2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

soguga güzel mi diyosun oferta buraya gel soguk görmek istiyosan.hoş 1 günde 4 mevsim yaşıyoruz bazen ama genede iyi seviyorum bolu yu

yok yokkk denizeklim demiş ya biz evi klima ile ısıtıyoruz yetiyor diye ona diyordum ne güzel diye yoksa hiç sevmem soğuk havayı heleki doğalgaz faturasını düşününce ayyy şimdiden buz kestim

oferta
yardım etmiyecekse niye geliyorlar ki
sırf yük olmak içinmi.
ben sinir olurum vallahi
iyiki böyle bir derdim yok
kaynanamlar bana yakın
ama kaynanam evini bırakıp gelmez
ara ara gelip yoklar
şimdide böyle yapıyor gelip iki saat oturup gidiyor
doğumdan sonrada fazladan bi dört beş saat oturur
ama mutlaka evine geri döner
bende fazlasını istemiyorum zaten
böyle kafam çok rahat

demetcim ev bizim ama banka kredisiyle aldık yani bankaya ödüyoruz halen.bizimkiler normalde rizede memleketteler yazın ama kışın böyle bir kaç ay eltimde bir kaç ay bendeler.aslında ben çalışıyorum diye bana az gelirlerdi ama şimdi bebek bahanesiyle bir kaç ay gitmezler.sen yat diyorsun naz yap diyorsunda evdeki insan sabah namazdan sonra senden kahvaltı bekliyorsa evde oturup oturup akşama kadar elini bişeye değimiyorsa yemek saati yaklaşana kadar tık etmiyorsa mecbur kalkıp yapıyorum bende ne yapayım bide evimide temiz tutmuyorlar en çokta ona sinir oluyorum normalde fazla titiz biriyim bide arkalarından tuvalet banyo temizliyorumm ayyy daha anlatsam neler neler

oferta
yardım etmiyecekse niye geliyorlar ki
sırf yük olmak içinmi.
ben sinir olurum vallahi
iyiki böyle bir derdim yok
kaynanamlar bana yakın
ama kaynanam evini bırakıp gelmez
ara ara gelip yoklar
şimdide böyle yapıyor gelip iki saat oturup gidiyor
doğumdan sonrada fazladan bi dört beş saat oturur
ama mutlaka evine geri döner
bende fazlasını istemiyorum zaten
böyle kafam çok rahat

canım benimde aynen annem öyle gelir 2-3 saaten fazla durmaz heleki gebeliğim boyunca sadece iş yapmak için geldi bana ayy kıyamam ya bu haftada perdelerimi yıkayacakmış artık hiçbir işe elini sürdürmem diyor ütülerimi filanda o yapacakmış zaten yemek filanda yapar geldikçe ama hiç hatırlamam sırf oturmaya gelsin öyle hep bir iş bulur yapacak.anne bir başka oluyorr allah başımdan eksik etmesin onu.

yok yokkk denizeklim demiş ya biz evi klima ile ısıtıyoruz yetiyor diye ona diyordum ne güzel diye yoksa hiç sevmem soğuk havayı heleki doğalgaz faturasını düşününce ayyy şimdiden buz kestim

burayada dogalgaz borusu döşeyecegiz diye canları çıkıyo adamların ki bende hiç kullanışlı olmadıgını duydum haberlerde hiç ısınamadan 300 tl falan ödeyenleri duydum.dogrumu

demetcim ev bizim ama banka kredisiyle aldık yani bankaya ödüyoruz halen.bizimkiler normalde rizede memleketteler yazın ama kışın böyle bir kaç ay eltimde bir kaç ay bendeler.aslında ben çalışıyorum diye bana az gelirlerdi ama şimdi bebek bahanesiyle bir kaç ay gitmezler.sen yat diyorsun naz yap diyorsunda evdeki insan sabah namazdan sonra senden kahvaltı bekliyorsa evde oturup oturup akşama kadar elini bişeye değimiyorsa yemek saati yaklaşana kadar tık etmiyorsa mecbur kalkıp yapıyorum bende ne yapayım bide evimide temiz tutmuyorlar en çokta ona sinir oluyorum normalde fazla titiz biriyim bide arkalarından tuvalet banyo temizliyorumm ayyy daha anlatsam neler neler

allah ayrdıncın olsun canım senin.cümlemize yardım etsin

kesinlikle doğru demet okadar yakıyoruz yakıyoruz ev ancak 20 derece zor oluyor bizde bebeğin odasında birde elektrik sobası yakacağız ne yapalım.bak ağbimlerin evi de kalorifer yakıyor ama kömürle onların evi 27-28 dereceye çıkıyor ve bizim ödediğimiz yakıtın üçte birini ödüyorlar desem yeri yani.bence de doğal gaz verimsiz bir yakıt

ya sen de onlardan bişi yapmasını bekleme direk iş buyur getir koy patatesleri önüne soysun çamaşırları koy katlarmısın annecim falan de ben şunu yaparken sende bunu yap de falan
bir de çok rahat etmesinler sen de rahat ediyorlarki aylarca kalıyorlar biraz sık canlarını

bu arada iyi akşamlar kızlar
ben de gıcık oldum direk girdim araya naniknanik

kesinlikle doğru demet okadar yakıyoruz yakıyoruz ev ancak 20 derece zor oluyor bizde bebeğin odasında birde elektrik sobası yakacağız ne yapalım.bak ağbimlerin evi de kalorifer yakıyor ama kömürle onların evi 27-28 dereceye çıkıyor ve bizim ödediğimiz yakıtın üçte birini ödüyorlar desem yeri yani.bence de doğal gaz verimsiz bir yakıt
artık napıcaksın ev kira olsa çıkarsınız ama şükür kira ödemiyosunuz

benimde yapım çok yumuşak yapamam ki dediğin gibi kendimi parçalar dururum valla ne gelinler var ağbimin eşini bir anlatsam dudaklarınız uçuklar neler yapıyor annemle bana.

