Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
emziren annelere bir sorum var.Kuzey gündüzleri 3 saatte bir beslenirken geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı sizde emme saatleri nasıl.geceleri uyanmaktan çok perişanım ben.2 saatte bir uyanıyor 20 dakika emiyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok yorgunum.
bence hava değişimi baharda polenler sayesinde bebişler çok çabuk alıyor mikrobu .burnu tıkalı olmasa ben öksürüğüde çok abarmtıycam emmk istyor burun tıkalı sürekli bırakıyor memeyi nefes alıyor tekrar emiyor çok üzüldüm o haline gözümün önünden gitmyor
[]
cnm yaa kıyamam kuzuma üzülmezmi insan biz dün aşı krizinden sonra karşılıklı ağladık o ağladı ben ağladım sonra babamız geldi o arada uyudu öykü ben hala ağlıyorum delimisin niye ağlıyosun olucak o kadar aşı oldu diyo anne yüreği işte dayanmıyo ki
günaydıın
kızlar hızlı resim çalışıyor....feyza va cadaloz...
kızlar hızlı resim çalışıyor....feyza va cadaloz...
kahvaltılık hazırladım:)))dün yemek ne yaptın canım yapabildin sorup duruyordun ???
kahvaltılık hazırladım:)))