aynen benim oglumda öyle ancak yarım saaat yeter benden emdigi süt....gerisi mama babacıgın paraları mamaya gidiyi bu yıl....kaydirigubbakcemile3
valla bizde yanı durumdayız:) eşimin bi arkadaşı milupa ve bebelacta saolsun cumartesi 10 kutu aptamil ve bebelac kaşık mamaları getirdi:) en azından 1 ay rahatız sanırım:))
koliyle alıyoruz artık ya:)
ahh bacım neyse sende akşama sipariş et bari hafta sonu gezmekten yemek yapmamışdrsın sen şimdi aç kalmayın bariiialkisalkisalkis
delf vaveyla feyza cok gecmıs olsun yaa gecmısı okudum ama isim atladıgım olduysa kusura bakmasın anca okuyabıldım oylece kız uyanıyor yavastan yıne
esmercım bılıyorum 6 ay bıtse de 500 ml sut alması gerektıgını canım bu arada ben de dıyorum kı sutum gelırse vermeyeyım gelmezse mecbur verecem zaten :))
cok uykum vaaaarrr hıc enerjım yokk
esmer seninki sokak istiyo anam.anasına çekmiş belli:))
maşallah ben bi kaç defa verdim çorba çok gaz yaptı bu ay bitince ek gıdaya başlıcam.....
gecen başladım baya bi gaz yaptı..arada yogurt veriyorum maşallah seninki iştahlı o zaman..buyrunnnnnnnnn
valla bizde yanı durumdayız:) eşimin bi arkadaşı milupa ve bebelacta saolsun cumartesi 10 kutu aptamil ve bebelac kaşık mamaları getirdi:) en azından 1 ay rahatız sanırım:))
koliyle alıyoruz artık ya:)
merhaba kızlar bır sey soracagım ; buzdolabının derin dondurucusuna koydugum sütü nasıl içmeye hazır hale gtırecegım. ilk kez koydumda oraaya ,kafam karıstı???
canım ya buzdolabında erimesini bekleyeceksin -ki 1 gün sürüyor-
ya da benmari usulü eriteceksin. sıcak su dolu kabın içine oturtarak yani.
oda sıcaklığında eritmeyi önermiyorlar
donu çözülmeden mi benmari edicem . yanı buzdolabından cıkardıgımda hep öle ısıttım ama derındondurucudan cıkaramadım bı türlü korkuma :) ( bu arada bu ısleme benmarı denıldıgını bılmıodum , yapıodum ama ne yaptıgımı bılmeden.:)) opuyorumnanaktan
yess canım buzlu buzlu oturtuyorsun, bilmeden benmari etmiş oluyorsun kaydirigubbakcemile3
yaptım :1closedeyes:
ben hem gezerim, hem bebe sakinleştiririm, hem oda toplar hem yemek ederim.
temizlik robotu gibi hatınım sositososito
hee sütün tamamen yeterse tüm gün için öğün şeklinde verme ek gıdaları bence de.
tadımlık verirsin o zaman
kendim gibin sürtük ettim bebeyi :sinifsinif:
biz ona genelde obur diyoruz cokacimcoook
mersi cnm... bırde su sorum olacak.. kac saatte bır kac cc ıcıyor oğluşun... bunu dr. uma sormadan verıyorum ben bı sekılde acep dogrumu edıyorum....bılemedım...
Mşalhh esmerben perşembe -cuma-cumartesi-pazar misafr ağırladım ne temzlk yapabildim ne yemek hiçbişey dün11de uyuyakaldım .
ayy misafir olunca bende bitiyorum ama.
seninkilerde arka arkaya gelmiş hep.
11'de uyuyakaldım derken; gece 11 mi
ben uzuuunnn zamandır saat 23:00'ü hiç görmedim, hep uyuyor oluyorum o saatte kaydirigubbakcemile3
benimki mamayla besleniyor ama sıfır anne sütü yani.
3 saatte bir 150 cc içiyor. bazen aralıklarla içiyor ama toplamı budur yani.
ben geldim..akıllı ben kargoya gittim adresi almadan gitmişim iyki telimi yanıma almışım esmeri aradımda verdi sagolsun anam şaşkınım ben ya neye gittiysem töbe töbe:))
yarın ayrisin aşı ve muayene gunu bakalım nekadar aldı hanımcık.
mama yiyor ayris sıfır anne sütü 3 saatte bir 140 cc falan içiyor.ama ilginç benim kız sabah ilk uyanınca 140 içiyo bir saat sonra 90 içiyor 2 saat sonrada 90 içiyor :)))ne düzenli bi hayatımız var..maşallah bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?