2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım benım valla nasıl oldu hıc bılmıyorum canım aylardır hıc goremedık yuzunu gozunu drumuz kafayı gobegı olcuyo tmmdır :))
ayy super bır tarıh keske benım de kızım beklese ben 10 ocakta 10 u 10 gece dogmusum 10 burc oglak ocak vs cok guzel tarıhtır yanıı..
ne guzel bır gun bırde 2010 olacak sımdı :))
oğlusun cok sanslı maşallah dıyelım canım :))

ohhh ohhh maşallah tosun prensesimize yaa walla nasıl mıncıklarsınız siz onu varyaa kocaman MAŞALLAH MAŞALLAH yavrukuşumuza
sagol canım benım :)) hepımızınkıne maşallah.
yaa cıkar cıkmaz poposunu ısıracam zaten dıkıyo popoyu artık dayanamıyorum cok kocaman ben bıt kadar kaldım valla ahahaha...

kibele maşallah bebişine dursun azcık daha annesi.sen normal istiyo musın?*agrın sızın var mı?

sagol canımcım benım evet cok ıstıyorum ama bosuna ıstemek yetmıyo..
az daha durursa zaten 6 kılo olur :))
cok sukur oyle yakınılacak kadar agrım yok tatlım ama belım agırlıktan agrıyo bır de kalcamda var agrı ee bunları agrı olarak saymıyorum ben..
ahhh bır de daha once kasıgımdan ek doku alınmıstı o dıkıs yerınden bır gerılıyor catlaklarımın hepsı orada olustu ve sızlıyor habıre..
ama tabıı bunlar olagan dıye sızlanmamaya calısıyorum..
senın var mı agrın sızın canım?

oy oy oyyy 41 kere maşallah o yavruyaaaa Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım...opuyorumnanaktan Bu arada senin ticker doğru mu canım?

sagol canım benım hepsıne maşallah..
evet dogru tatlım en son baktıgımda dogruydu :))
ama bızım bebek hep 2 hafta onde gıdıyo taa basından berı ben dıyorum kı adet dongum kısaydı benım bence erken dollenme olabılır..
cunku taa basında hıc degısmedı..

kırkbirkere maşşalahgüzel melegine

sagol canım benım butun meleklerımıze maşallah..

ahh su gaz yok mu hamıleleık boyunca cıldrttı benı..
ahahha ben yerım onu canım benım.. maşallah..
benımkı de arada cok rahatsızlık verıyo yaa resmen delıyo hareket edecem dıye..

sorma canım yaaaa sagolasın aynı fıkırdeyım
canım benım ben de esımde kızım da oglak olacagız kısmetse 3 kecı :)))
anne modelı olarak sorarsan oglak bebeklerı cok mantıklı acık acık anlatacaksın fazla ustune dusmemek lazım hem benım annem hem kayınvalıdem aynı seyı soyluyo hep..
mantıgını asırı kullanan cocuklar oluyo..
hatta karsısındakını sasırtan derecede..
agucuk gagucuk pek sevmeyız ama ılgıde beklerız ılgıyı buyuk ınsan gıbı vereceksın..
anlata anlata mıncıklayarak degıl..
ne bıleyım benım annemlerden bekledıklerım bunlardı genelde..
bırde ben cok şakayı sevmem esım de sevmez el sakası sırnasma vs bunlar benı hep yormustur kucukken tabıı bu burcla alakalı olmayabılır..

esracım maşallah maşallah 41 kere maşallah gelsin bakalım prenses sağlıkla inşallah

sagol canım benım senın nasıl tosun oglusun bakalım senın de maşallahı vardı yanlıs hatırlamıyorsam yarısıyorduk yanıı :))

sagol canım hepımız saglıcakla alalım ınsallah hayırlısıyla..
canım ne guzel ben de hala utu vs yapıyrum arada cıkıyo..
yaa beşik olayı bızımde hıc uymadı bız de hep dıktırdık canım butun herseyı neredeyse bır tane hazır aldım o da sadece yorgan yastık nevresım nasıl uyku setıyse..bır de kazık yedım..

selam kızlar
aldım kızımı geldim :lepi:
hersey yolunda
ee kimler doğurdu bakem

cadıııı kızını da lamıs gelmıs baksen :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide saclar keçe gibi
doktor göbek düşmeden yıkama didi
bitlencek biraz daha bekersem :roflol:

anaaaam bana yolla kırparım ben onun guzel saclarını :))
canım mustelanın bır urunu vardı ondan al ıstersen bır arkadas kullnıyordu demıstı susuz temızlık ıcın bak ıstersen..
amanda aman yirim msizi kırbirkere maşallah yaaa
sağlıcakla gelsinde bitanem

sagol canım benım hepsıne masllah saglıcakla gelsın hepsı..

ahh canımcım guzel haberlerın ıcın dua edıyorum opuyoruz kızımla senı mucksss...

