2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anammm hoyacımda yokk kaynanası ona baklavaları börekleri yapmıştır benimkide everme programı izliyo:(((( çağanıda hemen bana geri veriyo çok ağır kolarım dayandı dieee:))) benim canım yokmuuu :bbo:

sağol canım. amin canım amin herkese şifa versin rabbim. bu ilk hastalığımız doğduğumuzdan beri o yüzden biraz acemiyiz biraz paniğiz bakalım
cok gecmis olsun canim ay kiyamam hic bebislere onlar hic hasta olmaisn istiyrouz ama allah caresiz hastalik bveremsin inslalah hic bir bebege
grip yada üşütmüş değil canım benimki boğazı tahriş olmuş aslında dirençle alakası yok fazla bağırmaktan ve numaradan öksürürken tahriş etmiş şimdide gerçekten öksürüyor
dunden beri burak da oyle daha oksurmuyor ama bogazinda tahris var anladigim kendi sesini duymak icin garip sesler cikariken bir de saclarini yerken oldu sanirim bana akil verin ya surekli saclarini yolup agzina atiyor agzindan bi suru sac topluyorum ama kacirdiklarim gidiyor icine o da bogazina yapisip gicik yapiyor ya da midesine gider yumak olursa diye endiseleneiyorum ne yapacagim ben kestirmek de istemiyorum saclarini kiyamiyorum cok guzelelr
biz dün ece'yi ilk kez odasında yatırdık
öyle tedirgin uyudum ki
gece uyandım eyvah ağladı duymadım diye bir panikle koştum odasına
ooooo pireler uçuşuyormuş
ooo massallah eceye darisi basimiza bizim da oda takimimiz 1 haziranda gelecek ama ben oncelri besikte yatiriyordum baktim saga sola kollarini carpip uyandiriyor kendini hemen kardesimden park yatagi getirttim gecici 1 aylik cozum odasi gelince de odasina postalayacagim ama nasil olacak diye merak ediyorum gerci dip dibe odalarimiz ama emzigi dusunce uyanir duymazsam uykuus acilisa gibi endiselerim yok degil
ayy siz odaya atmışsınız ben daha yatağımdan atıp başucumdakı beşiğe yatıramadım:)
berilde geve uyanıyor emziği tıkmazssam ellerıyle uyandırıyor kendımı duymazsam kıpırdandığını vay halıme yanı:)
canim senin isin cok zor bence bir an once alistir ben hic yataga almiyiorum oynasmak disinda bir de cok korkuyorum ben allah korusun icim gecer bir an oglusa zarar veririm diye sakincaliymis yaninda yatirmak o acidan doktorlar kesinlikle onermiyor bir de alisirsa kesinlikle yatmaz kendisi

dışarda işim vardı gittim geldim bayağı sayfa ilerlemiş...
ben kızımla beraber yatıyorum daha odasına geçirmedik,zaten odasına geçirirsem yine aynı oda da yatacam kanepede,
eşim berilin odasına haftasonu kanepe almış,dışarda işi vardı onun için çıkmıştı bir de kanepe almış gelmiş,
ben beğenmeden almasına kızdım,otuma grubunu da zamanında ben görmeden almıştı beni aradı çok güzel falan diye,
eve geldikten sonra gördüm hiç beğenmedim ama neyapalım öylece kaldı değiştirmedik..
bir de renk körlüğü var dediği renk başka renk çıkmıştı,
bunda da krem dedi ben de bakalım gelince görecez kremmi değil mi dedim,sütlü kahve çıktı, bu sefer biraz tutturdu neyseki...
biz beşiği marangoza yaptırmıştık korkuluklarını çok yüksek yapmış berili içine yatırıp çıkarması zor oluyor,
beşiğine bir ip bağlıcaz biz de kanepede yatacaz o mıkırdanınca sallıcaz...

kız esmer sen ayazın çorbasına kıyma eklemeye başladınmı kız?birde bu harbut pekmezi keçi boynuzu pekmezi çok yararlıymış bilginize.

ben kereme chicconun park yatağını almıştım birde küçük sallanan beşiğimiz vardı onu sevmiyor artık park yatağında yatıyor şuanda iyide park yatağı kullanan arkadaşlar biz ara katı çıkarınca çook aşağıda kalıyor yatacağı yer ya vallakorkuyorum ben keremi yatırayım derken düşürürüm oof neyapsamki alırken hiç bunu düşünmemiştim ben

kızkardeşim de kızını sürekli yanında yatırdı şimdi 5 yaşında hala beraber yatıyorlar,uyuyunca başka odaya geçiriyormuş hemen uyanıp tekrar kardeşimin yanına geliyormuş,

35esra35 biz de salı günü 4.ay aşılarımızı olduk,ben aşıdan sonra 3 kez 6 saat arayla birer ölçek calpol verdim,en son dün sabah vermiştim akşama doğru ateşi 37,1 olmuştu çok huysuzdu ağlıyordu ben de bir ölçek daha calpol verdim,
sen bişey verdin mi??ateş oldu mu?

