2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

poseıdonnn
dugune gıttıkkk

ordan mısafırlıge gıttık yemege

12yı gecıyodu geldıgımızde
yatmamız bır oldu
çok guzel bır aksamdı
burası da soguktu ama
ben dugun çıkısı eşimle 10dk yuruyerek gıttım

misafırlıge
allaha sukur hersey ıyı
bugun kalktım sobayı yaktım
daha kahvaltı etmedım

bugun temızlık yapacagım az az ve yavas yavas

bakıyorum da en küçük benim kıslar 33+3...
siz bayaaaa yaklaşmışınız ahhh allahım en son ben doğurcam heralde bu durumda son dönemde yamiz kalarım burda:gitme:

Olsun Hula, sen daha deneyimli olursun iste bizim dogumda yaptigimiz hatalar varsa anlatiriz burda, hem en kücük senin bebegin olur, bizimkiler senin bebegini gösterip bak anne bebek der kaydirigubbakcemile3

Aynen canım banada dogurmadan göbeğini görelim diyolar:)

Toplu göbek gösterimi mi ayarlamak lazim ne kaydirigubbakcemile3

bakıyorum da en küçük benim kıslar 33+3...
siz bayaaaa yaklaşmışınız ahhh allahım en son ben doğurcam heralde bu durumda son dönemde yamiz kalarım burda:gitme:

Yok canım niye yalnız kalcan biz doğumdan sonradan gireriz topige sana deneyimlerimizi yazarız yaklaştıkça günler heyecan basıyor beni ve korkmaya da basliyorummmm::gitme:

poseıdonnn
dugune gıttıkkk

yatmamız bır oldu
çok guzel bır aksamdı
burası da soguktu ama

misafırlıge
allaha sukur hersey ıyı
daha kahvaltı etmedım

37+6....ne temisliği doğurtcan mı kendini.ben burdaki hamişlerin neden 40 hft.yı bulamadan doğurduğunu anladım.hep son anda bi temizlik telaşı.yapma annesi al birini yada cağır bi yakınını yazıııııık sanadakaydirigubbakcemile

Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Herkeks yapiyor mu bu sekerden, kime veriliyor seker bebegi görmey egelenlere mi ?

ben bu tarz seylerden bihaberim de:kedi:

poseıdonnn
dugune gıttıkkk

yatmamız bır oldu
çok guzel bır aksamdı
burası da soguktu ama

misafırlıge
allaha sukur hersey ıyı
daha kahvaltı etmedım

ayyy bazilarina iyi gelir ama dügünlerdeki o asiri müzik basimi agritir benim üstüne misafirlik yorulmadin mi?

eee ben eski nesil oldum gencler geziyor tozuyor hamis hamis ben 5 dakka disari ciktim hemen karnima agrilar girdi,

dün hava -8 dereceydi. Ama yarin hava 7 derece olacakmis cikip heryerleri gezicem ben de

zemuszemus

günaydın kızlar biz geldik dr taydık herşey yolunda maşallah bebeyime sezeryan olucaz çünkü ters duruyomuş düzelmesi bi mucizeymiş

gunaydın guzel anneler
ve mınık bebişlerıııııııııııııııı

Günaydınnn :CüvCüv:

Günaydin,

bu sefer erken kalkiyim dedim

Günaydınnnn :CüvCüv:

Günaydın herkese.H1n1 aşımızı olduk geldik.Lohusalıkta da risk altındaymışız,doktorum yaptırabilirsin dedi.Kendimden çok bebeğimi korumak adına oldum aşıyı.Aşı için gelen bayağı hamiş vardı.Gebelerde aşılanma daha yüksek dedi.
Listeyi kim güncelliyordu ki?Doğum yapanlar yapmayanlar belli olurdu düzenlense iyi olur aslında.

Günaydınn, hayırlı olsun aşın kaydirigubbakcemile2

günaydııııınzemuszemus

Günaydınnn :CüvCüv:

slm.günaydın herkese.ben yeni üye odum geziniyorum öyle.bilgilerinin yanında resim nasıl gözüküyor acaba?nasıl yapablirim?yardımcı olurmusunuz?a.s

Hoşgeldin canım, günaydın....

Doğru diyosun şimdi yiyoruz bebisin nasıl?

ben doyurdum onu hareketlenmeye başladı hemen :) zaman zaman çok kuduruk bizimki zaman zaman da sakin ...

Kızzlaaar....Bebek şekeri düşündünüz mü?...Hediyelik...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben eminönünde 30 tane kadar lavanta kokulu magnetli bişey yaptırdım, aslında badem şekeri içi çikolata olanlardan koydurtmak istedim ama satıcı kız beni ikna etti ve lavanta koydu, şeker olursa sökerler magnetide bir işe yaramaz demişti... TANESİ 1,300 İDİ

Son düzenleme:
sağolun kızlar beni yanlız bırakmicanızı biliyodum.zemuszemus
bu arada kimin ne olacağı da belli olmuyo gerçi.inş vaktinde olurda en son doğururum.kaydirigubbakcemile5

Herkeks yapiyor mu bu sekerden, kime veriliyor seker bebegi görmey egelenlere mi ?

ben bu tarz seylerden bihaberim de:kedi:

İsteğe bağlı canım...Yakın arkadaşlarım ve yakın akrabalar için düşünüyorum ben...İnternette geziniyorum fikir almak için...sositosositosositososito..30 ya da 40 tane falan yapabilirsem yapmayı düşünüyorum...yerimseniben

cnm komsunun dugunu

mecburen gıttık

bende sevmem oyle bangır bangır

bıraz oturduk

takıyı taktık

hemen cıktık

muzıge pek maruz kalmadımm

yemege yetişecektık cunkuuuu

hula cnmm

cagıracak bır yakınım yokk
sorunda oo
temızlıkcı tutacak durum da yook
yavas yavas
kendumu yormadan yapmak zorundayımm

pardon bulamadım ya.kullanıcı profilinden mi giricem.daha detaylı anlatırmısınız?

Yukarda solda kücük Rabiaberil, özel mesaj yaziyor. oraya tikla

sonra sol tarafta Kontrol Paneliniz yaziyor onun altinda ayarlar ve özellikler kisminda Avatarini degistir yaziyor.

eger yükledigin resim büyük digilse problem cimiycaktir

Back
X