Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY BEN ONU YERİİİİİİİİMemmek istiyo kafamçokkarıştı hemen ağzına süt aksın istiyo
boşa kürek cekmeyi sevmiyo
su an tek sorun memiş.
hep ac kaydirigubbakcemile3
3500 doğdu
nerdeyse kuaföre gidip öle gelecekmiş :roflol: o kadar saclı
emmek istiyo kafamçokkarıştı hemen ağzına süt aksın istiyo
su an tek sorun memiş.
3500 doğdu
emmek istiyo kafamçokkarıştı hemen ağzına süt aksın istiyo
su an tek sorun memiş.
3500 doğdu
juli sanada kızınada maşallah canım ya valla yazdıklarını okuyunca iyice heveslendim yılbaşından önce doğurmak istemiyorum derken şimdi gelsin diyorum sağlıcakla kurtuldunuz canım darışı başımıza inşselam kızlar
aldım kızımı geldim :lepi:
hersey yolunda
ee kimler doğurdu bakem
canlarım gecmısı okumadan sıze bır yazayım.
bebegım dana kızım 4200 olmus ama usg de yanılabılır dedı dr ama 3500un uzerınde kesın olan o..
normal ıcın haftaya alttan muayene edecek tabıı bu hafta kızım gelmezse..
tabıı drum pek umutlu degıl ıstersen hemen de sezeryanla alabılırız ama dursun dıyo..
haftaya muayene gunu zaten esımın dogum gunu aynı gun alabılır ahaha :))
dedıgı cıkacak esımın galıba..
10 ocagı beklesın yaaaa... benım dogum gunum..
kıslar işim var o yüzden kaçıcam bakim dedim doğuran varmı yada doğurmayan kaldımı=)pc açık kalsın arada bakarım size....baktım kocamdan hayır yok gagtım kızımın gardolabıyla benimkinin üstünü indirdim yavaş yavaş aşağıya.....kızımın ki alçakta sildim güzel düzenledim ama bizimkine yemedi gözüm indirmek paha değilde kaldıramıcam kusura bakmasın...temizleyip ayıracaklarımı ayırdım koydum yatak odasının bir köşesine herşeyi akşam pazardan gelince çık dicem tepeye=)ay bu erkeklere siz işe başlamadan işe başlatamıyorsunuz çok hata yaptım çokkkk 2. çocukta akıllandım geç kaldım ....=(ufak ufak okucam canına=)onada kıyamıyorum ya.......çok ağır işi var .hele bu soğuklarda kulaklar eller mosmor ayaklar su içinde geliyor adam zaten duş alıp yemek yiyene kadar hoşaf oluyor....olduğu yerde uyuyakalıyor soğuklarda ......işte biraz iş benden birazı ondan napim bana da yazık....kendimi çok zorlayamam ağır taşıyamam yani can buda korumam lazım=(
Günaydın tatlı hamişler,nasılsınız bakalım? Ya kızlar ben artık sabahları acayip derecede aç kalkıyorum ve doymak bilmiyorum,daha da çok var bu gidişle ben yarım dünyalıktan tam dünyalığa terfi edicem kaydirigubbakcemile3
selam kızlar geçmişi okudum anca gelebildim
juliye çok sevindim ya bide çok duygulandım neden bilmiyorum:))
bende dün gece rüymda abuk sabuk ne kadr şey varsa uğraştım
oooh hastaneye doğuma gittim uğraştım uğrştım ama doğuramadım
hmile bi arkadaşım vr onu doğurtmaya çalıştım oda olmadı
sabah kalktığımda sersem gibiydim
neyse bol çikoltalı bir kahvltı yaptımda azcık kendime geldim yaww
:roflol:
özgecim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
aynı şeyi dün ben yazdım doymak bilmiyorum bende ya gece wc ye kalkıyorum ozaman bile açım ne olacak sonumuz bilmiyorum sen ne zamandır böylesin benim son 1 haftadır cuma dr gitcem sorcam sürekli yesem olacak yani anca doyarım belki
merhaba kızlar nasılsınız? 2-3 gündür internetimde problem vardı giremedim aklım hep sizdeydi ne var ne yok? en son julii doğum yapmıştı var mı başka gelişmeler? biraz geçmişe bakacağım ama hepsini okuyabilmem mümkün değil
merhaba kızlar nasılsınız? 2-3 gündür internetimde problem vardı giremedim aklım hep sizdeydi ne var ne yok? en son julii doğum yapmıştı var mı başka gelişmeler? biraz geçmişe bakacağım ama hepsini okuyabilmem mümkün değil
:roflol:
özgecim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
aynı şeyi dün ben yazdım doymak bilmiyorum bende ya gece wc ye kalkıyorum ozaman bile açım ne olacak sonumuz bilmiyorum sen ne zamandır böylesin benim son 1 haftadır cuma dr gitcem sorcam sürekli yesem olacak yani anca doyarım belki
adaş hoşgeldin demek bi doğuramadın rüyanda :roflol:
belki rüyan tersine çıkar çok rahat doğurursun
bu arada kocanla barıştınız mı aldın mı gönlünü kocam bana diyo sen doğum yaklaştıkça iyice sapıttın kendi kendime kavga ediyorum küsüyorum barışıyorum ağlıyorum allahtan adam bana uymuyo yoksa çoktan boşanmıştık ben bile kendime tahammül edemiyorum eşime şaşırıyorum bana nasıl dayanıyo diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasılsınız kızlarrr
Esracım biz de iyiyiz iznimiz başaldı ya miskinlik yapıyoruz oğluşla kaydirigubbakcemile3 Benim de 2-3 gündür bu şekilde. Hatta gece 1 de karnım acıktı dedim eşime,evde ekmek de yoktu;hadi çıkalım bir yerlerde bişeyler yer geliriz dedi ama onu da gece gece yormak istemedim yattım uyudum. Sabah bi kalktım açııımmmcokacimcoook yedim ama daha verseler yerim. ben de cumartesi sorayım dra bakalım...
ahhh kızlarr ahhh
eşim grıp olmuş
dun gece çok huysuzdu,resmen kişilik degiştirdi adammm
amanınnn kocası huysuz ınsanlar napıyor acep
şimdi onları daha ıyı anladım
halimize şukur vallahaaa