2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben gidiyom kızlar acıkta tv izleyim oturamıyom gazmı var doğurcammı anlamadım gitti bebem karnıma sığamaz oldu :sinifsinif: kendinize iyi bakın hayırlı geceler:1hug:

selam kızlar
aldım kızımı geldim :lepi:
hersey yolunda
ee kimler doğurdu bakem

juliiiiiiiiiii

ben burdayım sonunda seni doğurttuk

nası geçti herşeyi anlat bakem

kuzunuda benim yerime kokla

seninle aynı gün 4 kişi doğdu
bitek hoya yı hatırlıyorum diğerlerini hatırlayamadım

kızalr merak ediyodu
hangi hastanede doğum yaptığını
epidural sezryan oldu sanırım
nası oldu doğumun kolay geçtimi

anlatsana lohusa falan dinlemem hıı:mymeka:

kızalr merak ediyodu
hangi hastanede doğum yaptığını
epidural sezryan oldu sanırım
nası oldu doğumun kolay geçtimi

anlatsana lohusa falan dinlemem hıı:mymeka:

diğer trafa yazma uğrasıyom
arada bebe ağlıyo ona palyonculuk yapıyom
spinal sez. oldum cok rahattı tavsiye ederim.
pendik şşifada doğum yaptım

selam kızlar
aldım kızımı geldim :lepi:
hersey yolunda
ee kimler doğurdu bakem

aaannnaaammm MAŞALLAH KISSS hoşgeldin :1shok: oldum görünce nasılsın canım ayyy çatlarız hee anlat hemen iyimisin bakalım nasıl kızın resimleri nerde ay nefes alamadımm a.s. pamuğunu allah analı babalı büyütsün canım iyiki geldi hoşgeldi melisacık

hosbulduk canım
deyus kocem makineyi arabada unutmuş yarın eklerim
napcanız çirkini ben artistik fotolarımı koyem olmamı :roflol:

hosbulduk canım
deyus kocem makineyi arabada unutmuş yarın eklerim
napcanız çirkini ben artistik fotolarımı koyem olmamı :roflol:

ben en çirkini görmek istiyorum pamuk gibi yumuşak mis gibi kokan minik çiçeği görmek istiyorum ehh bari sende koy artistik fotolarını hadi kızından eksik kalma :sm_cool: ayy şaka gibi kızın yanında yaa çok hoşuma gitti bu düşünce mıncıkla kaç kilo doğdu saçları falan varmı kelebeğin

jjliett inanmıyorum daha dün konuşuyoduk..ne çabuk doğurdun kız..ŞenizHadi bakalım Allah analı babalı büyütsün..vereliniortakhayırlısıyla atlattın..Darısı bizim başımıza..Nasıl oldu neler yaşadın paylaşırmısın..Korktun mu canın yandımı..Bebiş nasıl..Nasıl bi duygu ayyy çatlıcaaam yaaaa.... inanamıyorummm.:lepi:Çok güzel.. Kaç haftalıkken doğurdun?

Hosgeldin Juliet, ilk günler bebek neler istiyor anlatsana neler önerirsin
emmek istiyo kafamçokkarıştı hemen ağzına süt aksın istiyo
boşa kürek cekmeyi sevmiyo
su an tek sorun memiş.
hep ac kaydirigubbakcemile3

3500 doğdu
nerdeyse kuaföre gidip öle gelecekmiş :roflol: o kadar saclı

Kizlar ben de bugün arkadaslara oturmaya gittim, 3 arkadas dogum yapmisti cocuklari simdi yaklasik 2 yas civari.

ücü d enormal yapmis ve 3 ü de Epudral istememis ve ücü de dogum rahatti diyor.

su dogum isini okuya okuya göözüm iyice korkmustu epudral olmadan normal cok zor olur zannediyorum bugün 3 kisi de epudralseiz normali cok rahat yaptirigini söyleyince icim rahatladi.

aman maşallah benim oğluşumda saçlı olur inşallah ya seviyorum saçlı bebişleri hele havaya dikiliyolar ya bitiyorum ozaman ii analı kızlı kuaförlerden çıkmazsınız artık siz ohh keyfe bakk

poseidon

özellikle uzun boyluların doğumu daha kolay oluyomuş
bide yürüyüş çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…