2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yav bugün facce açılmıyo bende bi sabah açtım bidaha yok bi sorun var sanırım yeğnimde açamıyomuş oda beni aradı alırım ama açılınca hacı hee kızalr bide şu parmka emme meselesi vardıya onuda sordum doktora annem bal akarmış diyo dedim bende ellemiyom ikisinide öğürünceye kadar sokuyo dedim çok doğpru demiş annen dedi elleme emsin dedi ellerini yeni tanıyo ve çok hoşuna gider el emmek parmak emmek dedi seni emmekten bile daha zevkli gelü ona dedi:sinifsinif hadi len dedim) bu kısım içimden dedim veee ben herzaman derim benim anam prof gibi karıı kaydirigubbakcemile3

yavbende arzumun blendir setini almayı düşünüyom kullanan varmı indirimde 130lira büyük set ufak olan 110 lira eşimde büyüğü al alacaksan dedi robot çok yer kaplii zaten totiş zor sığıyo mutfağa:=)) kullanana varsa yorum beklerem

su set hani parmakla basılıp robotu olan çırpma.doğrama falan demi hanii lila .fıstık yesil renklerinde...eğer oysa dediğin ben kullandım çok çabuk takma yerleri aşındı mika olduğu için...bide yanlıs takmaya çalıstığinda daha çabuk bozuluyo...benim yeğen onu kullanmayı pek bilmiyodu bir iki yanlıs taktı hemen mikaları kırıldı çok kullanıslı değil yanri

hım saol canım ben gene braunun blenderini alam ozaman

ben arzumun makinesini sipariş verdim bugün..bende memnun kalırım inşallah
oh oh maşallah çağanıma..biz yakın olsaydık bunları buluşturup sumo güreşi yaptırırdık cadı..
taşıma konusunda seni en iyi ben anlarım canım..babasling çok rahay oluyo gerçi ama.tosun oğlumla bide hergün gezmeye çıkıyorum ben düşün bide hiç kilo veremiyom nasıl yapıştıysa kilolar.
kızlarr bu 2.doz aşıdan sonra kaç gün yıkanmamak gerek. annem sormayı unutmuş sağlık ocağına
karmada yıkayabilirsin canım..veremde yıkanmıyodu..ama ben aşıdan sonra 2 gün yıkamıyorum ne olur ne olmaz diye
ah canım çok sevindim kilo vermene..barışmamanız iyi değil ama bi işe yaramış hiç değilse.
koceler coştu galiba bu hafta.
hepsini bi sıradan geçirmek mi gerekiyor nedir klava:
ay benimki normalde odundur ama bu hafta ekstra melekliği üstünde..haftasonu 500 lira harcattım adama bugünde utkuya oyun halısı ve yoğurt makinesi aldım 200 de öyle harcadım..gıkı çıkmadı..bayanssulusmile
canım ben güvenip kullanamam.her zaman kullanmıcaksan böyle ekstra durumlar için evde bulunsun diyosan al..
ayça ben şimdi ver ya da verme diyemem ki sana. ben olsam kan değeri ölçülmediyse vermezdim ama.
ya da gidip kan değerlerine baktırır ona göre verirdim herhalde.

tutku yoğurdu nereye sipariş ettin
yoğurt sipariş etmedim bacım makinesini ettim..hepsiburadadan verdim bakalım bu seferde aksilik çıkacakmı.

canım bende büyük çok parçalı bi robot var çeyizden kalma 5 yıldır hiç kullanmamıştım..şimdi utkuya meyva sebze suyu sıkıcam diye çıkardım..iyiki almışım çok güzel oluyo çok parçalı..benimde mutfağım küçük ki evim küçük zati..şimdi bide yoğurt makinesi aldım..hepsini nereme sokucam bilmiyorum ama altalta üstüste koyucam.napim
ama arzumu konusunda daha hiç fikrim yok.arzumdan ilk mutfak aletim yoğurt makinesi olcak

