2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ağlayan pasta süper oldu zaten tepsinin yarısını eşim gelmeden yemiştim ben
eşim de diğer yarısını hallettiş adam hayran oldu pastaya
bi daha yap dedi
ben de avcunu yala dedim

hoya eşim gitcekya tek kalıcaktım eltimi kahvaltıya çagırdım hanımefendi ögleden sonra eşiyle biryere davetliymiş sabahta evini toplıcakmış haftaiçi hiç bi iş yapmamış başka zaman inş.dedi gıcık oldum ne salagım ya bi kere daha davet etmiştim yine öyle demişti.insanlara çok deger veriyorum sanırım..keşke umursamaz olsam birazcık kendimede sinir oldum..

sinir oldum işte kendime..ben biraz samimiyet olsun diye düşünürken o sanırım mesafe istiyor bende tınlamıyorum bundan sonra.benim herifin ailesinden hiç bi halt olmaz hepsi dangıl dungul.kozalak familyası nolcekler..

aman boşver ecrin üzme kendini
bi daha çağırmazsın sen de o çağırınca da gitme bakalım nasıl olacak

selam kızlar..anam ağladı bugün bavul hazırlıcam diye..çocukla seyehat ne zormuş.şimdi mıçımı koydum yere 7 gibi çıkcaz yola.eşim bırakcak pazar geri döncek..2 hafta giremem nete beni özleyin anacımzemuszemus

fatma seni gordum de maslallh cok sevindim kızının iyileşmesine.ben sorun oldugunu bilmioyroodum.bizde de ufak bir sorun vardi ama ulrtason cektirmedik tekrar.onu da cektirsekte raahtlasak

kızı kaç yaşında canım ??

acaba bnde yapıp içsem sabah regl olurmuyum kaydirigubbakcemile3
kızım 13 yaşında, yarın olur musun bilmem ama düzene soktuğu kesin, günde 2-4 bardak civarında içilebiliyormuş, denemekten zarar gelmez, ama emziriyosan zaten 10 aya kadar normal herhalde olmaması...

slm kızlar
bu saatte bu kadar kişiyi uzun zamandır görmüyordum
esmer şimdi snin bloğuna baktım
öldüm gülmekten kız
sabah koltuk çöpte miydi hala?
benim eve de gelsene ev çok kalabalık birazını atıver hayrına

selamm kızlarrr hayrrettt bukadar kısı var gercektenn ılgınc uzun zamandır kımselerle karsılasamıyordumm nasılsınız bebeler uykudamıı:):

Back
X