evet merve az kaldı bekliyorum ama bizim ayrisin niyeti yok sanırsam..
olsun be geç gelsin gelişimini tamamlar iyice ele avuca gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet merve az kaldı bekliyorum ama bizim ayrisin niyeti yok sanırsam..
Ayşenur Yazıcı'yı şok etti| ekolay > Televizyon
kızlar şu videoyu izleyin
Allah seni ne etmeye ne geziyon yağmurdasabah sağlık ocağına gittim sonuçlarımı yarın alıcam 62,5 kilo olmuşum 46dan kaydirigubbakcemile3 ordan çıkıncada bu saate kadar yağmurda gezdim durdum zayıflayım diye :roflol:
hasta olmazsam iyidir
sen neler yaptın
hoşgeldin canımKızlaaar merhaba, biz geldikkk oğluşumlaa...
Epey uzak kaldık sizden .. Önce annem rahatsızlanmıştı, sonra ben bronşit oldum 10 gün geçmediişyerinde çok acayip yoğunluk vardı, e akşamları da yorgunluktan hiç bakamadım topiğe.. ama artık izne çıktım ben de.. Herşeyimiz hazır, oğlumuzu bekliyoruz :) Hesaba göre doğuma 3 haftamız var henüz, dobişimin kilosu 3.339 gr.. Gelişimi böyle giderse normal doğum hayal gibi...
Siz nasılsınız?? Herşey yolunda mı?? Yakın zamanda doğum yapacaklar kimler??
Bu arada baktım, bir sürü doğum olmuş... Tüm meleklere maşallah, Allah analı babalı büyütsün hepsini.. Şanslarını bahtlarını açık etsin...
canım ben tıp merkezine gittim idrar kültürü için idrar verdim 2tane normal tletle emzirme südyeni aldım sen neler yaptın
iyiyim canım ne olsun popo ve göbek büyütüyorum
bende ilkez dün oldu gitmişken sordum bende hatta ben regli olacagım zaman bacaklarımdaki sızıdan anlardım onuda sordumyalancı sancıdan oda dedi
bebişin ütülerini bitirdim babamız delince uykuseti nevresim takımı birazdaha ekstra alırım onların yıkaması ütülemesi olur artım bizdaha bebege oda alıcaz araba alıcaz perdesi halısı offf daha benim çok işim varrrrr
bocuk kültür verdin demekkızlar sizdede öyle oldumu enzevkli astıgım çamaşırlar ogluşumun kilerdi ve ütü yapmak için ilkkez bu kadar zevk aldım ve kurusunlarda ütüleyimdiye sabırsızlıkla bekledim
artık topige takılanlar 33 34 haftalarda olanlar anam bi ben mi kaldım bu haftalarda olan...
valla senin daha işin var şekerim allah kolaylık versin gerçi para olduktan sonra hepsi 1 günde hallolur
biz çok sıkışmadan yavaş yavaş yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık şartlar dahilinde
mesela evimiz kira ve odamız küçük olduğundan uygun fiytlı bir oda yaptık ama diğer şeylerdedaha rahat davrandık 2-3 ayda yavaş yavaş toparlandık en son arabayıda aldık ya benim işim artık bitti sayılır bi hastane çantamı hazırlıcam hala halledemedim gitti:)) bu arada perdem sabaha kaldı galiba ya
şu oğlumun perdeden yana hiç şansı yokmuş :)))
[B
bocuk kültür verdin demek
benimde yarın nst m var vede bugn antibiyotiğim bitiyo dr tekrar idrar tahlili yaparız demişti
canım sende kaşıntı oluyomu altta
iyi etmişssin ben 1 tane aldım bide kullanışlı bi sutyenmiş satıcı kız kendide kullanıyomuş ondan aldım
atlet emzirme için 1 tane
onuda bi yerlere giderken giyeceğim evde değil
inşallah yarın nst sonucun güzel çıkar
benim kaşıntım yok agrım sızımda yok aylık kontroller sonucunda cıktı tek doz antibiyotık verdi içtim gecmedi tekrar tes yaptırdım başka birşey içtim bakalım bu sefer ne çıkacak
inşallah yarın nst sonucun güzel çıkar
benim kaşıntım yok agrım sızımda yok aylık kontroller sonucunda cıktı tek doz antibiyotık verdi içtim gecmedi tekrar tes yaptırdım başka birşey içtim bakalım bu sefer ne çıkacak
seda, sudembebiş,böcük üçümüzün tarihleri birbirine çok yakın aynı gün doğurmazsak iyi valla:lepi:
evet canım 36.haftadan sonra heran normal38. haftada doğum yapmak normal mi kızlar
:CüvCüv:seda, sudembebiş,böcük üçümüzün tarihleri birbirine çok yakın aynı gün doğurmazsak iyi valla:lepi:
uff haklısın bocuk
durun kızlar doğumdan bahsetmeyin telaşlanıyorum
kızlar yemek yapmaya gittim döktürmüşsünüz yine
eşim geldi uzandı uyuyo bugün spora başlayacak enerji depolayacakmış kendisi pek sever uykuyu demirde ona benzer inş.bizide uykusuz bırakmaz :):)birazdan kaldırcam yemek yiycez
annem geldi bugün cibinliğimizi süsledik bide lamba yaptık onu süsledik odamızın son halini yemekten sonra çekip koyarım çok güzel oldu
bide doğumda gelenler vermek için lokum almıştık onları tek tek renkli jelatin kağıtlara sardık bağladık öyle güzel olduki enazından lokumu alan isterse çantasına bile atar hemde yerleri kirletmez :)