2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bocuk sezeryan.sen normaldi dimi?anam nasıl yaptın maşallah sana zor mu?birdaha olsa yine normalmi yaparsın?memnunmusun bir şikayetin varmı?

eşim bizim köyde askerdi karakolla benim calıştıgım market capraz lama hep geliyordu konuşmaya calışıyordu ben knuşmazdım selamını bile almazdım birdün patronuma ben yarın gidiyorum dedi içim cız etti ozaman anladım hoşlandıgımı
ertesi gün patronuma bana vermeleri için şiir kitabı bırakmış ismini adresini tel. yazmış ozaman ismini ve yaşadıgı yeri ögrendim, aramıyacaktım patronum ve kocası zorla arattı 1 sadece tel konuştuk ben üniversiteye gidince bol bol görüşük 3 öyle gecti biryıl nişanlı kaldık haziranda 2 yıl olacak evleneli işte biizm böyle

sezeryan canım benimki
dr erken doğum dedi kızzda ters ti mecbur oldu
o kadarda normal doğurmak istemiştim ama olmadı

canım biz ailecek göüşüyırduk gelilp giderdik ist. a gelince ama eşim şehir dışında okuyordu çok karşılaşmazdık
eşimin ailesinin aklındaymışım geldiler gezmeye gelir gbi istediler öyle oldu

bizimde ortak arkadaş gibi eşim görmüş beni ortak arkadaşa söylemiş kendisi asıldı işte:))yakamı kurtaramadım aşık oldum da aşık oldum dedi :)))

evet bocuk sezeryan.sen normaldi dimi?anam nasıl yaptın maşallah sana zor mu?birdaha olsa yine normalmi yaparsın?memnunmusun bir şikayetin varmı?

canım benim normal ve çok zor oldu sabah 5 te hafif sancım vardı dr aradım gel dedi ben pek önemsemedim aslında yıkandım gittim baktı 4cm acıklık car saat 1de suyumu patlattılar 6 suni sancı verdiler ondan sonra deliriyorum sandım kendimden korktum serum ve nevarsa söküp attım gidiyorum ben diye hemen doguma aldılar akşam8 dünyaya geldi 10 tane dikişim vardı 1ayda gecti çok zorlandım çok acı cektim birdaha normal yapamam hata mevlam buna ömür versin birdaha bebek istemiyorum biliyorsunuz bütün hamileligim boyunca yanlızdım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

ayy sen yazdıkça ben tuhaf oldum bocukk. neyse unutursun zamanla:))
askerken kız kaçıranları duymuştum seninde güzelmiş:)

kızlar aslında ben birşey soracam size kimseye soramıyorum sizde sezaryan olmuşsunuz ama ben dogumdan sonra bizde hiç ekşın yok dogumdan öncede yokta 15 ay oldu bu arada
acıyormuş diye falan duydum çok korkuyorum sizin kulagınıza calındımı hiç böyle şeyler

böcük istemiyorum deme hayırlısı inşallah şartlar değişir oğluşşuna bi kardeş daha yaparsın

ecr,n sizinkide iyiymiş yakana iyi yapışmış

canım biz hmileyken hiç yapmadık kanamalrım vardı yasaktı bana
ilk bikaç kere zor oluyo ama alışıyo hemen tabi çok da ara vermemek gerek

bizde acımasada kalmadı ekşin unuttuk artık birrbirimizi kardeş kardeş yatıyoruxz bu ay hapa başlayacaktım baktım zaten bişey yok vazgeçtim

yok bocuk çokta acımıyor.ama tavsiyem eczanaeden jel al:)işe yarıyor..
ruzgar sen benim eşimin yaptıklarını bilsen ozamanlar şimdi tanıyamıyorum ama tiyatrocuymuşun diyorum:)

böcük istemiyorum deme hayırlısı inşallah şartlar değişir oğluşşuna bi kardeş daha yaparsın

dogru söylüyorsun canım öcelikle mevlam emirimi saglıklı uzun ömürler versin tabi dedigin gibi yıllar gecince fikrim degişebilir eşime diyorum o ikinciyi istiyorsan sezaryan parasını biriktir diye

ruzgar bende arkadaşa sordum dogumdan sonra neyle korunuyorsun diye bana en garantisi dedi ne dedim beraber olmuyos dedi seninkide o hesap.bu erkekler i,yice tuhaf olmuş ya topiklerde okuyorumda isteksizlik falan..nedenki acep.

benim hep eşim korundu kondam kullanıyorduk bundan sonrada böyle devam ederiz biz
birde eski alamancılar gibi olmayalım her geldiginde 1 cocuk

bizde bişey yoktu gayet iyiydik geçen ay eşimin işlerile ilgili problemi oldu canı bi sıkıldı dalgınlı falan derken o sıkıntı bizi savurdu da düzeliriz yakında düzelmeye yer arıyoda şimdide benm canım istemiyo çok yanaşmıyoum

sitres tabiki etkiliyor dogumdan sonra isteksizlikte oluyor sanırım benim aklıma bile gelmiyor

Back
X