2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya esimi bekliyorum gelecekte alisverise gidecektim hala gelmedi oglanda uyanmadi nette dolanmaktna yoruldum bide kadinlar bekletir diye kizar erkekler bizim evde erkekler beni bekletiyor hep :((

meltem ben yıldızların bizi yönettigine pek inanmıyorum cansız varlık ama yineeede tartışılır canım..

Ya esimi bekliyorum gelecekte alisverise gidecektim hala gelmedi oglanda uyanmadi nette dolanmaktna yoruldum bide kadinlar bekletir diye kizar erkekler bizim evde erkekler beni bekletiyor hep :((

telefon aç sürekli ben öyle bişey olsa deli ederdim eşimi şimdiye kadr

Ayseda
Hayirli olsun yeni nickin bida nick degisince mesaj at bi bu hatun nerelerde yok diye düsünüyorum bide bu yeni kisi kim diye düsünüyorum aklimi mesgul etme cok yogunum zaten nereyi temizlesem diye bakiniyorum önemli yani :))))))))))

meltem ablA çok komiksin bi de çok garibime gidiyo eşinin de senin de yaşınız benimkinin yaklaşık 2 katı minicik bebeğiniz var

Feyzacim
Ya benim esim acmiyoki beni görünce telinde eve gelincede araba kullaniyodum der burda cezasi yüksek ya telle yakalanirsa polise oda onu kullanir bezdim artik aramiyorum

Hoyacim
Sen yanimizda olsan daha cok gülersin dün bi kardesim var burda o özlemis bizi isten izin almis geldi güldü güldü gitti bize 30 yasinda evli diil kiz sizi görünce moralim düzeliyo daha zamanim var diyor.

Ayseda
Ne bilim bende inanmiyorum aslinda bide fizik okuyunca insan nerdeyse hic biseye inanmiyor herseye enerji diye bakiyor ama dedigim gibi daraldigin yalniz kaldigin durumlarda sibop gibi bisi patlamak yerine ordan veriyorum havayi:)

Hoyacim
Benim esimin 27 yasinda kizi var ondanda 2 yasinda torunu var yani cocugun dayisi kendinden 2 yas kücük oluyor bu durumda .Esim yalnizken cok kasar kendini ciddi durayim diyede ben olunca adamda saliyor kendini ben kasamiyorum öyle ya

Hoyacim
Benim esimin 27 yasinda kizi var ondanda 2 yasinda torunu var yani cocugun dayisi kendinden 2 yas kücük oluyor bu durumda .Esim yalnizken cok kasar kendini ciddi durayim diyede ben olunca adamda saliyor kendini ben kasamiyorum öyle ya

ayy çok renklü bi ailesiniz siz o zaman sen de üvey babanne mi oluyon
kızıyla anlaşabiliyor musunuz almanyada mı kızı da

Hoyacim
Damat Batman da görevli ordalar onlar.Valla ben hic üstüme alinmiyorum babaanneligi cünki kizini tanidigimda 18 i gecmisti birarada da yasamadik hic.Tatilde geldiklerinde de arkadas gibiyiz.

Esmerim
Benim anneden baska ailem olmadigi icin esiminde cok kalabalik oldugu icin ben onlara kaynadim gittim:)) Bi anneannesi var esimin herhalde 100 yasindadir kendide bilmiyor bu ara esim geldi ben kactim :)))

biz salı cadıyla buluştuk ya aslında cadı avmde bizi çok aramış ben de aşağı gelir diye orda bekliyodum o da gitmiş beni mağazalarda aramışalsanaalsanasmile
geldiler sonra oturduk çağan uyuyodu bi baktım kocelerimiz gidiyi biz accuk konuştuk o arada çağan uyandı onu sevdim eccük maşaallah topaç gibi bişey gollarum goptu cadu da utanmasa sen emzür deycek hiç oralu olmadu:)alsanaalsanasmile
sonra fotoğraf çekündük zira cadu acele ediyi çağana kriz gelecek diye hemen gitmek istedü benü sevmedü sanusam:sinifsinif:
sonra kocelerimiz geldü cadu da bebeyi emzürmeye gittü anam bizim goceler bi başladu gonuşmaya bizim bebe şöyle yapıyo şunu ediyo şöyle uyuyo falan anaaam dedim sankü bunnar doğurmuş şunnara bak
sonra cadu garusu emzümeden geldi çağan gazlanmış aşkım al gazını çıkar dedü adama kocesi de aldı çağanı avmde uçak gibim dolaştırdı gazı en iyi öyle çıkıyomuş zira başka türlü .çıkmazdı
sonra cadu ve saz arkadaşları gitti markete de gireceklermiş eşi rapor almış hemen tüyelim biri görür diyo zati neysem onları yolculadık kumpir yediük yukarı çıktık markete cadı bağırıyi peşimden havvvaaaaaaa bil bakalım neyin yok ben de telefonum dedim garu almuş benüm telefonu götürüyimiş son anda farketmiş getirdi ALLAhtan nmuru götümedü

Back
X