2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza haftaiçi kadın tut annen dursun başında nasılsa bugleme bakıyor evi pırıl pırıl yapsınlar.şimdi eltin kusur musur bulur öyle olurya koz verme eline:)))

bende öyle düşündüm ya izin alıyım geceleri dolabımı toplayım kıyımı köşemi tekrra elden egçiriymm kendisi acayip temizdr gerçekten yani iyidr konuşmayı sevmez hiç lafı sözü yok ama yinede elti işte ben çok konuşurm o sevmez konuşmayı biraz sinsidir emmeee

kibelecim kiraz kivi verilmez diye biliyorum

bu arada cok tesekkur ederim:)))hasta olmasin diye dua ediyorum arkadasimın kucagindaydi gecen gun kız dun gece rahatsizlandi.virutik bisey insallah gecmemiştir...emmesi de azaldi.bronsit oncesi de boyleydi.neyse dusunmimmm kotu

baska işimiz olmasa iyi ilgilenicez de tum gun cocukla işler bitmiyor ki....

ayy canım yaaa ınsallah gecmez dusunme kotu ıcını ferah tut nereden bılecektınız kı kayınvalıdem gecende grıp oldu e tabıı hayale de gectı hastalanınca yanına gelmedı ama oncesınde grıp gecer zaten cocuga gecmıs oldu ama cok sukur kayınvalıdem kadar kotu gecırmedı..
belkı etkılenmeyecek bıle kerem sen takma kafanı bunları hep yasayacagız hastalık bulasır bulasmaz cıkmıyor kı ortaya mecbur gelıyo hasta bırı yanlarına..

dogru diyorsun kibelecim.işte insan korkuyor arkadasim epey kotu olunca...hayal e de gecmiş olsun canim ondan emmek istememiş demek bak o da...neyse hafiff atlatmaniza sevindim masallah masallah...

feyza
sana da kolay gelsin...insan stres oluyor ne kadar iyi olursa olsun.ama bebekliyiz ustelik bir de calişmaya basladin.sıkmamaya caliş kendini halledersin senn...

kızlar meyve lekelerı bebek deterjanıyla cıkmıyoo tecrubelı anneler bırsey deyın care bulun bu derdeee delikafadulden
walla her yöntemi denedim aama elma ve ferro sanol lekelerini çıkaramadım

hemen tecrübemipaylaşam önce normal deterjanla yıka sora sabun tozula tecrübeli ana yanıtlkadı

yanlış cevap denendi işe yaramadı

kibele leke çıkartıcı kosla neyimde beklet sonra bebe deterjanıyla yıkarsın..
kosla, amway, ariel professional denedim bi işe yaramadı elma ve demir lekeleri aynen duruyor

yasak meyve var mı kızlar bellı bır zamana kadar verılmemesı gereken hepsını verebılır mıyız ben tattırıyorum hepsınden valla alıssın dıye yemıyo ama yalıyo bayaa

çilek yasak diye biliyorum

bi fikir daha dahada çıkmazsa at gitsin yenisini al:))))))):teytey:

işte bu fikri sevdim kullan at kıyafetler olsa bebekler için ne kadan güzel ne kadan mikemmel olurdu

scede çok mikemmel olurdu ama olmaz mihim olan çitilemek zoru başarmak çitile bakım yok öle yeni yeni kriz var altın olmuş 100 küsür lira muhahahaha

bıyır ecrin ben olıcam emme çağan çok azgın öksürük tıksırık bide alttan saldıkça kakasınıda yapıyo çok gazlı off offff bitmez benim çilem su içsem gaz yapii benim oğlana millet yazlıklara geçti biz daha dışarı çıkamıyikmafoldumben

iyi geceler kızlar
bizimki özellikle yatınca öksürüyo bi kaç gündür var ama arttı gibi
ateşide yok
önemsemelimiyim ne yapmalıyım

bir sürü iş yaptım kızlar öldüm benim odadaki dolabı topladım iyice onlara yer açtım kıyafetlerini assınlar diye 3 makina çamaşır yıkadım otrma odamdaki kanepenin altını boşalttım iyice herşeylerini koysunlr die çamaşırları astım .yarın ablama gidcem diye hazırlık yaptım buğlemn çantasını kendi giyeceklerimi kapının önüne hazırlyıp yığdım sabh bi giynp çıkcak gb topladım yerleri gırgırladoım makina 4. makina beyzlıları attım ıslatıcam beklticem yarın gece gelince çalıştrcam buğlemi uyuttum .şimide otrdum kurabiye yiyorum

bu arada buğlemide yıkadık annemle yumurta salatsı yaptık yedik işten geldim gelelei tötüm yer görmedi

Back
X