı sonra yine tersledi..sağları solları belli olmuyo.
acil cevap lütfen
simdi uzun süre sonra sütümü sagdim önce beyaz sonra acik yesil renkte geldi bulanik su gibi onu bebege versem mi?

hiç bimiyorum canım..netten bi araştır istersen olmadı dr a sor..

öncelikle hoşgeldina.s.

reflüye ve biberon aslmasına bi çare bulursan bana da söyle ben de muzdaribim bu dertten

esmer günaydın naniknanik

cnm bizimde reflümüz var doktor sadece yatağını eğimli yap dedi salı günüde istanbula yıldız perke gittik oda hiçbişey yapmıycaksın kendi kendine geçicek dedi ama yatığı eğimli yaptıktan sonra baya azaldı kusmalar öğürmeler

günaydın kızlar...
bugün kızım ilk defa deliksiz bir uyku uyudu gece 11 de yattı sabah 8 de kalktı:nazar: ama bu seferde ben pinpiriklendim habire neden uyanmıyor bişeymi oldu diye uyanıp uyanıp baktım çok şükür şimdilik asayiş berkemalhihoyyyt

valla bu kocalkarın hepsi numunelik anlaşılan...
bir anları bir anlarına uymuyor!!!!
bnmki de dün bir ara çığırdı banaalsanaalsanasmile bende geçtim yattım hemde daha saat 9da!!!
sabahta bişey olmamış gibi sırnaştı allahtan bugün yarım gün yoksammkötükedihüso zor görürdü barışmayı

bizim şirketin resmi tatillerde çalışabilir belgesi var. gerçi yoğun olmasa getirmezdi ama çok karışık bugün bizim işler. :1no2:

Hoya senin kız hiperaktif olcak ben sana diyim delikafadulden

ee aslına çekmiş ben de öyleymişim esmercan

cnm bizimde reflümüz var doktor sadece yatağını eğimli yap dedi salı günüde istanbula yıldız perke gittik oda hiçbişey yapmıycaksın kendi kendine geçicek dedi ama yatığı eğimli yaptıktan sonra baya azaldı kusmalar öğürmeler

yatağı eğimli zaten canım kusması azaldı evet ama nası geçicek ysaa çok kötü bişey kusan bebeğe sahip olmak

Back
X