kız esmer sen ayazın çorbasına kıyma eklemeye başladınmı kız?birde bu harbut pekmezi keçi boynuzu pekmezi çok yararlıymış bilginize.

başladım canım.
hatta dün kemik aldım. yarın yapacağım çorbaya kıyma koymayıp kemik suyuyla yapacağım.
ben en son yaptığıma sebzeleri haşlarken bir yaprak da ıspanak eklemiştim, rondodan geçirirken çıkardım.

ohh iyi yapmışsın
ben indirdim ama başlamak nasip olmadı daha..
bende bugun bütün evi temizledim 3 mil yürümüş kadar olurmuyumkiopuyorumnanaktan

hile yapma. :mymeka:
ev temizlemek asli hareketlerden, fazladan yürümeye girmiyor

35esra35 biz de salı günü 4.ay aşılarımızı olduk,ben aşıdan sonra 3 kez 6 saat arayla birer ölçek calpol verdim,en son dün sabah vermiştim akşama doğru ateşi 37,1 olmuştu çok huysuzdu ağlıyordu ben de bir ölçek daha calpol verdim,
sen bişey verdin mi??ateş oldu mu?

canım vermezmiyim aşıdan geldikten hemen sonra verdim ağrısı olamasın diye 5-6 saat sonra ateşi çıkmaya başladı bidaha verdim dün sabah ve saat 4 sıralarında tekrar verdim. bugün yine biraz huysuz ama vermedimbugün hiç

çok iyi haber valla. aklın kalmaz artık eskisi kadar.
maşallah maşallah.
evet yaa hamdolsun:Saruboceq:
canım vermezmiyim aşıdan geldikten hemen sonra verdim ağrısı olamasın diye 5-6 saat sonra ateşi çıkmaya başladı bidaha verdim dün sabah ve saat 4 sıralarında tekrar verdim. bugün yine biraz huysuz ama vermedimbugün hiç

ben de bugün vermedim hiç,

başladım canım.
hatta dün kemik aldım. yarın yapacağım çorbaya kıyma koymayıp kemik suyuyla yapacağım.
ben en son yaptığıma sebzeleri haşlarken bir yaprak da ıspanak eklemiştim, rondodan geçirirken çıkardım.

hile yapma. :mymeka:
ev temizlemek asli hareketlerden, fazladan yürümeye girmiyor

dünkü sebze püresinin içine bende bezelye eklemiştim ıspanak aklıma bile gelmedi neden çıkardın rondodan geçirseydin onuda.ee nasıl yapacaksın kemik suyuyla?

dünkü sebze püresinin içine bende bezelye eklemiştim ıspanak aklıma bile gelmedi neden çıkardın rondodan geçirseydin onuda.ee nasıl yapacaksın kemik suyuyla?

çıkardım çünkü benim el rondosu mudur nedir adı ezici alet var ya, o kırıldı. ben yere düşürdüm çünkü. kaydirigubbakcemile3
mutfak robotu gibi olan rondo da çok iyi kıymıyor. yaprak yaprak kalır diye koymadım bende.

dün kemik aldım marketten. bugün eve gidince haşlayacağım kemikleri.
sonra sebzeleri de o kemik suyuyla haşlayacağım.

normalde ben kemikleri haşlarken için tane karabiber, sarmısak, defne yaprağı, fesleğen, kereviz sapı falan da koyuyorum ama bu sefer sade suysa haşlayacağım.

çıkardım çünkü benim el rondosu mudur nedir adı ezici alet var ya, o kırıldı. ben yere düşürdüm çünkü. kaydirigubbakcemile3
mutfak robotu gibi olan rondo da çok iyi kıymıyor. yaprak yaprak kalır diye koymadım bende.

dün kemik aldım marketten. bugün eve gidince haşlayacağım kemikleri.
sonra sebzeleri de o kemik suyuyla haşlayacağım.

normalde ben kemikleri haşlarken için tane karabiber, sarmısak, defne yaprağı, fesleğen, kereviz sapı falan da koyuyorum ama bu sefer sade suysa haşlayacağım.

sakar şey lülülülülülü öğreneyim canım bizde 6.ay dolunca dr.muz başlatır büyük ihtimalle içine kıyma fln koydurmaya. ayaz hala yemiyormu yaptığın meyve pürelerini?

sakar şey lülülülülülü öğreneyim canım bizde 6.ay dolunca dr.muz başlatır büyük ihtimalle içine kıyma fln koydurmaya. ayaz hala yemiyormu yaptığın meyve pürelerini?

artık yapmıyorum ki kaydirigubbakcemile3
1 hafta kavga kıyamet yedirdim sonra pes dedim kavanoz meyve stoğu yaptım eve, hapır hupur yiyor onu.
hatta dün bi elma rendeleyeyim deneyim dedim gene çığırdı yemedi, bana kaldı elma püresi.

ben 100 gr 3 kere çekilmiş dana kıyması aldım. onu cevizden az küçük boyutlarda yuvarlayıp buzluğa attım.
çorba yaparken içine bir top atıyorum hemen.

Back
X