2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar çok uykusuz bi gece geçirdim belim felaket durumda tutuldum tutulucam diye sinyal veriyo çağan gece çok öksürmedi ama uyumadıda allahtan yarın annem geliyo azcık durcak yanımda hem doktora gitcek acık bakar sabahları olsun uyurum çağanın öksürüğü biraz azaldı gibi yani enzından dünki kadar değil inşallah ileleyen saatlerdede öl olur dua ediyorum bende hastayım öksürüyom giribim benim kucağımdanda inmediği için hasta oluyo yavrum aile boyu yakalandık öksürğe gribe

günaydın kızlar.
bizim bebe galiba odada babayı istemiyormuş. kaydirigubbakcemile3
gece kocayı salonda yatırttım, ayaz huysuzlanırsa yanıma alayım diye. 8 saat kesintisiz uyudu bu seferde.
uyandı, yedi, geri uyudu.
hatta doğduğunan beri ilk defa 09:30'a kadar uyuduk. zemuszemus
anladım; koce ikimize de alerji yapıyor. sempatiksalakcinni
zaten işe gitti, pazar pazar kaldım evde tek başıma :çok üzgünüm:

hem ayazi hem semsiyeyi tasiyabiliyonmu sen helal sana valla

hem ayaz'ı, hem şemsiyeyi, hem ayazın çantasını, hem de migros'a uğradım market poşetini taşıyorum :1ninca:

slm kızlar nasılsınız?

son sayfaya bakabildim sadece
esmer dün bebek bakımı ve beslenmesi bölümünde okumuştum
2 numara mamaya geçerken birden geçmemek gerekiyormuş
ilk bir kaç gün sadece bi röğün 2 numara diğerleri 1 numara sonra 2 öğün 2 numara vs şeklinde
alıştıra alıştıra geçiliyormuş istersen bir de bu yöntemi dene

aa bu da iyi fikir, sağol canım.
dün karıştırarak verdim, daha iyi gibi.
eğer düzelmezse böyle de denerim bi.

esmercim maşallah ayaza. Ege 2 numaraya alıştı gibi. karıştırırarak ver bakalım olacak mı?

yaa ben 2 numarayı sevmedim.
içindeki kristal gibi şeyler var ya hep tıkıyor biberonun ucunu.
ama 1 numara kadar yağlı değil ve daha az kötü kokuyor gibi.

slm kızlar nasılsınız perşembeden beri yatıyorum çok hasta oldum sizde ne var ne yok

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar çok uykusuz bi gece geçirdim belim felaket durumda tutuldum tutulucam diye sinyal veriyo çağan gece çok öksürmedi ama uyumadıda allahtan yarın annem geliyo azcık durcak yanımda hem doktora gitcek acık bakar sabahları olsun uyurum çağanın öksürüğü biraz azaldı gibi yani enzından dünki kadar değil inşallah ileleyen saatlerdede öl olur dua ediyorum bende hastayım öksürüyom giribim benim kucağımdanda inmediği için hasta oluyo yavrum aile boyu yakalandık öksürğe gribe

hepiniz iyileşince geçecek sanırım sizin evdeki hastalık. revir gibisiniz yaa.
annen gelsin dinlenirsin hiç değilse, iyi olur.

cadoloz daha iyi olmasına sevindim ama işin gercekten cok zor...Annen rahat ettirir seni bir sure.hatta yollama sen uzunca bir sure:))

bengi
bürkçe yi benim eşim de pek anlamiyor.yazık ya onlarin işi de zor:))

esmer
paylaşamıyor mu kereta seni babayla:)))

[

geçmiş olsun canım hayrırdır neyin var? gribal mi?

Günaydin kizlar,

Gecmis olsun dikkat edin ya bu hastaliklar netten birbirimize mi bulasiyor ne hepimiz sirayla düsüyoz yataklalra bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım neyin var dikkat et kendine

]

geçmiş olsun canım

sağolun kızlar faranjit olmuşum ama gripte çok salgınmış mikrobik dedi doktor iğne oluyorum kuzumu emziriyorum sadece sarılıp öpemiyorum ayy ne zormuş yaa kokusunu özledim ama geçicek diye ödüm kopuyo

herkese selamlar... rylai gecmıs olsun cnm...ecrincim para bıırıktırmek ne zor yaa. azcuk kenarda olunca alıcak bişee cıkıo. sonaa gümmm... napalım Allah berekeet versın yagımızla kavruluyoruz..

saol esmercim ya doktora gitmedim ama geçicek gibi değilde gitsemmi bilemedim ilaç kullanamam diye gitmedim ama rylai iğne oluyomuşun sanırım emzirirken olunuyomu iğne
öğretmenim annem beni dinlese hiç yollamıcam ama bizim eve gelen kaçmaya bahane arıyo çağüan herkezi bezdiriyo gelen biz böle bebe görmredik diye topuk kaçıyo:)))) bide annem yalnız yaşıyo babam yok benim kalsa hiç bi sakıncası yok ama hasta diye bende çok ısrar edemiyom doğumda 1 aydan fazla kaldı öncesindede öleee herkez evini istiyo ama 2 hafta kadar kalcak yarın gelince ben kadın tutup iş yapcam ağana bakcak tabi düzelirsek:(

cadaloz sızede geçmiş olsun bıraz ıyıledı mı çağan ın öksürüğü???

saol hantecim düne gere bugün daha iyi dün hep ağlıyodı gece saat 5.5a kadar benide babasınıda uyutmadı hiç bide bi terliyo bi terliyo sırtına gece tülbent soktudum yamyaş oldu 1 saatin içinde uyumadığından dinlenemiyo dinlemeyincede daha çok huysuz oluyo ama bugün daha iyi şükür rabbime inşallah iyileşir yaaa çok zor bu bebenin hastalığı zaten sağlam halide azman olduğu için baırmaktan sesi gitti iyice bugün hem sabah 2 saat uyudu şimdide ayağımda gene uyuyo başka türlü uyumuyo bende işi gücü bıraktım ayağımda çağanı uyutuyom birsürüde işim var 3 makine çamaşır kurudu katlanmak için çağanın park yatağında beni bekliyo tüleri demiyim bile çok işim varrr ama yapmaya karı yokkk:))))) anam hantede dicekkki selam verdik nekadan derdin vermiş cadı dicekk:(((

herkese selamlar... rylai gecmıs olsun cnm...ecrincim para bıırıktırmek ne zor yaa. azcuk kenarda olunca alıcak bişee cıkıo. sonaa gümmm... napalım Allah berekeet versın yagımızla kavruluyoruz..

sağol cnm

saol esmercim ya doktora gitmedim ama geçicek gibi değilde gitsemmi bilemedim ilaç kullanamam diye gitmedim ama rylai iğne oluyomuşun sanırım emzirirken olunuyomu iğne

evt canım novesef diye bi iğne var ben hap yutamadığım için iğnesini oluyorum hem daha etkili hamileykende emzirirkende olabiliyosun

slm kızlar
azcık ev işi yaptım geldim. perdeleri yıkadım camları sildim zehra uyandı hem onunla oynuyorum hemde size bakınıyom zehra uyursaa ütü yapacam daha..sizde havadisler nasıl.

bu arada hasta olan arkadaşlara ve bebişlerine çookk geçmiş olsun canlarım..

cadı iyi yapmışsın.başka türlü birikmiyor her akşam eşimden kumbara parası diye tırtıklıyorum iyi oluyor.bozuk mozuk her ay en az 60 70 çıkıyor:))arada kağıt para atınca süper oluyor.

Back
X