Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugun konustuk aynı seyı ben de yasadım sarkıyodu bacaklar aynen ustelık tek tarafa donuyordu o gun dıger tarafa donmeyı becermıs sakın bırakmayın
daha bi kere yaptım canım ben yoğurt ama çok güzel oldu çok beğendim.deneme amaçlı olduğu içinde yarım lt sütle yaptım 8 saate ayarladım..muhteşem oldu..ben hepsiburadadan sipariş vermiştim..tutkucum sagol ınsallah
sen nasıl oldun canım
bu arada ıkıncı denememde basarısız oldum yogurtta
sıparıs verdım arzumunkını sen ne yaptın nasıl kullnısı fılan memnun kaldın mı nereden aldın bıde gercı verdım ama ahahah
anadolu yakasi sahilde oturanlar, gecen sefer türkiyeye gelirken sahil bulusmasi ihtimali vardi olmadi hava serindi biraz, ben bu ay sonu yine türkiyeye gelicem ins. su sahil bulusmmasini yapsak busefer, anadoluda oturanlar ne diyonuz?
tamam o zaman simdiden 3 kisi olduk hihoyyyt
ben
ecrin
tutku
burda kayniyor mesele gecmise bakamayanlar göremiyor bu baslikta topik mi acsak nefisfisfis
ya demirde hasta gibi kibelesr cım ya öksürüyo burnuda tıkalı bizde gezerken hasta ettik çocuğu ya sekrol şurubu var ondan veriyoruz inşallah düzelirler biran evvel
yaa ben oraları kaçırmışım, evt canım bidaha bırakmam tövbe aklım çıkıyodu
burnu akan hapşıran öksüren tüm bebişlerrrr hepinizin hiçbirşeyi kalmasınnnnn inşallahhhhh
selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..
dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
ay canim kiyamam ayaza valla insanin ici gidiyor bu minikler hasta olunca burak da aksam beni mehvetti hep aci aci agladi ates yapti asi dun calpol verdim ama bu aksam uzerine kadar 4 kez verdim ancak dustu kakasini da yapamadi o da sikinti yapti ustuste geldi allahim meleklerimize hep saglik versin insallahgünaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
umarım diş huysuzluğudur ve geçicidir. :bbo:
2 saat uyudum tüm gece. bildiğin 120 dk yani.
gündüz de anamın kanını kurutmuş zaten. hep ağlamış, hep kucak istemiş. :gitme:
cok gecmis olsun canim ne duzuncesiz insanlar var yta aslind aboyle insanlarin yuzune soylemek lazim anlamalari icinbuğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor
insallah oyledir canim egenin iyi olmasina da cok sevindim ay hic hasta olmasin meleklerimiz insallahsağol canım. sende sıkılma. kustuğu iiçin almamıştır kilo. hem ters bir durum olsa dr un söylerdi canım
teyzem tefalinkini kullaniyro ve cok memnunkızlar birşey soracagım ekmek yapma makinası kullanan varmı varsa memnun olanlar markasını yazabilirmi?
tefalin o fritozunden kuzenimde var ben de alacaktim tam sakin alma dedi hic guzel yapmiyormus patatesi falan disini kurutuyormus ici kof oluyomus eti falan da disi kuru ici pismemis yapiyormus yani hikayeymis bend e dukkana gitmistim almak icin almadan ciktim yerine duduklu tenceresini aldim :) ayip olmasin oraya kadar gittim diyeşarıl şarıl akıyomuş
tirbiyesiz :dilcikar:
nerdesin bacım yaa
ekmek yapma makinesi kocem çok istedi de almadım.
çok büyük oluyor.
ben bi tek kahvaltıda ekmek yerim, ziyan olur çünkü yaparsak.
bende kaşık yağla kızartma yapan tefal fritözü çok merak ediyorum
ama çook pahalı yaa
kimde varsa bi gün ona o makinede yapılmış patatesi yemeye gelecem kaydirigubbakcemile3
massallah utkuya canim bunun sirri nedir nasil bu kadar kilo aldiriyorsun sen bu minik adama kac satte bir emziriyorsun ve kac dakika emiyor utku pasabir seferde geceleri emziriyormusun uyku arasindaselam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..
dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar
gecmiş olsun dilemeyi unutmusum tum rahatsiz olan miniklerimize...
kızlar oglum ateşlendi 38 derece oldu ateşi.kaç dereceye çıkınca ateş düşürücü vermek gerekiyordu?
demet ben valla 37,8 çıktı verdim hatta aşıdan gelince hemen verdim ne olur ne olmaz diye.sürekli bakıyorum.yarım çay kaşıgı olarak veriyorum sabahtan beri 3 kez verdim napim..korkuyoreum yukselmesinden.