ben organikde olsa vermeyi düşünmüyorum kış olsaydı belki ama şimdi taze taze alıp yaparım ne gerek var diye düşünyorum .beni kapıda pazar kuruluyor her perşembe bi abi var tam benim aprtman girişinde yastık yüzü nevresim satıyor dedim benim bebeğim var küçük daha tarla meyvesi doğla bildiğin, tandığın biri varmı dedim haftaya ben sana kayısı -çilke -kiraz getryım dedi babası çatlcadaymış iyi dedim ne kadrsa verriim parssını dedim olurmu abla bebek yesin dedi .sağol dedim bnde ondan ihtiyacım yokkene neversim aldım iyimi bu haftada mutfak önlüğü aldım ahbab olduk sorma
merhaba canım sana doktorumuzun tarifini yazıyorum ben denemedim
1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı pirinç unu koyup pişiriyorsun yaklaşık 10 dk ılındıktan sonra 6 ölçek devam maması ekliyorsun
yoğurt için de; 1 su bardağı ılık suya yaklaşık 43 derece olacak küçük parmağınla kontrol edebilirsin küçük parmağının dayanabileceği sıcaklıkta olacak 6 ölçek mama koyup karıştır içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koy karıştır üzerini sarıp sarmala ve hareket ettirme yaklaşık 4 saat sonra yoğurt hazır dolap 2-3 saat beklettikten sonra yedirebilirsin. bunu denedim ama ayrandan az koyu oldu ben beğenmedim şimdi sütaşın günlğk sütüyle yoğurt yapıyorum
bende aynılarını söylemiştim.
hatta ne para verecem otursun elma kemirsin dedim. ancak mecbur kalırsam alırım dedim.
ceyce büyük konuşma öyle bir alırsın ki dediydi.
sonunda noldu benim manyak bebe öldür allah evdeki meyveyi yemiyor.
1 hafta boyunca yedirmeye çalıştım ağlamaktan morardı. ne suyu ne püresi ne rendesi, asla yemiyor.
bende söylediğim lafları itinayla yalayıp kavanoz meyve yediriyorum.
hergün bi kavanozu gözünü kırpmadan yiyor.
dün kocam kalbimi kırdıydı gece geldiğinde elbise dolabıma gül koymuş,
sabah kıyafet almak için açtım baktım ki gülopuyorumnanaktan
hayırdır kızlar çay demleme sevdasına düştüünüz:)))fyza canım benim norlmal termosumn var 3 lt.ona su koyarım bu aldıgıma dem zaten 2 kişiyiz biz.yada uzun süre biryere gitceksme ayrise su koyarım diye düşündüm..ucuzdu aldım amannnnnnn..zati benim evde herşey çift olmazsa çatlarım:)
mehlika siz halaa gül neyimmi alıyonuz ayy ne banel:))kızkm evli barklısın demiyomu sana senin koca ne gülü ne hediyesi:)onlar sevgiliyken olur..
bacım yemezse mecbur tabi kayısı verdim 2 tane püre halinde hüpletdi -kiraz püre verdim yedi karpuz suyu verdim yedi demkki benim ki yiyecek yemezse veriirm artık ne yapıyım.bu arada zorla alıştrsaydın hemn püreyi ne bilyoduda vedin 5-6 kez denesydin 1 hafta 10 gün sonra pes eder yerdi cingözüm benim.hemen kolayına geldi verdin dimi meyve püresini cadı karı
feyza mehlikayı kıskandın dimi bana gül alsın diye adamın yüzüne teli kapattın..
bende teli yüzüne kapattım da hala tripli beyimiz 1 ay olcak 2 gun sonra teli kapatalı yüzüne:))hala bi havalarda.
dün bizim tanışma yıldönümümüzdü 4 yıl oldu aman bi asır gibi geliyor:))
dün kocam kalbimi kırdıydı gece geldiğinde elbise dolabıma gül koymuş,
sabah kıyafet almak için açtım baktım ki gülopuyorumnanaktan
yok kız sabah akşam 1 hafta boyunca denedik.
2-3 günde bir hala deniyoruz.
yok yok bir kaşık alıp bakıyorki fast food değil anında başlıyor çığırmaya.
damaklarını kitliyor, parmağımla açıp ağzına bile tıktım.
ben zaten ev yapımı ürünler yemesi taraftırıyım, sonuna kadar da uğraşırım ama yemiyor sıpa.
hero baby falan üyemi oluyosunuzda geliyo kızlar numuneler
o zaman benim oğlumda mı kısa boylu
Eren'de 63 cm
sizin bebişler kaç cm kızlar
cevap verdiğin için teşekkür ederim.
ben yeni başlıyacağım için yarım ölçekle bi başlıyayım muhallebiye bakalım nasıl olacak.ama sende denememişsin ıshal yada kabız yaparım diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?