yavbende arzumun blendir setini almayı düşünüyom kullanan varmı indirimde 130lira büyük set ufak olan 110 lira eşimde büyüğü al alacaksan dedi robot çok yer kaplii zaten totiş zor sığıyo mutfağa:=)) kullanana varsa yorum beklerem
su set hani parmakla basılıp robotu olan çırpma.doğrama falan demi hanii lila .fıstık yesil renklerinde...eğer oysa dediğin ben kullandım çok çabuk takma yerleri aşındı mika olduğu için...bide yanlıs takmaya çalıstığinda daha çabuk bozuluyo...benim yeğen onu kullanmayı pek bilmiyodu bir iki yanlıs taktı hemen mikaları kırıldı çok kullanıslı değil yanri
ben arzumun makinesini sipariş verdim bugün..bende memnun kalırım inşallahHasta olan tüm bebişlere ve annelere çok çok geçmiş olsun... Yoğurt konusunda ben de bir iki şey yazayım dedim, arzum yoğurt makinesi kullanıyorum ben, gerçi sarpın yoğurtla pek arası yok ama, makine çok kullanışlı, haznelerinin cam olması da artı bir avantaj. Fiyat olarak da ben alırken makuldu, şu an nasıl bilemiyorum ama makine almayı düşünenlere tavsiye edebilirim...
oh oh maşallah çağanıma..biz yakın olsaydık bunları buluşturup sumo güreşi yaptırırdık cadı..biz geldik doktordan korkulcak bişiy yok dedi doktor amcamız sadece hafif bi soğukalgınlığıymış o boğazındaki hırıltıda sanırım abisi gibi buda alerjik dedi cildinde biraz kızaqrıklık vardı çağanda böyle yoktu hiç ne yedin sen bakem dedi bende haftasonu yaşpastayı birazfalaz yedim dedim acukta erük çilek dedim yime onlarda alerjisini tetikler dedi sadece burun spreyi sık dedi başka şurup falan verme dedi davite devam et dedi kilomuz ben 4 aylık dedim hayır ayın 4ünde 4 aylık olcak dedi kilosu 8700 olmuş boyu 69 kafası 49du sanırım kafayla boyda karışıklık olabilir küsürat gibi tam hatırlamıyom 8 kilo bebe taşıyom 2 saatir otri bebeyide çok sık kullanma dedi tahriş edersin dedi 2 aydaha sadeceanne sütü dedi başka hiçbişiy yok dedi bizden gelişmeler bölee enazından içim rahatladı
karmada yıkayabilirsin canım..veremde yıkanmıyodu..ama ben aşıdan sonra 2 gün yıkamıyorum ne olur ne olmaz diyekızlarr bu 2.doz aşıdan sonra kaç gün yıkanmamak gerek. annem sormayı unutmuş sağlık ocağına
ah canım çok sevindim kilo vermene..barışmamanız iyi değil ama bi işe yaramış hiç değilse.coğu eşler odun galiba :uhm:
biz hala konusmuyoruz 1 hafta olacak
neyse sayesinde 1 kg verdim
hep böle olur
biz ne zaman küssek en hemencik kilo veririm
iştahımm falan gidiyo sinirli olunca tatlı tüketemiyorum ben kahveyi bile acı içerim
1 ay daha su kavgayı uztırsak 5 kg veririm belkim
ay benimki normalde odundur ama bu hafta ekstra melekliği üstünde..haftasonu 500 lira harcattım adama bugünde utkuya oyun halısı ve yoğurt makinesi aldım 200 de öyle harcadım..gıkı çıkmadı..bayanssulusmilekoceler coştu galiba bu hafta.
