2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya demirde hasta gibi kibelesr cım ya öksürüyo burnuda tıkalı bizde gezerken hasta ettik çocuğu ya sekrol şurubu var ondan veriyoruz inşallah düzelirler biran evvel

ay geçmişi ancak bitirdim neler kaçırmışım..

benim ogllum dönüyo ama yüzüstü deil saga sola dönüyo kendince..

kilo olayına gelince benimde dogum kilolarım öylece duruyo..

oglum çok uslu sayılmaz ama kilo veremiyorum..

burnu akan hapşıran öksüren tüm bebişlerrrr hepinizin hiçbirşeyi kalmasınnnnn inşallahhhhh

tutkucum sagol ınsallah
sen nasıl oldun canım
bu arada ıkıncı denememde basarısız oldum yogurtta
sıparıs verdım arzumunkını sen ne yaptın nasıl kullnısı fılan memnun kaldın mı nereden aldın bıde gercı verdım ama ahahah
daha bi kere yaptım canım ben yoğurt ama çok güzel oldu çok beğendim.deneme amaçlı olduğu içinde yarım lt sütle yaptım 8 saate ayarladım..muhteşem oldu..ben hepsiburadadan sipariş vermiştim..
sende güle güle kullan canım,memnun kalırsın inşallah
anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?

ben. haftaya kastamonuya gidicem 2 hafta falan kalcam döndüğümde uyarsa buluşuruz..çok memnun olurum ben

tamam o zaman simdiden 3 kisi olduk hihoyyyt

ben
ecrin
tutku

burda kayniyor mesele gecmise bakamayanlar göremiyor bu baslikta topik mi acsak nefisfisfis

tamam o zaman simdiden 3 kisi olduk hihoyyyt

ben
ecrin
tutku

burda kayniyor mesele gecmise bakamayanlar göremiyor bu baslikta topik mi acsak nefisfisfis

Poseciğim, buluşmak için topik açacaksanız, direkt aktivite bölümüne açmanız daha iyi olur. Bu başlıkta ne yazık ki tutamıyorum buluşma topiklerini, buluşma olduğu için güvenlik gerekçesiyle misafirlerin giremediği sadece üyelerin görebildiği aktivite topiğinde olması gerekiyor. Burada sık sık link verirsiniz, diğer arkadaşlar da görür, böylece o başlık altında paylaşımda bulunabilirsiniz..Sevgiler...a.s.

ya demirde hasta gibi kibelesr cım ya öksürüyo burnuda tıkalı bizde gezerken hasta ettik çocuğu ya sekrol şurubu var ondan veriyoruz inşallah düzelirler biran evvel

canım cok gecmıs olsun sıze de valla aynen gezerken hasta ettık bız de yaaa..

yaa ben oraları kaçırmışım, evt canım bidaha bırakmam tövbe aklım çıkıyodu

aman aynen benım de aklım cıktı gorunce
ama annem hep der cocuga guven olmaz yapmaz dersın nasıl yaptıgına bıle anlam veremezsın donemez dedıgım sekılde donmus hemde capraz capraz ıkı kez tur atması lazım o hale gelmesı ıcın cunku bızım yatagın tam ortasındaydı nasıl geldı anlamadım sankı bırı alıp koymus gıbı..

burnu akan hapşıran öksüren tüm bebişlerrrr hepinizin hiçbirşeyi kalmasınnnnn inşallahhhhh

sagol canım hepımıze bu havalardan olduk hepımız hevesle cıktık dısarı tabıı kendımız gıbı sandık bebıslerı de..

selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..

dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar

canım masallahhhh vallaha super utku 41.5 kere dılımı ısra ısıra yazıyorum canım Allah nazarlardan saklasınn..
atlamısım kusura bakma..
guzelım ozelden bana ne yedıgını yazar mısın ben bu ara cok stres yaptım yaa sut konusunda hayal emmıyor ya..
tadını begenmıyor olabılır dedı dr sen ne yıyorsan soyle de begenır belkı hayal de..