Kızlar, bir de ek gıdaya geçiş döneminde olanlara faydalı bir alet tavsiyem daha olacak. :)) Ben bekonun mama robotunu kullandım, hem buharda pişiriyor hem de blenderdan geçiriyor. Blender kısmını tercih etmeyebilirsiniz, ama ilk zamanlar tamamen püre halinde verdiğim için sebzeleri, kolaylık oluyordu. Sebzenin yanında et, tavuk, balık, hatta meyve bile pişirilebiliyor. Ben 30 liraya almıştım, aynı makinenin yabancı markalısı 300 liraydı. Hala ikisi de piyasada sanırım, ama aletlerin hiçbir farkı yok, ben yakından incelemiştim. Geçici bir dönem kullanıldığı için (aslında buharda pişirmek için her zaman kullanılabilir tabii) daha pahalısını almaya hem de aynı özelliklerle hiç gerek yok. Ufak olduğu için de diğer robotlar gibi yer kaplamıyor mutfakta. 2 öğünü de çok rahat pişirebilecek haznesi var. Bir süre benim elim ayağım olmuştu, bunu da tavsiye edebilirim..

slm kızlar emzirme döneminde saç bayanabiliyordu demi?sonbahar kızılı aldım da kendim boyayacagım inş.

selam kızlaaarrr..
herkes ıyıdır umarım..
demet bır mıktar sac derısınden gecebılır canım ama dr a sor ıstersen..

Merhaba kizlar,
biz bebikle hayvanat bahcesine gittik geldik
biraz alisveris yaptik hic huysuzlanmadi elh.
ben dogumdan sonra hic regl olmadim, aklima takildi hamile olabilirmiyim diye korktum hamilelik testi aldim. 3,5 aydir hala ilk adetimi olmamam normal mi acep üstelik ben dogru düzgün emzirmiyorum artik

bıberon cok sagol verdıgın bılgıler ıcın degerlendırecegım mutlaka ben de dusunuyordum almayı bunlardan

ne guzeeelll hayvanları gormus bebısss..
canım yap bakalım testı ınsallah degılsındır tabıı ıstemıyorsan.. ıstıyorsan ayrı..

sonunda bir cesaret gebelik testi yaptım.
işeyip çizgi çıkana kadar ettiğim duayı 28 senedir etmemiştim yeminle, hatim indiriyordum az daha. :Saruboceq:
neyse ki ucuz atlattım ben.
zaten atlatamasam aldırma zamanını bile geçirmiş olduğumu farkettim.
doğumdan sonra 1 kere adet gördüm üzerinden 13 hafta geçmiş. akannehir
gbe olam anında ikili teste sokacalarmış yani beni :roflol:

yoğurt sipariş etmedim bacım makinesini ettim..hepsiburadadan verdim bakalım bu seferde aksilik çıkacakmı.

ben de diyorum nerden yoğurt alıyor ki bu kadın :roflol:

bende bunu sormayı düşünüyordum tam.
beko ve arçeliğin var tıpatıp aynı birbirninin ve 50 tl. alsam mı diye düşünüyorum ne zamandır. acab aişimi yarar mı diye bakmıştım.
süper oldu verdiğin bilgiler sağol cnım.

slm kızlar emzirme döneminde saç bayanabiliyordu demi?sonbahar kızılı aldım da kendim boyayacagım inş.

ben daha ayaz kuvözde ve emzirrken boyamaya başlamıştım.
hem de ordaki hemşireler boya demişti bana.

bende yapcam 4 ay oldu hala adet olmadım

yaa çıldırmak üzereyeim buğlem yatmıyor hep kucak ilgi istıyor işten geldim geleli aynı oturmakda istemyor gezdir beni diyor kollarım koptu bıraktım ağlıyor şimdi ne yapcam ben yaaa çıldırcam artık

kızlar bişey merak ettim
hergün gelemiyorum, kaçırmış olabilirim
yoğurt makinesini neden aldığınızı merak ediyorum
kendimiz mayalasak olmaz mı?
eskiden yoğurt makinesi mi varmış sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…