hepsini bi sıradan geçirmek mi gerekiyor nedirklava:
canım ben güvenip kullanamam.her zaman kullanmıcaksan böyle ekstra durumlar için evde bulunsun diyosan al..anam herkez ben gibi dertlenmeye başladı bebelerden ya kızlar ben sabahtan bişiy sordudum ama kimse cevaplamadı şu ucuz kangurular oluyoya ondan alsam çağana olurmu yoksa bacakları acırmı daha erkenmi juli gülme oyarım şimdi alamam babasling pahalı o param yok 20 30 liralıklardan alsam kullanabilirmiyim yokmu kullanana bebeğine herkezmi baba kullanıyo yavvv
yoğurt sipariş etmedim bacım makinesini ettim..hepsiburadadan verdim bakalım bu seferde aksilik çıkacakmı.ayça ben şimdi ver ya da verme diyemem ki sana. ben olsam kan değeri ölçülmediyse vermezdim ama.
ya da gidip kan değerlerine baktırır ona göre verirdim herhalde.
tutku yoğurdu nereye sipariş ettin
yavbende arzumun blendir setini almayı düşünüyom kullanan varmı indirimde 130lira büyük set ufak olan 110 lira eşimde büyüğü al alacaksan dedi robot çok yer kaplii zaten totiş zor sığıyo mutfağa:=)) kullanana varsa yorum beklerem
ben doktorumuza sormuştum bişi olmaz dedi 2 kere boyadımslm kızlar emzirme döneminde saç bayanabiliyordu demi?sonbahar kızılı aldım da kendim boyayacagım inş.
Merhaba kizlar,
biz bebikle hayvanat bahcesine gittik geldik
biraz alisveris yaptik hic huysuzlanmadi elh.
ben dogumdan sonra hic regl olmadim, aklima takildi hamile olabilirmiyim diye korktum hamilelik testi aldim. 3,5 aydir hala ilk adetimi olmamam normal mi acep üstelik ben dogru düzgün emzirmiyorum artik
yoğurt sipariş etmedim bacım makinesini ettim..hepsiburadadan verdim bakalım bu seferde aksilik çıkacakmı.
Kızlar, bir de ek gıdaya geçiş döneminde olanlara faydalı bir alet tavsiyem daha olacak. :)) Ben bekonun mama robotunu kullandım, hem buharda pişiriyor hem de blenderdan geçiriyor. Blender kısmını tercih etmeyebilirsiniz, ama ilk zamanlar tamamen püre halinde verdiğim için sebzeleri, kolaylık oluyordu. Sebzenin yanında et, tavuk, balık, hatta meyve bile pişirilebiliyor. Ben 30 liraya almıştım, aynı makinenin yabancı markalısı 300 liraydı. Hala ikisi de piyasada sanırım, ama aletlerin hiçbir farkı yok, ben yakından incelemiştim. Geçici bir dönem kullanıldığı için (aslında buharda pişirmek için her zaman kullanılabilir tabii) daha pahalısını almaya hem de aynı özelliklerle hiç gerek yok. Ufak olduğu için de diğer robotlar gibi yer kaplamıyor mutfakta. 2 öğünü de çok rahat pişirebilecek haznesi var. Bir süre benim elim ayağım olmuştu, bunu da tavsiye edebilirim..
slm kızlar emzirme döneminde saç bayanabiliyordu demi?sonbahar kızılı aldım da kendim boyayacagım inş.
sonunda bir cesaret gebelik testi yaptım.
işeyip çizgi çıkana kadar ettiğim duayı 28 senedir etmemiştim yeminle, hatim indiriyordum az daha. :Saruboceq:
neyse ki ucuz atlattım ben.
zaten atlatamasam aldırma zamanını bile geçirmiş olduğumu farkettim.
doğumdan sonra 1 kere adet gördüm üzerinden 13 hafta geçmiş. akannehir
gbe olam anında ikili teste sokacalarmış yani beni :roflol:
ben de diyorum nerden yoğurt alıyor ki bu kadın :roflol:
bende bunu sormayı düşünüyordum tam.
beko ve arçeliğin var tıpatıp aynı birbirninin ve 50 tl. alsam mı diye düşünüyorum ne zamandır. acab aişimi yarar mı diye bakmıştım.
süper oldu verdiğin bilgiler sağol cnım.
ben daha ayaz kuvözde ve emzirrken boyamaya başlamıştım.
hem de ordaki hemşireler boya demişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?