2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benim oglumda öyle ancak yarım saaat yeter benden emdigi süt....gerisi mama babacıgın paraları mamaya gidiyi bu yıl....kaydirigubbakcemile3

valla bizde yanı durumdayız:) eşimin bi arkadaşı milupa ve bebelacta saolsun cumartesi 10 kutu aptamil ve bebelac kaşık mamaları getirdi:) en azından 1 ay rahatız sanırım:))
koliyle alıyoruz artık ya:)

valla bizde yanı durumdayız:) eşimin bi arkadaşı milupa ve bebelacta saolsun cumartesi 10 kutu aptamil ve bebelac kaşık mamaları getirdi:) en azından 1 ay rahatız sanırım:))

oh yarasın demire maşallah..

bende aynı durumdayım gidip depo ediyorum markatten hepsinde ..alkisalkisalkis paşam içiyo..yerimseniben

ahh bacım neyse sende akşama sipariş et bari hafta sonu gezmekten yemek yapmamışdrsın sen şimdi aç kalmayın bariiialkisalkisalkis

yaptım :1closedeyes:
ben hem gezerim, hem bebe sakinleştiririm, hem oda toplar hem yemek ederim.
temizlik robotu gibi hatınım sositososito

hee sütün tamamen yeterse tüm gün için öğün şeklinde verme ek gıdaları bence de.
tadımlık verirsin o zaman

esmer seninki sokak istiyo anam.anasına çekmiş belli:))

kendim gibin sürtük ettim bebeyi :sinifsinif:

maşallah ben bi kaç defa verdim çorba çok gaz yaptı bu ay bitince ek gıdaya başlıcam.....

gecen başladım baya bi gaz yaptı..arada yogurt veriyorum maşallah seninki iştahlı o zaman..buyrunnnnnnnnn

biz ona genelde obur diyoruz cokacimcoook

aa süper yaa.
o arkadaşla biz de arkadaş olsak kaydirigubbakcemile3

kızlar gene emmedi yaa:sinifsinif:
burnu akıyo bir de hasta oldu sanırımmafoldumben
sağdığım sütte araya gitti döktüm

merhaba kızlar bır sey soracagım ; buzdolabının derin dondurucusuna koydugum sütü nasıl içmeye hazır hale gtırecegım. ilk kez koydumda oraaya ,kafam karıstı???

merhaba kızlar bır sey soracagım ; buzdolabının derin dondurucusuna koydugum sütü nasıl içmeye hazır hale gtırecegım. ilk kez koydumda oraaya ,kafam karıstı???

canım ya buzdolabında erimesini bekleyeceksin -ki 1 gün sürüyor-
ya da benmari usulü eriteceksin. sıcak su dolu kabın içine oturtarak yani.
oda sıcaklığında eritmeyi önermiyorlar

canım ya buzdolabında erimesini bekleyeceksin -ki 1 gün sürüyor-
ya da benmari usulü eriteceksin. sıcak su dolu kabın içine oturtarak yani.
oda sıcaklığında eritmeyi önermiyorlar

donu çözülmeden mi benmari edicem . yanı buzdolabından cıkardıgımda hep öle ısıttım ama derındondurucudan cıkaramadım bı türlü korkuma :) ( bu arada bu ısleme benmarı denıldıgını bılmıodum , yapıodum ama ne yaptıgımı bılmeden.:)) opuyorumnanaktan

yess canım buzlu buzlu oturtuyorsun, bilmeden benmari etmiş oluyorsun kaydirigubbakcemile3

yess canım buzlu buzlu oturtuyorsun, bilmeden benmari etmiş oluyorsun kaydirigubbakcemile3

mersi cnm... bırde su sorum olacak.. kac saatte bır kac cc ıcıyor oğluşun... bunu dr. uma sormadan verıyorum ben bı sekılde acep dogrumu edıyorum....bılemedım...

Mşalhh esmer ben perşembe -cuma-cumartesi-pazar misafr ağırladım ne temzlk yapabildim ne yemek hiçbişey dün11de uyuyakaldım .

mersi cnm... bırde su sorum olacak.. kac saatte bır kac cc ıcıyor oğluşun... bunu dr. uma sormadan verıyorum ben bı sekılde acep dogrumu edıyorum....bılemedım...

benimki mamayla besleniyor ama sıfır anne sütü yani.
3 saatte bir 150 cc içiyor. bazen aralıklarla içiyor ama toplamı budur yani.

Mşalhh esmer ben perşembe -cuma-cumartesi-pazar misafr ağırladım ne temzlk yapabildim ne yemek hiçbişey dün11de uyuyakaldım .

ayy misafir olunca bende bitiyorum ama.
seninkilerde arka arkaya gelmiş hep.
11'de uyuyakaldım derken; gece 11 mi
ben uzuuunnn zamandır saat 23:00'ü hiç görmedim, hep uyuyor oluyorum o saatte kaydirigubbakcemile3

ayy misafir olunca bende bitiyorum ama.
seninkilerde arka arkaya gelmiş hep.
11'de uyuyakaldım derken; gece 11 mi
ben uzuuunnn zamandır saat 23:00'ü hiç görmedim, hep uyuyor oluyorum o saatte kaydirigubbakcemile3

evet canım gece 11 -tatlicadiarzu- sen erken kalkıyosun ama canım ben sabh 7:30da kalkıyorum evden 8:40da çıkıyorum .senin erken uyuman gayet normal

benimki de mama emiyor ama keyfi geldikce en fazla 100 cc iciyor o da cok nadir mamayi az iciyor anne sütünü de sagiyorum günde 3 defa 20cc de anne sütü cikiyor ama kilosu yine de iyi, bu ay sonu doktor randevum avr sorucam bakalim bu velet az mi besleniyor cok mu?

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar
mehlika geçmiş olsun önemli olan can sağlığı boşver size bişey olmadı yaa
bebenede çektirirsin bi fotoğraf daha

ben geldim..akıllı ben kargoya gittim adresi almadan gitmişim iyki telimi yanıma almışım esmeri aradımda verdi sagolsun anam şaşkınım ben ya neye gittiysem töbe töbe:))
yarın ayrisin aşı ve muayene gunu bakalım nekadar aldı hanımcık.
mama yiyor ayris sıfır anne sütü 3 saatte bir 140 cc falan içiyor.ama ilginç benim kız sabah ilk uyanınca 140 içiyo bir saat sonra 90 içiyor 2 saat sonrada 90 içiyor :)))ne düzenli bi hayatımız var..maşallah bize:)

kendi adresimi virdim sana.
hedaaye bana gelcik zemuszemus

Ayaz da öyle yiyior keyif yapa yapa.
bazen 1 saat geçiyor döküyorum mamayı 5 dk sonra hadi benim canım mama istedi dior.
sırf ziyan zebil etsin, deli herif

yok gelince bakltım dedim esmer kendi adresini vermiş olmasın dedim laelaelaelaelae naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…