2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sIHATLER OLSUNzemuszemus

ayyy dun aksam eşim geldıgınde

kkadaydım pc basında
yemekler hazır tabıı
adam hasta ya
kkaya benden cok deger verıyosun dedı
bugun tel de de aynını soledı
çok kırılmış
ay bunlar hastaykene çok acayıopler
oysa ıhlamur yaptım taze meyve suyu sıktım
sofrasını kurdumm
ama 1 2 gun sabretmem lazımm

bu persembemı yanı 38+1 de sizmi karar verdınız erken değilmi
kendını yorma canım hepimizde var yetısememe korkusu inşallah sağlıklı bı sekılde kucağına alırsın bebişi cnm

kuzum kıyamam sana ne diye kendi kendini sinir ediyorsun takmamaya çalış boşver yada ara sıra evde otur gitme işe yakın olsak valla gelirdin bize hep beraber yerdik yemek esralar demirler :):):) kocişlerinde ismini tuttursak iyiydi:)
bende ütü yaparkan sandalyeye oturdum sırtımada minder aldım yoksa ayakta öldür Allah dayanamazdım gec bitiyor ama olsun

iyidir be topragım hava nasıl memeleketimde

benim ütü işi yattı zaten canım eşim gelecekmiş birazdan yemekten sonra mayışmazsam yaparım artık
valla canımcım ben pek dışarı çıkmadığım için soğukluk derecesini tam bilmiyorum ama az önce balkona çıktım baya soğuk geldi ama yağmur yok pazar gecesi öyle yağmur vardı ki dedim izmiri sel götürecek ama tabi ne olursa olsun izmirin havası her zaman güzeldir değilmi:sm_cool::sm_cool:

oh hadi hayırlısı olsun bakalım sağlıkla al kucağına canım inşallah

şit kız ne o bunalımdasın yine benim yerime ( yasak yiyemiyorum) birşeyler söyleyin dışardan ye bocuk için yiyorum de yerkende
ne yaptın eleman işe alıştımı artık

kızzııım ben hep bunalımdayım
ya yok bi banka işimiz var eşim beni arıyo ben annemi arıyorum annem bankayı arıyo hepimiz birbirimizi geriyoruz aslında ortada bişi yokta ben şu anki durumumdan dolayı sanırım kaldıramıyorum
yoksa bugunku iş iş değilde bakma ben abartıyorum
hormonlarım çalışmama bile izin vermiyo resmen ya:))o yğzden evdeyim zaten işyerinde çok gergin oluyorum arada gidiyorum elemanları baştan aşağı fırçalıyorum çıkıp geliyorum:)
Allahtan bulduğum eleman yüzümü güldürdü de ondan yana sorunumuz yok şimdilik

hepmavı cnm
mercımek yapacaktım ama
sımdı kararsız kaldım
tarhanayı da cok sever
napsammm

şu dönemler biraz sabret..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Göbeğim çok kaşınıyorrrr,sanırım çatlıyorummmmmafoldumben Zaten biraz çatlamıştı göbek deliğimin etrafı offff

bırak yarın yap ütüyü
memleketimin taşına tporagına kurbam olayım yaaa
yaz gelsin ogluşumla gelicez tatile

kızlar yemek isimleri vermeyin biz öyle anlaşmıştık burası hep hamile farkındaysanız:)))şeker hastası olan yiyemeyenler var dikkat edelim...

bu persembemı yanı 38+1 de sizmi karar verdınız erken değilmi
kendını yorma canım hepimizde var yetısememe korkusu inşallah sağlıklı bı sekılde kucağına alırsın bebişi cnm

evet canım bu perşembe
38+1 oluyor doğru
tarihi doktor seçti
hatta izin versem geçen cumartesi alacaktı
ultrasonda haftası birazdaha büyük görünüyor
kilosuda geçen hafta 3,200 gibi falandı
bizde doktorumuza güvenip kabul ettik
zaten ikinci sezeryanım olacak
eski dikiş yerlerim çok gerildi
daha fazla beklesem sorun olur diye düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar çok canım sikkin dogum yaklaştıkça mı ne acayip gerginlestim saolsun eşimde pek bı alttan alıyor tartıştık dün gece konuşmuyoruz suan sizler nasılsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…