2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

keyifli pazarlar kızlar... zeyno uyudu, uyansında gezmeye gidek yaaa....
valla ben kaynanama birşey almayı düşünmüyorum. onlar umreden gelecekler acaba bana ne getirecekler diye merak ediyorum he heeeeeee.... kaydirigubbakcemile3
belki güzel bir ayakkabı alırım yaa o kadar da insafsız olmayayım beee ortopedik bişeyler istiyodu sankiii

kayınvalidem aradı 20 dk konuştuk çok üzülmüş vs...eşim çok üzgün kızgınmış annesine ters cvp vermiş annesi beni sorunca..hadi bekliyorum gel dedi tansiyonu çıkmış:)birazdan çıkıp gideyim ben.bende ogluna söyle beni sürekli üzüyor dedim.kayınvalidede ben seni anlıyom dogum sendromunu atamdın sen narkoz aldın kaç kez sinirlisin normaldir ben ogluma da öyle diyom sinirlidir iyi davran vs..ikinizde psikologa gitcerksiniz çok gerginsiniz dedi..llaaa benim kayınvaldieye ne olmuş böyle kitpa mitapmı okuyor hayırdır allah allah psikolog gibin:)))

konusmuyorum hoya, esimin cani sikiliyor bu duruma ama o da kaynanasiyim mecbur sineye cekicek diye her istedigi kötülügü yapamaz, o bana nasil davrandiysa ben de ona öyle davraniyorum.

valla bilmiyom hoya..bence kayınvalidem boşanmamdan korkuyor biraz ailecek vuakuatlılarda:)görümcem boşanmış kaynım nişan atmış bende bunu boşarsam:))düşün şenligi:))allahım yaa offf..

ecrin, öyle islami psikologlara gitmeyin onlar sagda solda reklamlarini yapip para kazanma derdinde bir de onlara göre herseyde kadin haksiz kocana itaat edeceksinden basliyorlar en sonunda seni köle yapip gönderiyorlar evine. adam akilli bu isin uzmani normal bir psikologa gidin senin kocana hizmetin kadar kocaninda sana hizmet etmesi gerektigini söyleyecek birine gidin.

ben de konuşmuyom yaa eminim sesini duyduğunda o zamanlar geliyodur aklına
aradıklarında ki oğlu dururken hep beni arıyolar akşam falan ben de duymuyorum zaten
evlendiğimizden beri benii arayıp niye aramıyon diye kızıyorlar her zaman aramalıymışım kaynanam arar babanı bi ara der öbür gün arar eltini bi ara der niye aramıyon der
ben de en sonunda dayanamadım oğluna neden kızmıyosun o hiç seni aramıyo 15 günde bi konuşuosunuz dedim
ayrıca benim eşim de annemle çok görüşmez ben annemi arayacam da ona verecem öyle annem damat niye aramıyon demiyo ama
konusmuyorum hoya, esimin cani sikiliyor bu duruma ama o da kaynanasiyim mecbur sineye cekicek diye her istedigi kötülügü yapamaz, o bana nasil davrandiysa ben de ona öyle davraniyorum.

evt posi normal psikolaga gitcem islami olanların biliyoz ne yaptıklarını bi arakdaş gitti kız yaa hep ben hatalıymışım kocam hep haklıymış moduna girdi hatta intihara kalkıştı...

valla bilmiyom hoya..bence kayınvalidem boşanmamdan korkuyor biraz ailecek vuakuatlılarda:)görümcem boşanmış kaynım nişan atmış bende bunu boşarsam:))düşün şenligi:))allahım yaa offf..

deme öyle yaa içimi kararttın
ecrin, öyle islami psikologlara gitmeyin onlar sagda solda reklamlarini yapip para kazanma derdinde bir de onlara göre herseyde kadin haksiz kocana itaat edeceksinden basliyorlar en sonunda seni köle yapip gönderiyorlar evine. adam akilli bu isin uzmani normal bir psikologa gidin senin kocana hizmetin kadar kocaninda sana hizmet etmesi gerektigini söyleyecek birine gidin.

