2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız bakalıma.s.
bende eceyi uyuttum geldim...kaydirigubbakcemile4
CADOLOZ geçmiş olsun cnm ya ne kadar çok hasta oldu çağan bey yaa böyle...nazaramı geliyor ne:sm_confused:
CHıLECK nasıl gidiyor tadilatlar? valla ben douğuma 3 hafta varken taşınmıştım aynı zamanda evde pencere kapı yerler duvarlar mutfak banyo wc ne varsa baştan yaptırdım offf ya ne kadar çok yoruluyordum o halimle...:bbo: zaten ustalarla uğraşmak istediğini yaptırabilmek bir dert!!
JASMıN geçmiş olsun cnm bnm de bir kere ayağım çatlamıştı bütün yazı evde geçirmiştim ayrıca ayağım dizime kadar alçıdaydı adana gibi sıcak bir şehirde...sen ucuz atlatmışsın cnm neyseki...
FEYZA neeee 2 aymı:1shok: valla ben kafayı yerim kaynanam bende o kadar kalsa:bbo:...üstüne bir de elti....ama allaha sabrını verir cnm napacaksın bebişine bakacak sanırsam...iyiki çalışıyorsun evden kaçıp kaçıp gidersin:jeyyar:

sağol ecrin valla canım bende günde 2-3 kere ıhlamur ve rezeneyi demleyip veriyorum. birde çok gıcık yaparsa ılık su veriyorum birde aktardan bişey aldım ama onu hiç sevmedi oğlum kusacak gibi oluyo onu verdim birkaç kez. bekliyoruz geçmesini işte.

öğretmenim banada dediler ballı limonda bende cesaret edemiyorum daha çok küçük öksürük gitsin derken başka bir problem yaşamayalım demi ama

mehlika evet en kotusu ememiyorlar tikaliyken..si ka seferde bitiriyorsunu bir tup ser. fiyolojigi.ben genellikle 2 ke kullanıyorum

sanada geçmiş olsun mehlikasu berile iyi bak annesi munuşunu sıksık temizle kuzunun

bluuenes ulaşdamı hasta ..
geçmiş olsun cnm...
mehlikasu berile de geçmiş olsun ...bu havalar var yaaa mahvetti bebişleri yaaaa :1ninca:!!!!

bir de ben aspirator kullanmıyorum.doktor kullanma demişti. otri le de çekememitim aten
sanirim mevsimsel bu yasadiklarimi hepimiin bıdıklari rahatsilanmiş.Allah beterinden saklasin tabi

sağolun kızlar,
öğretmenim ben otri bebeyle çekiyorum,aspratör diye onu kastedmiştim..
ben küçük tüplerden kullanmıyorum küçük bir şişede onu kullanıyorum bayağı gidiyor,
bu sıralar burnu çok tıkanıyor yavrumun,günde 2-3 kez temizliyorum,
temizlemessem ememiyor iki çekiyor bırakıyor,

cnm kutunun üzerinde bifizol burun damlası yazıyor 20 ml,
sağlık ocağındaki dr yazmıştı,

ha birde praspektüsünde 5 gün yazıyor ama eczacı bize 15 gün kullanabilirsiniz demişti,
fiyatı da 4 tl..

Son düzenleyen: Moderatör:
mehlika bana doktorum otri de kullanma dedi...sen otri ile ekebiliyor musun.

ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlanmıştı ama sonra çakmeye başladım,
kullanımı hakikaten çok zor nefesim zor yetiyo valla..
otribebeyi kullanmada ne sakınca var acaba:uhm:
ama başka türlü de olmuyo ki,nasıl açacaz sürekli tıkanıyor:uhm:

çok geçmiş olsun cnm...çok zor benimde ayağım çatladı 2 kez bilekten bilirim...

jasmincim çok geçmiş olsun canım geçer sıkma canını çabucak iyileşir parmağın iyki annen yanındamış büyük nimet senin için tekrar geçmiş olsun

jasmin geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum .bu tarz şeylerde doktora gitmek en iyisi

çok geçmiş olsun jasmin

geçmişolsun jasmin

Günaydin,

Jasmin gecmis olsun canim iyiki yaninnda birileri varmis tek olsaydin nasil basa cikicaktin herseyle

geçmişolsun jasmincim

jasmin geçmiş olsun canım

feyzae kolay gelsin sana hadi kayınvaliden neyse buğlem'e bakacak da iki ay kalıyor ama eltinin 20 gün kalması çok saçma geldi Allah sabır versin inşallah misafir gibi oturup herşeyi senden beklemezler işin ucundan tutarlar

selam kızlar. çok geçmişe bakamadım, jasmin geçmiş olsun. benimde küçük parmağım kırılmıştı geçen sene hamileydim o zaman. küçük parmak kırıklarında birşey yapılmıyor zaten diye doktora gitmemiştim evdeki bandajlarla ağrı kesici merhemlerle idare etmiştim ama ağrısı çok fena olur, bilirim..
burnu tıkanan bebişlerede geçmiş olsun. gece yatırırken ince bir şapka takmayı deneyin derim. eğer saçlıysa bebişler, terliyolar, kafaları ıslak kaldığından da tıkanıyor olabilir. ter emecek, ince, penye bir şapka olabilir.
taşıyıcı anne diye yabancı bir dvd var elimde, şimdi onu izliycem. hava çok bulanık, keyifsiz. sinemaya gitmeyi de özledim zaten... perdeleri çekip evde sinema keyfi yapayım... kızım da izin verirse :))) du bakim mısır var mı evde.... :dance:

jasminim gemiş olsun.insallah bir an one eski sagligina kavusursun

jasmincim çok geçmiş olsun canım üzerine basmamaya çalış toparlansın bir an evvel

slm kızlar..
jasmin geçmiş olsun cnm,
bebeği hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,
berilin de burnu tıkanıp duruyor sabah açmıştım şimdi yine açacam aspratörle,ememiyor zavallım...

