mimar ve megaloman akannehirbenim kocacıgım da oglak oglak erkekelri evine ailesine son derece duskun olurlar en sadık erkekelr oglak burcundandır evcimendirler biraz inatcıdırlar ama olsun cok calıskandırlar is disiplinleri olur
kova burcu kendini begenmis olur biraz cok ozgurluklerine duskun dısarı hayatına duskun olurlar dahi burc diye bilinir en dahi insanlar kova burcudur bu yuzdende kendilerine guvenleri cok ust duzeydedir megalomanlık derecesınde
hoşçakallben de kactım kızlar hoscakalın dikkat edin kendinize
demekki göbüşü yukarda.hıçkırdıkça göbüşü zıplıyodur.ayy çok şirin.
benim kocacıgım da oglak oglak erkekelri evine ailesine son derece duskun olurlar en sadık erkekelr oglak burcundandır evcimendirler biraz inatcıdırlar ama olsun cok calıskandırlar is disiplinleri olur
kova burcu kendini begenmis olur biraz cok ozgurluklerine duskun dısarı hayatına duskun olurlar dahi burc diye bilinir en dahi insanlar kova burcudur bu yuzdende kendilerine guvenleri cok ust duzeydedir megalomanlık derecesınde
ben de kactım kızlar hoscakalın dikkat edin kendinize
kasım annelerine baktımda
doğumdan sonra genellikle ilk etapta 6-8 kilo kaybetmişler
bocuk hani sen yemek konuşanlara kızıyorsun ya,ben de kilo konuşanlara kızıyorum canım ,hele de böyle nispet yapar gibi olursa sırnaşık şeyhihoyyyt bende hiç kilo kalmıyacak ozaman hihoyyyt
bocuk hani sen yemek konuşanlara kızıyorsun ya,ben de kilo konuşanlara kızıyorum canım ,hele de böyle nispet yapar gibi olursa sırnaşık şey
hatta yasakladım şimdi kilo konuşulmayacak :mymeka:
smhsmh senin idrar tahlilindede eritrosit ve lökosit çıkmış ya doktorun bu konuda bişey dedimi hiç???
bocuk hani sen yemek konuşanlara kızıyorsun ya,ben de kilo konuşanlara kızıyorum canım ,hele de böyle nispet yapar gibi olursa sırnaşık şey
hatta yasakladım şimdi kilo konuşulmayacak :mymeka:
heee..iyi o zaman aferinn,yanlış görmüşüm ben demek cokacimcoookben böyle birşey yazmadım iftira bacım bakbakalım bir önceki sayfada böyle bir yazı varmı
canım geçen salı verdim
öğleden sonra gitmedim almaya eşime ertesi gün bi al dedim başka kan tetkikleride vardı
eşim getirince bi baktım idrarda artı 2 kan bol lökosit epitel ve eritrosit yazıyodu eyvah dedim enfeksiyon var zaten bide benim idrarda şekerde çıkıyo hep
sabah dr u telefonla aradım enfeksiyon dedi yüzyüze görüşemedik yani
oda bana telefonda ilacın ismini verdi al 5 gün kullan dedi
bu gece son
yarında nst için çağırmıştı tekrar ,idrar tetkiki yaparız dedi
inşallah geçmiştir
uff
bide bende kaşıntı var morelimi bozan o
sana ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?