selammm kızlar

uzun suredir yoktuk sadece son sayfada yazilanlara baktimda hastalanan minikler arasinda benimkide var:(((.dun cok korkuttu nefessiz kaldi ayy cok kotuydu.yani gercekten yuregmiz agzimizda yasıyacagiz.

günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
umarım diş huysuzluğudur ve geçicidir. :bbo:
2 saat uyudum tüm gece. bildiğin 120 dk yani.
gündüz de anamın kanını kurutmuş zaten. hep ağlamış, hep kucak istemiş. :gitme:
ay canim kiyamam ayaza valla insanin ici gidiyor bu minikler hasta olunca burak da aksam beni mehvetti hep aci aci agladi ates yapti asi dun calpol verdim ama bu aksam uzerine kadar 4 kez verdim ancak dustu kakasini da yapamadi o da sikinti yapti ustuste geldi allahim meleklerimize hep saglik versin insallah
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor
cok gecmis olsun canim ne duzuncesiz insanlar var yta aslind aboyle insanlarin yuzune soylemek lazim anlamalari icin
sağol canım. sende sıkılma. kustuğu iiçin almamıştır kilo. hem ters bir durum olsa dr un söylerdi canım
insallah oyledir canim egenin iyi olmasina da cok sevindim ay hic hasta olmasin meleklerimiz insallah
kızlar birşey soracagım ekmek yapma makinası kullanan varmı varsa memnun olanlar markasını yazabilirmi?
teyzem tefalinkini kullaniyro ve cok memnun
şarıl şarıl akıyomuş
tirbiyesiz :dilcikar:

nerdesin bacım yaa

ekmek yapma makinesi kocem çok istedi de almadım.
çok büyük oluyor.
ben bi tek kahvaltıda ekmek yerim, ziyan olur çünkü yaparsak.

bende kaşık yağla kızartma yapan tefal fritözü çok merak ediyorum
ama çook pahalı yaa

kimde varsa bi gün ona o makinede yapılmış patatesi yemeye gelecem kaydirigubbakcemile3
tefalin o fritozunden kuzenimde var ben de alacaktim tam sakin alma dedi hic guzel yapmiyormus patatesi falan disini kurutuyormus ici kof oluyomus eti falan da disi kuru ici pismemis yapiyormus yani hikayeymis bend e dukkana gitmistim almak icin almadan ciktim yerine duduklu tenceresini aldim :) ayip olmasin oraya kadar gittim diye
selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..

dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
massallah utkuya canim bunun sirri nedir nasil bu kadar kilo aldiriyorsun sen bu minik adama kac satte bir emziriyorsun ve kac dakika emiyor utku pasabir seferde geceleri emziriyormusun uyku arasinda
gecmiş olsun dilemeyi unutmusum tum rahatsiz olan miniklerimize...

demir pasaya da cok gecmis olsun canim

burak hazir uyurken ben de yatayim kizlar iyigeceler size meleklerin hepsi misil misil saglikla uysunlar insallah

kızlar oglum ateşlendi 38 derece oldu ateşi.kaç dereceye çıkınca ateş düşürücü vermek gerekiyordu?

demet ben valla 37,8 çıktı verdim hatta aşıdan gelince hemen verdim ne olur ne olmaz diye.sürekli bakıyorum.yarım çay kaşıgı olarak veriyorum sabahtan beri 3 kez verdim napim..korkuyoreum yukselmesinden.

demet ben valla 37,8 çıktı verdim hatta aşıdan gelince hemen verdim ne olur ne olmaz diye.sürekli bakıyorum.yarım çay kaşıgı olarak veriyorum sabahtan beri 3 kez verdim napim..korkuyoreum yukselmesinden.

sagol ecrin.tamam az önce verdim 38.2 olmuştuda.ben 1 çay kaşıgı verdim ama.inşallah daha da artmaz gece falan

Back
X