Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne garip insanlar ufacık bebek
Bişey desen laf olur demesen gene yaranamazsın...
haydaaaaaaa
neyse sıkma canini bir kerecik
bir daha konusursun bastan sıkma kendini
yakın oturuyosan nereye götürdülerse oraya gitsen olmaz mı?
hani ustalar gitti işim de bitti bebbişimi almaya geldim desen
kız kıyamam özelden yolla numaranı da kont atıyım kız üzülme sen
hadi gözünaydın opuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben geldim.esmeri ben aradım saat 5 gibi sanırım.ayaz iyiymiş bugun ateşli çıkmamaış dr götürmüşler tahlil yaoılmış sonuç yarın belli olcakmış turp gibiy şimdi dedi:)dr bişeyi yok bunun be demiş ayazı görünce:)
geldim geldimm
ancak girdim nete. faturayı ödememişiz de acık kesmişler vınn'ı.
koceyi aradım yatırdı anca açıldı.
gece gene 38,9 'a çıktı ayazın ateşi. 3 kere fitil verdim.
sabah ateşi yoktu ama çok çok keyifsizdi, halsizdi, jöle gibiydi bebe. aradık doktoru getirin dedi.
hatta trende o kadar ağladı ki giderken ayakta volta atıp mini mini bir kuş donmuştu şarkısını söyledim hep.
gittik hastaneye, soyduk bebeyi. bizimki doktrunu görünce bi cilve, bi kahkahalar deymeyin keyfine.
adam dedi giydir hasta falan değil bu, turp gibi ama gene de tahlillerini yapalım.
bazen viral bir durum oluyor ateş yapıp 3 günde geçiyor, öyle birşeydir dedi.
3 saat işesin diye bekledik, habire su içirdim, kulağına çşşş yaptım en sonunda yaptı.
demin yıkarken bi baktım tüm vücudunda kırmızı nokta nokta döküntüler var, birsürü ama.
sabah yoktu.
sanırım döküntülü bir hastalık geçirdi ama döküntü yapınca rahatladı.
neyse bakalım yarın tahliller ne diyecek.
arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar. iyi ki varsınız, eksik olmayın hiçbiriniz
Allah hepinizden razı olsun
ohhh çok şükür
inşallah yarın da bişey çıkmaz
olm insan bi haber verir dicem sen de vınn kesikti dicen
nryse bu seferlik affettik şeker
rengarenk gittik oturduk geldik çok zayıfımya yedik içtik :=)))
esmer de gelmiş:)ya bende geç geldim bilsme hemen girer yazardım merakınızı giderirdim.esmer nerde gezdi allah bilir:)