bence de işinin ehli birine gidin
gerçi ben daha< önce hiç islami psikolog duymadım
ben hiç psikoloğa gitmedim ki
gitsem mi
canum çektisempatiksalakcinni

gece 4 te yattım sabah 7.30da kalktım
cok yoruldum bittim tükendim akannehir
nemrut suratlıylan hala konusmuyoz
akşam kaynanadan beraber döndük eve melisa bendeydi aşkım dedi birden salak
bende :dilcikar: yaptık
gene yatağa gelmedi
cünkii yüzü yok
ama sabah kahvaltıda gördüm cok pis tırmalamısım elini yarılmış resmen
ohh iyi etmişim....

hoya, cadoloz dualarınız için çok teşekkürler, hoya ben nusret kaya ve diğer kaynaklardan öğrendiklerimi arada yazayım dicem ama böyle enteresan bilgilere millet acayip tepkiler veriyo, kimisi dalga geçiyo, kimisi saçma buluyo, adam da neticede profesör yani, sallamıyodur herhal, banyo yaptırmayla ilgili birşey okumadım ama bebelerin oralarını iyi temizlicem diye abartmayın diyor, bence bulabilirseniz kitaplarını okuyun nusret kayanın, sitesine bi bakın en azından, bir ara perşembeleri telefonla ücretsiz danışma yapıyordu, şimdi var mı bilmem, özellikle insanların bilinçaltının rüyalarla dışa vurduğunu, bir kişiye rüyalarını yazdırarak onun tedavi edilebileceğini söylüyor, çok ilginç okuyun mutlaka...

geçmişe bakamadım bi selam edem kaçacam hemen.
ayaz ağzıma mıçtı valla.
sabah 06:00'da ağlayarak uyandı. çığlık çığlık bağırdı. zcık sakinleştirdim ama hala sürekli ağlıyor. akannehir
ateşi yok, kulaklarda karında ağrı yok her yeri mıncırdım tepki vermiyor. gazı yok, bacakları kasarak ağlamıyor çünkü. popo pişik değil.
sanırım sokak bebesi olu bu, balkona çıkınca susuyor çünkü. bilmiyorumkismile
neyse bi sahil yaparım bari gene, sakinlesin bebe.

hee bi de sabahtan beri koceyle ayaz'a oda yapmaya çlışıyoruz.
otuma odasını dağıttık, bütün ev dağıldı.
bakalım nasıl toparlayacaz

juli boşver takma kafana
biraz sürtsün burnu
yarın mı snein mevlüt
ayyy sizin hazırlıklarınızı okudukça iyiki böyle bi işe kalkışmamışım diyorum

esmer nan gezenti yaptın bebeyi
kalk gezdir bakem şimdi

kayınvalidem aradı 20 dk konuştuk çok üzülmüş vs...eşim çok üzgün kızgınmış annesine ters cvp vermiş annesi beni sorunca..hadi bekliyorum gel dedi tansiyonu çıkmış:)birazdan çıkıp gideyim ben.bende ogluna söyle beni sürekli üzüyor dedim.kayınvalidede ben seni anlıyom dogum sendromunu atamdın sen narkoz aldın kaç kez sinirlisin normaldir ben ogluma da öyle diyom sinirlidir iyi davran vs..ikinizde psikologa gitcerksiniz çok gerginsiniz dedi..llaaa benim kayınvaldieye ne olmuş böyle kitpa mitapmı okuyor hayırdır allah allah psikolog gibin:)))

bahar havası çarmıştır...psikolog falan...:roflol::roflol:

geçmişi okudum biraz..... bi günde kadınla evi temizledik cuma günü oğlum hep uyudu biz rahat rahat temizledik evi ..
ALLAH YARDIM ETTı oglan uyumasa zor yaprdık bir günde...ohaoldumsmile

Back
X