aman boşverin sizide sıkmayayım dertlerimle bir şekilde çekiyorum işte kocamın hatırı var.bu arada karnım acıktı ya off bu şekerde başa bela ne yesem ben şimdi.

aman boşverin sizide sıkmayayım dertlerimle bir şekilde çekiyorum işte kocamın hatırı var.bu arada karnım acıktı ya off bu şekerde başa bela ne yesem ben şimdi.

bulgur ilavı yap.bulgur un şekeri dengeledigi duymuştum ama dogrumu yalanmı bilmiyorum.

allah tamanıza erdirsin gönlünüze göre versin istediklerinizi bebeklerinizi bende dün gece pcnin başında sabahladım uykum yok şu anda

selm kızlar anca geldik eve arabamızı aldık onunla epey bi uğraştık falan anca oturabildim
gerçi şu hastane çantamıda bi hazırlasam tam rahat edicem de neyse bekliyorum bakalım:)))
doğum yapanların girememesi gayet normal bizde meleklermizi kucağımıza aldığımızda kimsecikleri gözümz görmicek hep onlarla ilgilenicez çok heyecanlıyım çook
arabanız hayırlı olsun...gerçekten topik çok sessiz.bi de meltemden ses seda yok.doğurdumu acaba?
Bbiz geldik...ya kızlar kimse gelmiyor artık topiğimize.....akannehir
juli yok,hoya yok,pumkins yok....kısaca doğum yapan arkadaşlar yok...:gitme:
perşembe bende sezaryan olacam....
şimdi bizde mi böyle olacaz?
perşembeden itibaren sen de olmayacaksın yani topiğimizde....iyice boşalır artıkdoğumlarla birlikte.neyse sağlık olsun yeter ki..varsın boşalsın topik...
canım süt pompasını sütünü saklamak amacıyla aldıysan biberonlu olması lazımdı
altı plastik olanlar fazla sütü sağıp atmak için yani onun içindeki sütü atacaksın
gerçi seninki nasıl bişe bilmiyorum keşke resmini gösterebilsen

biberonlar için temiz bir tencerenin içine içme suyu koyuyorsun biberonları içine yerleştiriyorsun am mutlaka biberonların içinin suyla dolduğuna emin oluyorsun yani iyice suyun içine batır içinde hiç hava boşluğu kalmasın çünkü o hava boşluklarında halen bakteri kalabiliyormuş sık sık bir kaşık yardımıyla suyun içine doğru it biberonları
birkaç dakika kaynat ve sudan çıkarıp soğutmaya bırak ayrıca biberonun bütün parçalarınıda aynı suda kaynatabilirsin biberon emziğide dahil.

bak ben de bilmiyordum canım bunu.sağol verdiğin bilgi için.bana da kardeşim verdi süt pompasını ama altı plastik...gideyim de biberonlulardan alayım bari...fiyatları hakkında bi bilgin var mı?ben şöyle basit bişey istiyorum ama.manuel olanlardan.elektrikli varmış bi de onlardan istemiyorum.zaten haftada 2 gün lazım olacak.bi de bişey sorcam.bebeğe sütü vermeden ne kadar önce sağmalıyız acaba?sağlıklı olması için kaç saat önce sağmalıyız yani?buzdolabında mı muhafaza edeceğiz sütü?

arabanız hayırlı olsun...gerçekten topik çok sessiz.bi de meltemden ses seda yok.doğurdumu acaba?

perşembeden itibaren sen de olmayacaksın yani topiğimizde....iyice boşalır artıkdoğumlarla birlikte.neyse sağlık olsun yeter ki..varsın boşalsın topik...

bak ben de bilmiyordum canım bunu.sağol verdiğin bilgi için.bana da kardeşim verdi süt pompasını ama altı plastik...gideyim de biberonlulardan alayım bari...fiyatları hakkında bi bilgin var mı?ben şöyle basit bişey istiyorum ama.manuel olanlardan.elektrikli varmış bi de onlardan istemiyorum.zaten haftada 2 gün lazım olacak.bi de bişey sorcam.bebeğe sütü vermeden ne kadar önce sağmalıyız acaba?sağlıklı olması için kaç saat önce sağmalıyız yani?buzdolabında mı muhafaza edeceğiz sütü?

saol canım
meltem 2 hafta giremicek
orda tatilmiş sanırım oğlu ve eşi evde olacağı için giremicem demişti
bi de bu dönemde gelen giden çok oluyomuş o yüzden 2 haftalığına yokym dedi

ay canım yazdıkalrınıokudumda allah kolaylık versin bende senin gibi çok titiz bi insanım hele o lavobaya girip dişlerini yıkamıyolarmı deli oluyorum hertarafı batıyo lavabonun su tutmak çokmu zor diye söyleniyorum bende benimde doğumuma gelmek istediler ama eşim sadece annesine gel dedi zaten kayınvaldede gelicek ev ufak babam gelmesin dedi onlarda bizde öyle düşündük zaten demişler bende senin gibi düşünüyodum yoksa gelipte kalmak isterlerse torun var diye kafayı yerdim herhalde bi çocuk zaten var bide bebek bide onlarla uğraşamam ama kaynanam gelsin o yardımcı olur enaından yemek yapar annemde bebek vebenle ilgilenir

Back
X