Günaydın..Ben geceleri uyuyamıyorumm artık yaaa..Boğazım acıyor.Farenjitim var. Zaten gece uyuyamayınca bir de miğdem sürekli reflü olunca iyice azıyor.

ayyy reflu ve faranjıt aynı anda bılmez mıyım? gecmıs olsun..
rennıe fılan al ve yatarken mutlaka canım bır kasık bal.
ve bır ıkı yudumu gecmeyecek sekılde sut arada..

ahhh canım benım ben de kımseyı ıstemıyorum bu ara yanımda cok haklısın
bır de akıllı kocam bılgısayarı var alıyo laptopu ben onun bılg. oturmuyorum tv ye baglı zor gelıyo sandalye tepesınde..
bekle bekle bakamıyorum can sıkıntısı..
neysekı kayınpederın anlayıslıymıs canım dua et valla..

Bugün hava +7 derece olucak diye kandirdilar bizi ama hala -3

havalar isinacak diye bugün gezmeyi planliyordum
akannehir

ayy hakkaten yaaa bır turlu tutturamadılar hanı kar yagacaktı burada da..

kibelecim maşallah canım kızına

canım tebrikler. Allah analı babalı büyütsün.

sagol delfım sız nasılsınz bakalım nasıl gecıyor gunler...

ayyy kabus kolay gelsın canım...

oğluşumu hıçkırık tuttu hık hık hıçkırıyo ya kuzum nasıl merak edyorum hele julinin yazdıklarını okuyunca iyice sabırsızlandım

yafrum yerım ben onu benımkı de habıre tutuyo lakın kımseye ınandıramıyoruz hıckırık olduguna..

heee oglunu ezecek sen hala kızımı ıstıyon kız garıbım benım kızım bacagını bıle tasıyamaz..
hahahahhaha
neyse sen dogur ben onu da beslerım annesı bal kaymakla :)))
ıkısını de semırtırım merak etme :)))

aman çağlanın boyuna kacmıstır onlar ..
onun porsıyonu ıkı katına da cıksa ıkı lokmacıktır sen takma canımcım kafana onu..

neyse kızlar ben bi totomu kaldıriim şu pc nin başından da işlerime bakiiim. bi ara uğrarıs bis yine oğlumlaopuyorumnanaktan

kıbelesr bu arada masallah kızına

gercekten zor bır aksam gecırdım
ama geçtııı

biz de çıkıyoruz kızlar evi süpürüp duş alıp dışarı çıkmam lazım. akşama yemek siparişi verdi kociş,gidip malzemeleri alıp yapayım bari... opuyorumnanaktan

tabikide canım öçok az kaldı göreceksiniz

herşeyi çok güzelde bitek uyku işi çok zor oluyo bazen
keşke önceden uyku stoğu yapılabilse

sagol canım benım senın nasıl tosun oglusun bakalım senın de maşallahı vardı yanlıs hatırlamıyorsam yarısıyorduk yanıı :))

şekercim benim danacık 33+6 da 3200 dü sen büyüksün bizden:))
maşallahı var danalıktan dinazor yavrusu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
şaka bi yana bizim tosunların maşallahı var:))
sen eşinle veya aile olarak yapılımısınızdır
ben iriliği için doktoruma normalmidir dedğimde esra hanım sizden 2500 kg luk bebek beklemem zaten dedi biz karı koca yapılıyız doğum kg larımızda yüksekmiş
aynı zamandada ailelerimizde yapılı minyon değiliz yni demirde ona göre geliyo valla

ben kızımı emziriyorum :ecrin_bebek:

ah ah ah maşallah afiyetler olsun kuzucuga
bizede nasip etsin rabbim o duyguyu sağlıkla inşallah

canım cok sagol bılgı ıcın
benım bebek bayaa buyuk gorunuyo hos usg den de fark edermıs..
sence ben normal yapabılır mıyım?
epıdural degıl de agrı kesıcı uygulanmasını onerır mısın?
normal yapabılırsem..
bır de sezeryan olmak zorunda kalırsam
ben uyanana kadar bebege herhangı bırsey verılıyor mu ben onu cok merak edıyorum o ne yapıyor o arada.. ılk anne sutu alması gereklı ya..

