2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmem dünden beri çok agladim allah su son gunlerife bı atlarsak allahinizniyle esimin yarattığı stresle annemlerede sert cikistim şimdi bide onun vicdan azabını cekiniyorum neyse ben agladikca bebis acayip hareketleniyor
sen şimdi bebişine odaklan...onu düşün...gerisi yoluna girer inşallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bilmem dünden beri çok agladim allah su son gunlerife bı atlarsak allahinizniyle esimin yarattığı stresle annemlerede sert cikistim şimdi bide onun vicdan azabını cekiniyorum neyse ben agladikca bebis acayip hareketleniyor

ozaman zırlamayı bırak önce anneni ara gönlünü al eşim yüzünden degil ama birkez aynısını bende yaptım arayıp gönlünü aldım onlar bizi tanıdıkları için canlarım gönülleri hemen oluyor

Eşimde demekki bugüne kadar tuttu oda patladı en sonunda herkes oluyo demekki bugün hiçbir is yapmadım planlarım suya düştü

Eşimde demekki bugüne kadar tuttu oda patladı en sonunda herkes oluyo demekki bugün hiçbir is yapmadım planlarım suya düştü

Herşey yoluna girer...Eğer hatalı olduğunu düşünüyorsan gönlünü alıverirsin olur biter...Eğer o hatalıysa elbette hatasını anlayacaktır...üzülme...bebişni de üzme....yasakkelimeyasakkelime

Valla ben normAlde hiç alingan degilimdir ama hamilelikte herseye alınır oldum çıktimm doğumdan sonra düzeliriz insallah

çalışırkende 7 den sonra yemek yapardım evde oturuncada
nasıl olcak bu iş ya:)) sabah erken erken yapıp rahat etmek varken ne şimdi bu saatte
tuhafım ben tuhaaf

Kizlar
Nasilsiniz? Benim bu gün itibariyle daha 4 haftam var.Zaman gecermi ya herkesler dogruverdi biz bakiyoruz.Benim oglan kafayi asagi koymus ayaklarinida midemin icine sokmus vaziyette midemi kurcaliyor.Her an cifteyi basip firlayacakmis gibi geliyor :)) Neyse dogum cabuk olsunda 4 hafta gecer artik.

hoşgeldin meltemcim geçenlerde arkadaşlardan biride seni soruyodu doğurdumu diye:)
biz beklemede olanlar gün sayıyoruz bakalım ne olucaz nasıl dayanıcaz

hoş geldin meltemcim nasıl oldun iyileştinmi iyice evdeki canavarlar napiyor tatil nasıl geciyor

Iyim anneolmakistiyorum
Sen nasilsin? Bebis ne durumda? Ben kötü üsütmüsüm bademcikler olmayinca direk cigere inmis burasi nasil soguk gündüz en sicak zaman -10 du artik dereceye bakmiyorum adam boyu kar oldu bahce.Evin icinde oyaliyorum kendimi kiyafette nasil sorun oldu ( Bu saatten sonrada alisverise cikmak istemiyorum kendim icin iyice inat ettim.Alirsam dogum sonrasi icin yeni bisiler alayim diyorum.
Yok dogurmadim canim bu gidisle en son ben dogrucam herhalde.

Esın nerdeki bocuk benim eşimde yurt disindaydi gelelim 1ay oldu gemi mühendisi kaptAn benim esın ayrı kalmak ne demek çok iyi bilirim

moldovyada canım oturum iznim oldugu için şimdi tr gelmek için vize başvurusunda bulundu hafta başı gelecek inşallah

Son düzenleme:
bocuk
Iyiz canim peslerinde dolaniyorum benden daralip evden kaciyorlar :)) Oglan sinemaya gitti daha dönmedi bende bi vakit buldum size bakayim dedim.

Nese123
Benimde oda moda hazir diil.Bir ara burda heveslendirdiler beni bisiler aldim ama öyle yarim yamalak duruyor hersey.Sonradanda hevesim gecti nasil olsa ihtiyac oldukca bakariz caresine sehirden cokkk uzak bi yerde yasamiyoruz dedim biraktim kendi haline.

Aynen öle bende bıraktım besik bile almadı
henüz bu hafta alicaz bakalimm neyse ben azcik uyuycam aksam yine girerimoptum kızlar iyi ki varsınız

yahu bende neyime güveniyorum bilmem çanta filan hazır etmedim daha çekçekli kızımın tatil için küçük boy valizi vardı onu hazırlıcam bugün gardrop üğstünü temizlerken çıkardım meydana anca sığar bebişinkilerle benimkiler....anneme bile giderken çanta çanta gidiyorum doğumu varın siz düşünün ......zeyno hanımın ihtiyaçları için bile yer lazım malum koca gün yanımda durucak kitap boyama kalemleri defterleri bebek=)ayy ben delimiyim ne..yine gülücek millet bana ama napıcak çocuk sıkılır arada oyalarız onlarla...=)zaten bebiş ve benim ihtiyaçlarım anca doldurur ihtiyaç değilse bile ben bulurum gidicek bişeyler...=)neyse akşam saati biraz kaçıyım dedim sizin yanınıza....kız içerde oyun oynuyorken..=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…