2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyACım diş çıkarcağı zamanki huzursuzluklarını gideren ağrısını azaltan bi jel hemen al sür cnm çok rahatlatıyo acı çekmesin nurcuk ihmal etme al cnm

ne ki o eczaneden recetesiz alinip doktora sormadan kullanilabilir mi?

çilek bne yemek yapmıcam çorba var börek var birde salata okadar.dun biton tatlı börek kurabiye vardı eşim birtane bile yemedi sinir ediyor beni.yapsamda bir çorba içiyor okadar.kilo alıyomuş 72 kilo olmuış deliriyor delimi ne yaaaa.

posi istersen doktorunada danış ama istersen eczaneden alabilirsin sizindemi çıkıo dişinz

ben bunu boyle yapıyorum aynı canım yalnız son zamanlarda kaselere dokmeye basladım kasenın dıbıne ıkı kasık ırmık tatlısı arasına bol cevızlı kakaoulu bıskuvı dovuyorum uzerıne yıne ırmıgı dokuyorum tek kısılık porsıyon oluyor

ewet canım. ben daha çok tavuk göğsü yapıyorum pandispan kek yarasına pudınk falan üzerine krem şanti..
ay cumaya yine bebek görmeye gelcek bitmedi kaç aydır ...mafoldumben
ayseda bunu ben de yapıyom da evde o kaa süt yok ki

sen get bi çukulata ye bacım keser seni.. çocuk varsa gönder bakkala..alsanaalsanasmile

posi kulagı agrıyorsa emmez bebekler ama çok aglar nefes bile alamaz neredeyse aglamaktan..jel satılıyor eczanaede al sür.

ben diyetteyim heç bişey yapmıcam adam gebercek bu gidşle acından...eyvahedigeldismile

posi ellerini güzelce yıka sonra diş etlerinin oraya sür eğer yumuşama varsa çıkmaya hhazırlanıodur sertleşmiş ve baktığında beyazlamış görünüosa bikaç güne çıkar bunların hiçbirisi yoksa dişten değildir cnm bence...

Back
X