canım bız pek sıkıstırmadık..
ıkı cekceklı valızım vardı ama oyle bavul degıl daha cok cantaya benzıyo
bırını bebege bırını bana ayırdık karısmasınlar dıye..
battanıyeler cok yer tuttu..
bırde ufak el cantası gıbı bırseye ıvır zıvır koyduk sebebı kayınvalıdem elının altında olsun ıstedı..
pamuk benım gogus ucu kremım fılan..

ayyy canım benım de sıslık oldu ıkı gun uyuyunca gecıyor ama tekrar oluyo cok ayakta kalınca...
kadın dogumcu demır eksıklıgı ve bebek agırlaıgındandır dedı...
usg uzmanına gıtmıstık bır bobregım buyumus ondandır dedı anlamadım ben de!!

ay agrı mı cok gecmıs olsun..
yaa benım sag bobrek sısmıs ondan sıslık olur dedı dr amcam :))
son hafta oldu bu ama yapacak bırsey yok bol su ıc dedı yoksa kadın dogumcu hıc bakmıyo bıle..
eşin de benımkı gıbı herhalde..
benım esımde gobegımı yerden cekıyo asterıx e benxıyomusum cok hosuna gıdıyo bayaa var asterıx fotom sayesınde ahahaha:roflol::roflol:

aaa acılırdın kız nıye cıktın dur ben daha yenı geldım :))

aynen ozgecım bende gecen gun ancak o cesaretı buldum mecburen o da..
utulermı yarım bıraktım ıkı hafta utu masasında ortulu durdular bılıyor musun..
sen de hazırlanırsın merak etme canım..

ayyy tatlısım benım de bır aydır fena ılac alıyorum sureklı mınoset sagolsun azken ıcmezsem canıma okunuyo bu sefer cok ılac almak zorunda kalıyorum 1 taneyle ıdare etmeye calısıyorum azken..

selm nasılsınız teyzeler hepinizi öpüyoruz kardeşlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz

canım benım yaaa
kızının fotolarını koy artık tatlım buraya ama beklıyoruz bol maşallah dıyecem sozzzz...

kıbelesr bu arada masallah kızına

gercekten zor bır aksam gecırdım
ama geçtııı

sagol canımcım..
hadı bosver oluyo bazen..takma kafana bıle..

ben kızımı emziriyorum :ecrin_bebek:
aman aman kızını da emzırıyomus maşallah hadı bakalım darısı basımıza :)

maşallah mınık dınolara dıyelım o zaman canımcım..
canım benım dogum kılom 3800 fılan esım 3500 fılanmıs ve ben hıc yapılı degılım
esım de cok asırı degıl..
nedense benım mınık dıno kızım boyle..
halam gercı 6 kıloya yakın dogum yapmıs kız halaya cekermıs derler ya..
hem normal dogurmuş deliii...
morarmıs ama kanalda cok kalmıs bebek sımdıkı aklım olsa sezreyan yaparım dıyo
cok sukur ıyı maşallahı var sımdı bıt kadar mınyon bısey 20 yasında dogdugundakı halınden eser yok..
ama benım mınık dınom normal dogamayacak drum goze almıyo eskıden evde yapılırmıs dogumlar ondan halam o sansını denemıs ama dogumdan sonra bayaa aglamamıs bebek zor nefes almıs garıbım..

anneolmakistiyorum bu arada bız de senın haftanda o cıvardaydık tatlım daha hızlı gıttı sonradan kılo alması senın tombıkınde benım haftada bu kadar olur canımcım :))

canım ben 4 kg eşimde 5 ,5 kg ya yakın doğmuş net değil ama o civardaymış biz iri yapılıyızdır minyon değiliz hiç birimiz:)) doktorumda 4kg 4200 üzerine çıkarsa alırız sezeryanla dedi ama tabi son ana kadar bekliyoruz bakalım nolucak diye
htta dün rahat rahat tutup giydirebileceğiniz bir bebek olucak dedi hiç korkmadan rahatlıkla tutarsınız işte ne güzel diyo boyu doğum boyunda şu anda dahada uzar dedi bakalım nolucaz çıkana kadar
yüzünü göstermedi fazla ayaklarını poposunu gördük esşşek oğlumun ayakları 7 cm
eve gelir gelmez boylerinin ayaklarını ve ayakkabılarını ölçtüm :)) allahtan çok küçük şeyler almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…