hala yemek yapmadım herif beni bu gidişle boşıcak allahım hiç halim yokkk
sen şimdi bebişine odaklan...onu düşün...gerisi yoluna girer inşallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Bilmem dünden beri çok agladim allah su son gunlerife bı atlarsak allahinizniyle esimin yarattığı stresle annemlerede sert cikistim şimdi bide onun vicdan azabını cekiniyorum neyse ben agladikca bebis acayip hareketleniyor
Bilmem dünden beri çok agladim allah su son gunlerife bı atlarsak allahinizniyle esimin yarattığı stresle annemlerede sert cikistim şimdi bide onun vicdan azabını cekiniyorum neyse ben agladikca bebis acayip hareketleniyor
ayy nese hosgeldın
sende bızdensın
allaha sukur hep ıyı gecınen bız
bu aralar habıre tarısıyoruzz
ya bende hatalıyım
ama o da hatalı
ne yapalım bz kadınlar bıraz sabretmelıyız
cunku dogumdan sonra onlara cok ıhtıyacımız olacak
tamam yakınlar da var ama
en onemlı destek eşimiz
Eşimde demekki bugüne kadar tuttu oda patladı en sonunda herkes oluyo demekki bugün hiçbir is yapmadım planlarım suya düştü
Son zamanlar iyice hassaslaşıyoruz galiba..Bende de var acayip tripler...-tatlicadiarzu-...Ona da hak veriyorum aslında...kendi eşim için diyorum..adam her zaman alttan alamıyor ki...CADIARZUkafayı yedirtmeseydim yaaa....kafamçokkarıştı
Kizlar
Nasilsiniz? Benim bu gün itibariyle daha 4 haftam var.Zaman gecermi ya herkesler dogruverdi biz bakiyoruz.Benim oglan kafayi asagi koymus ayaklarinida midemin icine sokmus vaziyette midemi kurcaliyor.Her an cifteyi basip firlayacakmis gibi geliyor :)) Neyse dogum cabuk olsunda 4 hafta gecer artik.
Kizlar
Nasilsiniz? Benim bu gün itibariyle daha 4 haftam var.Zaman gecermi ya herkesler dogruverdi biz bakiyoruz.Benim oglan kafayi asagi koymus ayaklarinida midemin icine sokmus vaziyette midemi kurcaliyor.Her an cifteyi basip firlayacakmis gibi geliyor :)) Neyse dogum cabuk olsunda 4 hafta gecer artik.
Offff benim bebisin odası bile hazır değil henüz insaallah bı hırsla yapcam bakalım sizlerde hersey hazirdir heralde
benim bebiş odası diye bir şey daha yok eşim gelince olacak inşallah
Esın nerdeki bocuk benim eşimde yurt disindaydi gelelim 1ay oldu gemi mühendisi kaptAn benim esın ayrı kalmak ne demek çok iyi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?