- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
mrb kızlar, bi kaç gündür nete giremiyodum neler yapıyosunuz bakalım
merhaba kızlar nasılsıınız?
ben hala ankaradayım malesef çok sıkıldım burda
ece artık emmek istemiyor çok üzülüyorum bu duruma
emzirmek istediğimde ağlamaya başlıyor kafasını çevirip sırtını geriyo beni itiyor
bi ek gıda bi emzirme şeklinde beslenmesini istiyordum
ama bugün çorbadan sonra 5 saat boyunca aç durdu emmedi
en sonunda 2-3 dk emdi uyudu
ne yapsam acaba? ek gıdaya ara mı versem bana fikir verin
blu canım dr bize meyve yogurt muhallebi dedi,ben cici bebe ekledim zaten 10 gun sonra çorbalara geçicez dedi dr.ben artık sütün yetmeyecegini onları tok tutmayacagını düşünüyorum o nedenle ek gıda şart.kavanoz zaten vermiyorum kendim yapıyorum..mama bile artık tok tutmuyor ayrisi farkediyorum.
yapı olarakta zaten sakin bir çocuk ayris ama sallama vs gibi şeyler hiç yapmadım kendisi uyuyor biberonu veriyorum..
mehlika ee çocuklara kim bakıyor ozaman??
günyadın arkidişler nasılsınız??????
gunaydın kızlarrrr
iyi sayılırım canım yorgunum sadece bugün aşıya götrmedim perşembe götrcem buğlemi öksüryor bugün ıhlamur kaynatıp içircemgünaydın cnm,biz hamdolsun iyiyiz ,sen nasılsın..
günaydın delfcimgunaydın kızlarrrr
ayy bugün kreşteki personelin birine çok sinirlendim,şöyle ki;
berili bebeklerin uyuduğu odaya götürdüm,üzerini değiştirdim,emzirdim emerken uyudu,
uyuyarak emmeye devam ediyordu,
personelin biri 3 tane bebeği uyutmak için getirdi,
biri avazı çıktığı kadar ağlıyor,koca çenesiyle ee eee diye bağırıyor kadın uyutmak için,
beril onların sesine uyandı,ben de keşke ağlayan çocuğu getirmeseydin dedim,
1 saattir uğraşıyorum dedim,uyansın cnm sallarız uyur diyor,
ağlayan çocuk uyuyan çocukların yanına sokulur mu,diğer odada sakinleştir öyle getir,
hiç bebek bakımını bilmiyor,2 tane çocuğu var üstelik,
çok palam pastık biri,kaş yaparken göz çıkarıyor...
ben de sinirlendim berili öylece bıraktım geldim..
kreş sorumlusu ben çıkarken uyudu mu dedi,
ben de uyumuştu uyandı dedim,.... ağlayan çocuğu odaya getirdi onun sesine uyandı dedim...
Günaydın annişler
Allah yardimcin olsun mehlika biz bebeleri tek baslarina zor uyutuyoz bi de yaninda baska bebeler varken hic uyumazlarki,
kizlar benim velet gece uyudugunda onu cok özlüyorum kaldirip sevesim geliyor. o kadar baglandim ki ben buna nasil baskasina emanet edicem. aksama kadar basinda bekliyom aksam da uyuyunca garip oluyorum eee yusuf nerde burda olsada sevsem diyorum
geçmiş olsun cnm,o kadar dikkat ediyoruz yine üşütüyorlar ,anlamıyorum..iyi sayılırım canım yorgunum sadece bugün aşıya götrmedim perşembe götrcem buğlemi öksüryor bugün ıhlamur kaynatıp içircem
günaydın delfcim
işte herkes çocuk bakmayı bilse bilmyolar onu oraya koyanda suç insanın içinden gelecek ki doğru düzgün bakacak
beril ,buğlem yavrularım ya biz çalıştığımız için onlar böyle sefil oluyorlarla resmen kahroluyorum sabah öksüryordu gece boyu öksürdü çok terlyor sürekli değiştyorum ama nasıl üşütyor anlamdım öyle bırakıp geldim aşıya da götrmedm aradım perşembe getrcem dedim tamam dedi .işe bile gelmek istemedim
Allah yardimcin olsun mehlika biz bebeleri tek baslarina zor uyutuyoz bi de yaninda baska bebeler varken hic uyumazlarki,
kizlar benim velet gece uyudugunda onu cok özlüyorum kaldirip sevesim geliyor. o kadar baglandim ki ben buna nasil baskasina emanet edicem. aksama kadar basinda bekliyom aksam da uyuyunca garip oluyorum eee yusuf nerde burda olsada sevsem diyorum
posi günaydın canım yusuf naıl
işe mi başlayacksın emanet derken
işte bizi düşün benim annem baktı çalışmaya başladım başlayalı şimdi kayınvalidem bakacak yinede çok ii bakıyolar ama anne gibisi varmı eve gidyorum sarılıyor kokumu özlüyor çırpınıyor eve koşa koşa gidyorum o merdiveneri bi çıkışım var sorma.insan uykusunda bile özlüyor .rabbim canlarını sağ etsin sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?