2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben çok unutkan oldum.önceden konuşmuşlugumuzda vardı sanırım ama bu bebiş bende hafıza bırakmadı.o kadar yani.sen bol bol dinlen o zaman azcık daha beklesin egemiz azcık daha büyüsünde bakması kolay olsun.bende bazen ekrana bakıyorum ama yazmaya halim olmuyo.anlayabiliyorum seni

canlarım gecmısı okumadan sıze bır yazayım.
bebegım dana kızım 4200 olmus ama usg de yanılabılır dedı dr ama 3500un uzerınde kesın olan o..
normal ıcın haftaya alttan muayene edecek tabıı bu hafta kızım gelmezse..
tabıı drum pek umutlu degıl ıstersen hemen de sezeryanla alabılırız ama dursun dıyo..
haftaya muayene gunu zaten esımın dogum gunu aynı gun alabılır ahaha :))
dedıgı cıkacak esımın galıba..
10 ocagı beklesın yaaaa... benım dogum gunum..

olsun canım ya oluyo bazen bende açık olup okuyorum ama dediğin gibi yazmıyorum yada öylee açık kalıyo inş bekler zamanında gelir egem pek sanmıyorum ama :)

canım maşallahhh kızına ayy o doğunca ne sevilir şimdi böyle boğum boğum olmuştur eller ayaklar.sağlıkla zamanında gelsinlerde artık.bu arada benim bebiş 10 ocakta alınacak senle doğumgünü aynı olacak ozaman kısmetse.bekler yani umarım o tarihi tabi..

ohhh ohhh maşallah tosun prensesimize yaa walla nasıl mıncıklarsınız siz onu varyaa kocaman MAŞALLAH MAŞALLAH yavrukuşumuza

kibele maşallah bebişine dursun azcık daha annesi.sen normal istiyo musın?*agrın sızın var mı?

oy oy oyyy 41 kere maşallah o yavruyaaaa Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım...opuyorumnanaktan Bu arada senin ticker doğru mu canım?

Son düzenleme:

kırkbirkere maşşalahgüzel melegine

heyooooooooo nassıyız kızlar ben ölüyorum gazdan bu akşamdan beri içim motor öttürüyor sanki bebişte bir hareket 3 haftadır böyle hareket ettğini bilmiyorum.....yerinde durmuyor sanırım yine ters döndü=)sağ göğsümün altında bir kafa modeli geliyo elime ama=)uykum yok ama yorgunum ...yatıyom gaz beni yatırmıyo kusucak gibi oluyorum dedim bi bakıyım birde soda açtım ama nafile =(herşey o cins soğanı yediğim için =(....

kibele yerim ben o tosuncuğu maşallah subhanallah tutma içinde daha gız erken erken gelsin yoksa bu kiloyla gelirken epey zorlucak seni=))bu arada oğlak burcusun demek sende çıbık tüyo ver bana nasıl bir anne modeli seni mutlu eder..=)

esracım maşallah maşallah 41 kere maşallah gelsin bakalım prenses sağlıkla inşallah

naber kızlar napıyosunuz ay dün gecedamla uyku uyumadım bugün gündüz uyuyım dedim gene uyuyamadım gözlerimin altı uykusuzluktan kıpkırmızı oldu artık bide sağ tarafım kasığım bu akşamdan beri çok sancı yapıyo günüm belli derken sancımmı olcak nee kociş bi duş al dedi ama gözüm almıyo

merhaba arkadaşlar,ben geldim,
ama gidiyorum,geçmişi okurken pilim bittikafamçokkarıştı
bugün doğum haberi yok,bir patlama oluyo bir duruluyor sonra tekrar patlama oluyor,
bakalım bu sefer piyango kimlere vuracak,
bana vurmasın da ,daha yapacak işlerim var,
kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleme aşamasındayım,
evin temizlik işi var...
bugün itibariyle iznimin ilk gününü kullanmış bulunmaktayım..
bu cuma anneciğim gelecek çok seviniyorum..
daha annemle gezecez kızım biraz daha beklesin,
pazar günü kızımın yatağını ve beşik için kenar korumalıklarını sipariş verdik,
malesef kenar korumalıkları ayrı satılmıyormuş mecbur uyku setiyle olandan alıyoruz,
uyku setimizin içinde cibinlikte var,hatta demirini de vereceklerhihoyyyt
bizim beşiğin ölçüleri biraz büyük olduğu için uygun yatak ve kenar koruması bulamadık,
çareyi imalatını yapan bir yerden sipariş etmekte bulduk..
bizden haberler böyle...

canım Rabbim hayırlı doğum nasib etsin,inş.sağlıcakla kavuşursunuz:Saruboceq:
kpssye hazırlenıcam tekrar.daha 9 ay var .ama şimdiden düşünüyorum geçen 85 aldım bu sefer 95 alsam atanırım heralde.inş. çok uslu bi oglum olur
cnm almış olduğun puan çok güzel,
biraz daha gayret edersen atanırsın;sen de o ışığı gördüm:lepi:

maşaallah cnm kuzuna
inş.sağlıcakla en uygun zamanda kucağına alırsın cnm..

kız sen hala doğurmadın mı:1hug:?
doğurunca haber ver emi,seni göremeyince merak ediyorum acep doğurdumu diyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…