Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar hediyelerim geldi bayıldım resmen tek kelimeyle bayıldım ikiside çok makbula geçtii vallahi süper beğendim hatta süper ötesi alan kişşiye çok teşekkür ederim ama resimleri hemen eklemicem siz beni çatlattınız bende sizi çatlatcam resimleri çektim hazırda ama biraz meraklanın:))))
evet güzel oldu çok sevdimhoya ecrinin tarifinimi aptın?
yaaa kızlar benim beter böcek kafamda saç bırakmadı sürekli saçlarıma asılıyo birde mesela meme almak istemiyo ben ısrar ediyorum o zamanda gögüslerimi felaket sıkıyor morarttı kaç kere benimkimi böyle sadece acaba? sanki annesine kin dolu yaaa hee birde akşam babası gelince gülücükler kahkahalar benim yüzüme bakmıyo 9 ay taşıdım yawww gücüme gidiyo:gitme:
Ayy canım ya beğenmene çok sevindim.opuyorumnanaktan Sen tek taş istedin ama ben iki taşlı bişey bulabildim,tek taş bi dahakine inşallah yerimseniben
onlar eski bezler çok sıkıyoiç bacaklarıben de sonradan farkettim almam bi daha yenisini alıcam bacaklarının iç kısmınısıkmıyo yeni üretimler ben bitirmeye çalışıyom zatn
kaçlı aldığın
beğenmek ne kelime bayıldım süperler ikiside hatta3üde hatta 4üde çok sağol canım çok incesin+çok zevklisin akşama eklicem biraz çatlasınlar:dance:
cevabın için sağol canım inş. olmaz çünkü bazen kendime hakim olamayıp sesimi yükseltiyorum minnacık çok bilmiş şeyecanim benimki meme emmiyo meme vermek istedigimde basiyor cigligi, benimki hircin degil ama aramizda zaman farki var belki senin haftana gelince bu da öyle olur bell olmaz
cevabın için sağol canım inş. olmaz çünkü bazen kendime hakim olamayıp sesimi yükseltiyorum minnacık çok bilmiş şeye((
benim kuzuyu sonradan vurdu aşı sabah bişeyi yoktu sonradan hiç durmadı yavrum bi ara morardı ağlamaktan napıcağımı bilemedim çok şükür iyi şimdi önümüzdeki ay aşı yok allahtan :umursamaz:
bende de var o bebege kizmak, bir arkadasim var bebegine tek basina bakiyor esi persembe ve cuma hic evde olmuyor bile yardim edemiyor esi de. Kiz bi gün benim yanimda yemek yemedi diye bir tokat atti bebege icim yandi, ben de ilerde o kadar bunalmaktan korkuyorum bilmiyorumkismile
kızlar 2011 ocak anneleri topiği açolmış içim bi tuhaf oldu ya eskidik desene yeniden hamişmi olsak napsak:))
ya hayatim zaten 2-3 haftada bir goruyoruz birbirimizi bosveriyoruz sayilamz d abir kere bosverdi kocisim o kadar da tutmaz herhalde zaten bizimmi doktora soruyor gecen ay kontrolde 2.yi ne zaman yapabiliriz diye ben de doktorumun yaninda bana sor istersen dedim bu soruyu doktorcugum da guluyor hemen istiyormus pasa gormuyor tabi uzaktan buyutmesi kolay o sevmeye geliyorjasmin boşmu veriyorsunuz ayyy hamile kalırsın süt müt korumuyor haberin olsun..
tum gun burdaydim canim ama yazamadim aksam oldu iyi aksamlar diyeyeim ben de :)asmin77, tilsim2, aYca24, essmeralda, ecrin1001, tutku2012, delf, 35esra35, ceyce, smhsmh günaydın :)
helal olsun sana diyorum esmerimbana gezme olsun yeter ama gidemedim içimde kaldı valla.
seneye gitmem gerek süper oluyor ahırkapı.
bebeyi atar sırtıma giderim nolcek.
valla ayaz benim sürtmeme engel değil, kendime benzettim evlatcığı sonunda zaten kaydirigubbakcemile3
o da olur hayatim biseyelr yapmissin en azidnan ben para mara da cizmedim anenmden bize de duser dedim :)anaaa keşke bende para koysaydım ben deste deste çizdim paraları kabul eder heralde:)
kendi şansını zorla kendi yaratan diyebilirsin:))
sorma ya tum gun bend e iptal oldum minik nehirin blogunu okuyunca hayat bazen cok acimasiz ya monnacik melegin cektikelrine bak allahim ona guc kuvvet saglik versin ailesiene de dayanma gucu tabi hic uzulmemek lazim hayatta kucuk seylere gazi var uyumuyor vs. diye allah caresiz dert vermeisn hic bir melege insallahağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum. Allahım hayat ne kadar acımasız. ne kadar küçük şeylere kafamızı takıp üzülüyoruz. yapmamalıyız. ve her gün bebeklerimiz için sağlıkları için şükretmeliyiz.
bende de philips kati meyce sikacagi var gecen senenin en cok satan modeliymis meyve sikacaklari arasinda meyveelri kabuklu butun butun atiyorsun super oluyro valla ben cok memnunum cok pratik ee yikamasi var tabi o biraz is ama olsunkatı meyve sıkacağından bahsetmişsiniz bende moulinex in küçüğü var
çok yer kaplamasın diye küçük almıştım
hiç kullanmıyorum keşke büyük alsaymışım
hangi marka alırsanız büyüğünü alın arkadaşlar küçük olunca meyveleri dilimleyip atıyorsunuz içine
zor oluyor uğraştırıyo
ece için cam rende kullanıyorum çok pratik oluyor
burak yasadi desene o zaman canim su an aramizda altini en cok olan o var bizde :) altin hesabi acayim diyodum ben de bu arada bebekelri sigortalatan ya da hayat boyu emeklilikelrden yaptiran var mi onu arastiriyorum bu gunlerde hangi bankaninki iyidir acaba aramizda bankaci olan varsa beni bi aydinlatabilri miesmer çok uygunmuş o..40 lira veriyoz biz< pakete..
altın fiyatları uçmuş yine altını olan yaşadı...
gecti canim cok sukur asidanmis sanirsam 2 gun mahvetti ama benijasmin nasıl oldu gecti mi buragin sıkıntısı??
ooo dimple nerelerdesin sen ogluslarin nasilselam kızlar
ecrin cok degil mi o ben bugun mesela tek ince kisa corap esofman altri uzerine kolsuz citcitli badi bi uzun kollu penye ve penye yelek kapsonlu giydirip cikardim disari gece yatarken de tek pijama alti uzerien de citcitli badi uzeri pijama uzeri oyle yatiriyorum ev zaten 24-25 derece sicak daha fazlasi terletir gibin geliyor ustuen de penye battaniye ortuyorumrapuzenl havalr çokta ısınmadı okadar kalın degil ama ben çıtçıtlı badiisni kısa çorap külotlu çorap pijama üstüne badi giydiriyorum..
slm kızlar beril isal oldu bugün 4 kez kaka yaptı,
işyerimin yakınındaki ssk ya acilden götürdük dr ilaç verdi,
suyun içine katılıyor toz şeklinde hazırladım ama içiremedim, saat 5 ten beri uyuyor,
bir ara emdi geri uyudu,
tekrar emmek için kalktığında vermeye çalışacam,ama biberonu tam alamıyor onu almaya çalışırken iyice uyanır diye korkuyorum,
isal olunca bitkin düştü sanırım hiç bu kadar erken uyumaya başlamamıştı gece uykusunu..