Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm..slm guzel annisler kac gundur girememistim neelr oldu acaba gecmise de bakamıyorum cok yazılmıs doguranlar kimler. haftasonu benim de kocacıgım geldi 2 gunlugune biraz evin eksiklerini tamamlama alısverisi yaptık hastane cantamızı da aldık cok sukur simdi yıkanıp utulenip cantanın yerlesmesi kaldı bu arada cuma gunu doktor amcamızda randevumuz vardı oglusumun dogum tarihi icin 23 ocak gununu belirledik doktorumuzla ben 19 ocaga kadar olsa olmaz mı dedim ama :) oglak olsun diye olmaz 39. haftayı beklememiz lazım dedi doktorum hastanede odamızı ayırttırmak icin erkenden belirledik gunu tabı oglus acele edip daha erken gelmeye kalkmazsa
benim mecburi sezaryan canımselamm..
ben de o kurnazlığı düşünmüştüm ama desene oğlak yapamayacağız jasmin,seninle günlerimiz çok yakın,ben daha konuşmadım bu ctesi soracağım ama tahminimce tarih vermeyecek dr um..sezeryan istemiyor..ama sonuçta öyle olacak :kedi:
kolaylamışsın evi canım..
sagol cnm ıyım bende
bu dogum olayı beyınde bıtıtyormus
erken gelcek dıye kendını sartlandırma
zamanında gelırler ınsallahh
ben ıyım cnmm
bugun rahmımde agrılar ve mıde yanması cektım butun gunn
bıde o kadar cok gezesım var kı hergun bıyere gıtmek ıstıyorum
artık pek temızlık yapamıyorum
ama bugun totoyu kaldırıp bayagı ış yaptım
kım yapacak yoksa
ınsallah cnm yılbasından once tasınırsın
hersey dıledıgınce olsun ınş.
iyiyim cok sukur askitom daha var benim doguma diye rahatım kosturuyorum evin islerini bitirmeye calısıyorum mobılyalaraım perdelerim cuma gelecek insallah onlar da gelse de su eve bir gecsem yılbasından once diye telastayım sonra da oglusun esyalarını yıkayıp hazırlayacagım insallah ama baksana bebisler cok erkenciler insallah zamanında gelir bizimkiler sen nasılsın canım senin de az kalmıs
benim mecburi sezaryan canım
selamm..
ben de o kurnazlığı düşünmüştüm ama desene oğlak yapamayacağız jasmin,seninle günlerimiz çok yakın,ben daha konuşmadım bu ctesi soracağım ama tahminimce tarih vermeyecek dr um..sezeryan istemiyor..ama sonuçta öyle olacak :kedi:
kolaylamışsın evi canım..
bende oluyor canım hatta şuan yaşamaktayım kuzujum hıckırıyor
tamam şimdi hıçkırık olduğuna emin oldum.. amaaa ( aması aşağıda)sdsm oluyor canım
hıckırık o
Bende de oluyor ama hep karnımın alt kısmında hissediyorum. Hıçkırıksa bebeğimin kafası yukarıda olmasına rağmen neden yukarıda bişey hissetmiyorum? kafam karıştı. Dra soracağım gittiğimde...