merhaba kızlar nasılsınız bakalıma.s.
bende eceyi uyuttum geldim...kaydirigubbakcemile4
CADOLOZ geçmiş olsun cnm ya ne kadar çok hasta oldu çağan bey yaa böyle...nazaramı geliyor ne:sm_confused:
CHıLECK nasıl gidiyor tadilatlar? valla ben douğuma 3 hafta varken taşınmıştım aynı zamanda evde pencere kapı yerler duvarlar mutfak banyo wc ne varsa baştan yaptırdım offf ya ne kadar çok yoruluyordum o halimle...:bbo: zaten ustalarla uğraşmak istediğini yaptırabilmek bir dert!!
JASMıN geçmiş olsun cnm bnm de bir kere ayağım çatlamıştı bütün yazı evde geçirmiştim ayrıca ayağım dizime kadar alçıdaydı adana gibi sıcak bir şehirde...sen ucuz atlatmışsın cnm neyseki...
FEYZA neeee 2 aymı:1shok: valla ben kafayı yerim kaynanam bende o kadar kalsa:bbo:...üstüne bir de elti....ama allaha sabrını verir cnm napacaksın bebişine bakacak sanırsam...iyiki çalışıyorsun evden kaçıp kaçıp gidersin:jeyyar:

cok saolun arkadaslar hepinzie ayri ayri tesekkur ederim ne guzel insanin kotu gununde de yaninda birileri oldugunu hatat bu kadar cok arkadasi oldugunu bilmek acim gecti valkla sayeniozde bugun daha iyiyim cok sukur arada mecbur burak icin kalktikca agriyor tabi biraz ama cok sukru ucuz atlattim yaz sicaginda alci derdi cikmadi cok sukur buz kompresi yapiyorum surekli o agrisini azaltiyor neyse dinleneyim de bulusmaya kadar iyileseyim dimi kizlar :) aklim gezmede hala baksaniza
selam kızlar ayy çok kötüyüm gözlerim felaket yanıyo ayy temizlikten baksetmişiniz ay bende kadınla konuştum ama çağanın yüzünden almak nasip olmadı heryerim batık dipdoruk temzilik yapmam lazım çağan çok hasta burnu habire akıyo acayip öksürüyo uyanıkken sürekli ağlıyo çığlık çığlığaa geceden beri ayakyatız eşimde bende ayy ayy dua edinde hemen iyileşsin yaa
ay canim dualarimzi caganla allah tum bebislerimizi sagligina kavustursun insallah sana da kolayliklar versin cagan cok yoruyor seni ama gecicek bu gunelr onu dusun canim az kaldi
bu arada tum hasta olan bebislere gecmis olsun acil sifalar evrsin alalhim hepsine hic kiyamam onlara

ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlanmıştı ama sonra çakmeye başladım,
kullanımı hakikaten çok zor nefesim zor yetiyo valla..
otribebeyi kullanmada ne sakınca var acaba:uhm:
ama başka türlü de olmuyo ki,nasıl açacaz sürekli tıkanıyor:uhm:
ben de otri beeb kullaniyorum bazen zor olsa da yien de baska turlu temizlenmiyor ne sakincasi varmis arkadaslar ben doktora sormamistim gerci hic burda sizlerden duyup kullanmaya baslamistim
feyza canim kayinvaliden ve eltin geliyomus allah kolaylik versin simdiden
chileck canim tadilat nasil gidiyro ne zaman geciyosun eve gecen aramisin beni geri aradim seni ama yoktun dukkanda hayirdir ne vardi merak ettim sonra da arayamadim bir daha teli acan kiza not biraktim gerci ama yogunsun arada sen de arayamadin sanirim bir daha

Son düzenleme:
selam kızlar ara ara gelip kaçıyorum bugün eşim evdeken acı evi süpürtürüyom ona tabii çaağndan fırsat buldukça bütün hasta bebeklere raabbim acil şifalar versin bende çok sıkıyom sprey artık otri bebeyi görünce bide mama kaşığını görünce kafayı sağa sola sallıyo ikisindedne nefretediyo biliyo herşeyi ama öksürürken çok ağlıyo beceremiyo öksürükte çokkk çok hasta oldu bebem abisi hastalığı kardeşine sattı şimdi oyun oynuyo:(((( şimdi ıhlamur verdimde biraz rahatladı geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim kusura bakmayın hızlı hızlı baktım geçmişe vaktim olduğunda gelcem bugün gene öptüm hepiciğinizi özleyin beni vallaha acuk yazılanları okudum moral depoladım bugün çok canım dar ağlayasım var baırasım varr isyandayım eşimede dedim ama allahtan anlayışlı bi eşe sahbim enazından daraldığım zamanlarda öleee sıkma canını geçicek rabiim sana peygamber sabrı vermiş diyooo bazen ben bile kendime şaşıyorum bu kadar çığlığa iyi kafayı sıyırmıyom dieee dualarımız hep berabewr olsun

Back
X