2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar acil cevap şurubu ıhlamura katıp verse bişiy olurmu kaçığı görünce çığlık çığlığa ağlıyo

cadı slm cnm,beril emdi uyudu,kucağımda yatrıyorum uyanıyor,
iyice uykuya dalmasını bekliyorum,bir yandan da facey fot ekliyom,
geçmiş olsun cnminş. kısa sürede iyileşir ,cnm benim

eşinle beraber bence lurubu içirin ıhlmaurda özelligi kalmayabilir.
ellerini tutuun şarkı falan söyleyin konuşun ben öyle yapıyorum ayrsite kaşıgı görünce KAFASINI ÇEVıRıYORDU..

cadı dr götürsen buhar verseler iyi gelirdi ya çok ilerlemeden..bizim dr iğneye karşıydı serumla buharla atlattık.

cadı dr götürsen buhar verseler iyi gelirdi ya çok ilerlemeden..bizim dr iğneye karşıydı serumla buharla atlattık.

canım arkasdaşın vardı ondan aldım buhar makinesini şimdi biraz daha iyi gibi öksürüğü var ama torba beşik yaptık battaniyede sallaya sallaya uyuttuk biraz rahatladı inşallah ilerlemez dün banyodan sora çoğaldı bebemin rahatsızlığı

merhaba kizlar alisveristen geldik simdi yusufu salliyorum hala uyumadi

dün gece saat 21.30 dan sabah 07.30 a kadar araliksiz uyudu ilk defa deliksiz uyku cektim

hoşgeldin posi neler aldın bakalım:))
cadı inş.geçer dikkat et.bol zencefil ıhlamur ver.şurubuda zorla verin artık napalım kussadas:))

peditus iyi gelir.beşigin çevresinde uyku seti vasrsa kaldır havadar bir yerde geniş alanda yatsın demişti bize dr buhar mak.çalıştır..

burda pazartesi günü tatil; pfingsten
ısa'nın ölüp, dirilip, göğe yükselişinden sonra, Kutsal Ruh'un Havarilerin üzerine çöktüğü gün olduguna inaniliyormus,
o yüzden heryer tatil,
ac kalmayalim diye dolabi doldurduk biraz.

ya kızlar acil cevap şurubu ıhlamura katıp verse bişiy olurmu kaçığı görünce çığlık çığlığa ağlıyo

papatya çayı ver varsa okadar iyi geliiyo öksürüge..
balgamını söküyo...ben denedim gecen gün komşum söyledi oglu çok sık hastalanıyo..
bende yok dedim getirdi 5 6 poşet.
içirdim çok rahatlatı beni bebegi..

merhaba kizlar alisveristen geldik simdi yusufu salliyorum hala uyumadi

maşşllah uslu oglun var sen,in kilo veriyomusun burara..

dün gece saat 21.30 dan sabah 07.30 a kadar araliksiz uyudu ilk defa deliksiz uyku cektim

saol ecrincim

kizlar ya dikkate delim bu günlerde herkes patir patir hasta oluyor yazik o bebeciklere hava degisikliginden etkilendiler demek, yaz geldi ama yine de biz siki siki saralim bebeleri hasta olmalarindan iyidir

ben de kisin ortasinda tek kat giydirip incecik sokaga cikariyordum bebeyi hicbisey olmuyordu simdi hasta olur diye korkuyorum giydiriyorum cocuk mevsimleri yanlis ögrenecek kisin ince yazin kalin giyilir deyu kaydirigubbakcemile3

ayseda kilo veriyorum, vala yusuf dün öyle sabaha kadar 9 saat araliksiz uyudu ben bir kalktim saat 7 yusuf hala uyuyor cok sasirdim, saglikli olsun da gece kalkarim ben zaten gece bir kere kaldirirdi beni önceden.

selamlar.
bi bakam dedim naparsınız.
kocayı gönderdm salonda yatmaya. ayazı aldm yanıma.
mıkır mıkır kaç gündür geceleri. sürekli kıpraşıyor, sağa sola atıyor kendini.
bari yanımda yatsın da 15 dk da bir kalkıp başına gitmeyeyim emzik verecem diye
2 numara mama mı ağır geldi anlamıyorum ki.

maaallah ayaza kocaman olmuş:nazar::nazar::nazar:

teşekkürler canım

ben diyorum kendime zatin prof gibi kadınım diye ama bitek benim azmana çare bulamıyorum :lepi: şuan babası meme kaynatıyo azimli bir şekilde memeye alıştırmaya çalışıyo memeyi kaynatıp yumuşatıcakmış ozaman emicekmiş ben hiç umursamıyom nasılsa emmicek ben çok denedim acukta o hevesini alsın uğraşsında

bırak kaynatsın kız belki alır babasının elinden
ayy öksürüyormuş çağan. kıyamam ben kuzuya

Back
X