2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynılarını söylemiştim.
hatta ne para verecem otursun elma kemirsin dedim. ancak mecbur kalırsam alırım dedim.
ceyce büyük konuşma öyle bir alırsın ki dediydi.
sonunda noldu benim manyak bebe öldür allah evdeki meyveyi yemiyor.
1 hafta boyunca yedirmeye çalıştım ağlamaktan morardı. ne suyu ne püresi ne rendesi, asla yemiyor.
bende söylediğim lafları itinayla yalayıp kavanoz meyve yediriyorum.
hergün bi kavanozu gözünü kırpmadan yiyor.

dün kocam kalbimi kırdıydı gece geldiğinde elbise dolabıma gül koymuş,
sabah kıyafet almak için açtım baktım ki gülopuyorumnanaktan

cevap verdiğin için teşekkür ederim.

ben yeni başlıyacağım için yarım ölçekle bi başlıyayım muhallebiye bakalım nasıl olacak.ama sende denememişsin ıshal yada kabız yaparım diye korkuyorum.

bacım yemezse mecbur tabi kayısı verdim 2 tane püre halinde hüpletdi -kiraz püre verdim yedi karpuz suyu verdim yedi demkki benim ki yiyecek yemezse veriirm artık ne yapıyım.bu arada zorla alıştrsaydın hemn püreyi ne bilyoduda vedin 5-6 kez denesydin 1 hafta 10 gün sonra pes eder yerdi cingözüm benim.hemen kolayına geldi verdin dimi meyve püresini cadı karı

dün kocam kalbimi kırdıydı gece geldiğinde elbise dolabıma gül koymuş,
sabah kıyafet almak için açtım baktım ki gülopuyorumnanaktan

ooo sen adama birde çay ikram ediyon ayıp yanii .heee bu arada bu akşam ağda partinin yani hafta sonu hazrlık deyim sen anla sebebi bu gül olmasın :))))

bnde eşimle telefonda tartıştım şimdi rapor olayını sordu dedim 10 gün yazıyolar nie diyor sinrlnıyor bana bak dedim o kadr bilyosan git kendin konuş bir sürü laf saydım yüzüne kapatıım 2 tanede mesaj attım adama bak ya o kadr iş yapıyım çocuğuna bakıyım sabahın köründe gidyım rapor yazdırmaya bide bana nie 10 gün die soru sorsun ayy çok sinrlendim bak yine

hayırdır kızlar çay demleme sevdasına düştüünüz:)))fyza canım benim norlmal termosumn var 3 lt.ona su koyarım bu aldıgıma dem zaten 2 kişiyiz biz.yada uzun süre biryere gitceksme ayrise su koyarım diye düşündüm..ucuzdu aldım amannnnnnn..zati benim evde herşey çift olmazsa çatlarım:)
mehlika siz halaa gül neyimmi alıyonuz ayy ne banel:))kızkm evli barklısın demiyomu sana senin koca ne gülü ne hediyesi:)onlar sevgiliyken olur..

feyza mehlikayı kıskandın dimi bana gül alsın diye adamın yüzüne teli kapattın..
bende teli yüzüne kapattım da hala tripli beyimiz 1 ay olcak 2 gun sonra teli kapatalı yüzüne:))hala bi havalarda.
dün bizim tanışma yıldönümümüzdü 4 yıl oldu aman bi asır gibi geliyor:))

hımm ben büyk alıyım diye düşünyorum o zamn teşkkürler canımcım.bu arada bnde gülü sevmem gerçek anlamda yanii.kırçiçekleri olsun bana yeter

yok kız sabah akşam 1 hafta boyunca denedik.
2-3 günde bir hala deniyoruz.
yok yok bir kaşık alıp bakıyorki fast food değil anında başlıyor çığırmaya.
damaklarını kitliyor, parmağımla açıp ağzına bile tıktım.
ben zaten ev yapımı ürünler yemesi taraftırıyım, sonuna kadar da uğraşırım ama yemiyor sıpa.

yaa kıskanmam canım gülsen nefret ediyorum artık böö ....sinir oldum ama birde bana nie 10 gün dediya yanımda olsa boğazlardım yani kendi gidip becermedi ben gittm 10 gün yazdırdım ona dua etmiyo sabah cadı akdınla papaz oldum onu bilmyor sormuyor nie 10 gün demeyi biliyor bak ben onu cezalandrmak zorunda kalcam o görcek gününü .ama o küsmeyide bilmez akşam bişey olmamış gb gelir

o ne bilmiş o ne bilmiş o resminde ne öyle göz yaşı arya bayıldım yaa böcükkk.fast foodcu çocuk olcak desene

ağda muhabbeti geçmiş bende doğumdan sonra ilk defa gittimmmm ohhh 1 kilo vermişidir kesinsempatiksalakcinni

ben muhallebi olarak bir kez bebelac ın sütlü pirinçlisini verdim severek yedi kabız olmadı ama biraz gaz yaptı
2 kez de hero baby organik sütlü pirinçli verdim onu da sevdi yine aynı şekilde gaz yaptı

ishal yapacağını zannetmiyorum kabız olmaması için 1-2 çay kaşığı zeytinyağ koyabilirsin ben çorbasına koyuyorum

yarın kadın doğum doktoruna gidecem 4,5 aydır hastalanmadım diye.
beni direk 3'lü teste almasın bu 18 haftalık olmuş diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…