pamuk 86 faceye gelsene
facedeyim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pamuk 86 faceye gelsene
gece 12 de gelcek.5 te gitti.hiç olmadı mı sizde bende arada oluyo.hatta daha da fena oldugum zamanlarda oldu gözlerim karardı bi keresinde mutfaga halının üzerine uzandım nolur baAyılmayayım diye dua etmiştim.ya şekerim yada tansiyonum düşüyo sanırım ama çok nadir.
boyunun yaklaşık 19 inc olduğu yazıyor buda santimetreye çevirince 48.26 cm
teşekür ederim:Saruboceq:
Bende hiç olmadı da. Dr hiç sormadın mı arada sırada böyle oluyorum diye?
aklıma gelmedi nadir old için yazıyorum genelde sorcaklarımı bunu atladım .haftaya sorayım.of bide yarın saglık ocagına gitmem gerek takip için
sdsmt benımde cok mıdem yanıyor sorma,butun gun yandı
ayrıca rahmıme ıgne batıyor sankı durmadan
drma sordum bunlar normal dedıı
benimde bu sabah oldu o iğne batması gibi.... şimdide kafasını nasıl dayıyorsa yine ağrı yapıyo çok fena...
birde sizdede oluyormu sanki hıçkırıyor gibi tekmeleme falan değil sabit bi noktada 5 dk falan sürüyor periyodik şekilde yani arası 2 sn sürüyor pıt pıt ediyor böyle sanki seyirme gibi...ç
benimde bu sabah oldu o iğne batması gibi.... şimdide kafasını nasıl dayıyorsa yine ağrı yapıyo çok fena...
birde sizdede oluyormu sanki hıçkırıyor gibi tekmeleme falan değil sabit bi noktada 5 dk falan sürüyor periyodik şekilde yani arası 2 sn sürüyor pıt pıt ediyor böyle sanki seyirme gibi...ç
Canım yarın sağlık ocağına gideceksen hem tansiyon hem de şekerini ölçtür bakalım. Çünkü tansiyon olursa ihmale gelmez diyorlar. Bu arada sağlık ocağına ne takibi için gidiyorsun?
aaa julii dogurdu mu esracım valla surda cok az kisi kaldık galiba dogurmayan bu ocak annelerinin hepsi oldu aralık annesi sen de bitirmissin hazırlıkları ne guzelgelir gelri eli kulğındadır bak melisaya annesini bi anda şok etti geldi
juli hala şoku atlatamadı sanırım:))
ecrin canım durdugu kadar dursun icerde en iyi gelisimi icerde tamamlanıyormus bebislerin onemli olan gelisimi dogum sekline zaten ayris hanım karar verecek sen ne istersen isteaman durdukça tombik olur doguramam ozaman sezeryan olmam gerekir korkuyorum o nedenle :))