evet canım biraz boyle son ana kaldı bizim is ama cok sukur zaman nasıl geciyor anlamadım oglum da ne gezgin anam var diyodur o da gezgin olacak bu gidisle ev dekore etmekten anası babası gibi mimar olacak ya da sen nasılsın hersey yolunda mıhoşgeldin jasmin.ayy bitmemiş daha ev işi.seninkide zor iş hamiş hamiş.nese inş.çabuk çabuk biterde dogurmadan dinlenirsin biraz
evet biliyorum senin mecburi,39.hafta diyorsa ben de daha erkenine ısrar etmeyeyim...benim mecburi değil ama fikrim de değişmeyecek,drla pazarlığa hazırlıyorum kendimi,şimdiden versin tarihi içim rahatlasın..iri bebek olma ihtimali de var,bu kontrolde yine öyle çıkarsa vicdanım rahatlar en azından![]()
hoşçakall...kızlar hoscakalın ben cıkıyorum
ben de düzeltmeyi görmeden yazdım,ama hatırlıyorum senin mecburiyeti ameliyatı yani,daha önce de konuşmuştuk sınırda tarihler , oğlak olmaz belki diye :)) gayet iyi giderken bu hafta sonu birden ellerim şişiverdi benim,tansiyonuma baktırdım hemen, normal..demekki tuz olayını fazla kaçırmışımyazarken tam kardesimin 20 aylık afacan oglu geldi entera bastı yazacakalrım bitmeden yayınlandı womarch canım ben 1 sene once yumurtalık kisti ameliyatı olmustum bir de placenta asagıdfa o yuzden sezaryan olacagım en bastan belliydi zaten senin sezaryan olmayacaksa kendi tarıhini kenmdi belirleyecek oglusun ben sezaryanda sansımı denmeyeyim dedim ama doktorum akciger gelisimi icin ne kadar icerde kalırsa o kadar idi o yuzden 23 ocagı sectik 1 hafta once sen nasılsın bu arada canım konusamadık uzun zamandır agırlastınmı iyice bu son hafta zor yuruyorum ben hemen yoruluyorum
askitom iyi dileklerin icin saol canım evet zamanında gelecekelr diyelim zamanında gelsin bebisler sen de kendini yorma canım artık son haftalara girmissin bosver isleri kocan yapar arada onemli olan bebisinin saglıgı sonra uzulecegimize yan gelip yatalım birkac hafta daha artık cok yorma cok yurume dedi bana doktorum gerci ben yine fıldır fıldır geziyorum ama 1 haftadan sonra insallah tempoyu yavaslatacagım
oglak bebişlerinin özellikleri ne?bende kovA olsun istiyoıdum en yakın arkadaşım kovaydıyda
oferta hosgeldınn
yazdım yazdım elektrikler gittiklava:
tamam şimdi hıçkırık olduğuna emin oldum.. amaaa ( aması aşağıda)
benimde kafası aşağıda olmasına rahmen göbek deliğimin tam üst hizalarında hissediyorum... onun için hıçkırıkmı değilmi emin olamıyordum :)
evet canım biraz boyle son ana kaldı bizim is ama cok sukur zaman nasıl geciyor anlamadım oglum da ne gezgin anam var diyodur o da gezgin olacak bu gidisle ev dekore etmekten anası babası gibi mimar olacak ya da sen nasılsın hersey yolunda mı
bizde şükür agrı sızı tekme günler gelip geçiyo.benimde hazırlıklarım bitti sayılır.:roflol: dogsunda beraber gezersiniz artık
ya aslında baştan kova da iyi diyordum,sonra kendi kova olan arkadaşlar korkuttu,oğlağın özellikleri daha iyi görünüyor,çalışkan akıllı falan..kovalar daha inatçı..oglak bebişlerinin özellikleri ne?bende kovA olsun istiyoıdum en yakın arkadaşım kovaydıyda
senin tam sınırda olabilir canım,normal zaten 40 ı doldurmuyorlar,sezeryanda da pekslm womarch haftamız aynı benim tahmini doğum tarihim 27 ocak ama bu normal doğuma ve 40 haftaya göre kaydirigubbakcemile3 bende oğlak olsun istiyordum ama sanırım kova olacak
e evet demez herhalde,biraz ısrar eder ama,arkadaşıma etmişti,baya aklı karıştı,2 gün öncesine kadar da sezeryan tarihini vermedi..sezaryan istiyorsan illa da normal yap demez herhalde canım konus bakalım bu gittiginde kacıncı haftada alıyomus sezaryan olursa benimki 38.5 haftayı kesin dolsurması lazım dedi bazı doktorlar 37- 38 de alıyomus ama bence de ne kadar gec alnırsa o kadar iyi olur da iste kova olacak artık :)